IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Хехе, я ми припомни, кой докара комунистите на власт с Костинбродския преврат........
    Я, имало е преврат
    КОЙ докара комунистите 3 метра пред строя!
    Аз лично предлагам да се забранят с РЕФЕРЕНДУМ столетницата и ДПС (като етническа партия, която се "отблагодарява" на "гяури" за "правилно" свършена работа с дУпетатски места) като Анти- народни партии!
    Всяко решение в съда започва с думите: "В името на народа..."

Коментар

• Бе няма ли кой да му спре на ибрик Сидер шмъркането ?''Волен пак се предозира: Ако не беше Русия , още щяхме да сме под турско иго

20/09/14
      Русе посрещна лидера на Атака Волен Сидеров с руски знамена. Весела предизборна кампания за парламентарен вот в родината! Националистите дошли да пеят и танцуват заедно с Академичния ансамбъл за песни и танци на Министерството на вътрешните работи на Русия и народният артист на СССР Йосиф Кобзон.

Ансамбълът е в България по покана на Волен Сидеров. Пред русенци Сидеров, заяви, че целта на този концерт е да покажем ясно, че няма сила в света, която да ни скара с братска Русия. Лидерът на Атака беше категоричен, че националистите се борят за достоен живот на българина. „Това е задача № 1 на АТАКА, и в последния парламент, внесох лично предложението минималната пенсия да се увеличи и да стигнем минимума в Европейския съюз. Срещу мен обаче гласуваха ГЕРБ, БСП и ДПС. Тези три партии сега искат отново вота на народа, искат да управляват“, заяви Сидеров и допълни, че всички добри предложения от Атака са отхвърлени от ГЕРБ, БСП и ДПС.

Националист номер 1 се обяви срещу опитите да се противопостави България на Русия и припомни, че Русия, а не друг, ни е освободила от турско робство. „Ние сега още щяхме да тънем в мрака на турското робство. Тук щеше да се говори на турски и вместо българските народни песни, щяхме да слушаме маанета“, допълни Сидеров.
      http://www.faktor.bg/novini/balgariy...ursko-igo.html
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
        Каква е разликата между Бареков и Борисов? Аз виждам само приликите.

Бареков е носител на същите енергии, вдъхновили Джугашвили и противникът му Адолф. Бареков прилича на Адолф, защото сънува, че ще отвори 1 млн. нови работни места. Борисов, и той като Адолф, провижда благоденствието в строителството на магистрали, без да се интересува, че има населени места, в които във второто десетилетие на 21 в. няма ток. И няма пътища. А има хора, които са забравили как се меси и изпича хляба.
        Каква е разликата между изброените от мен персонажи? Не знам. Аз виждам само приликите.
        Любо Кольовски
        И колЮвски е от тия!!!И той на децата си е разправял"учете за да не работите"!!!
        Така че,традициите не са от вчера!!!
        А пък ако вземат на всяка колиба да прекарват ток,за да свети една крушка ,ни е спукана работата!!!
        Хайде,че прасенцето не чака!!!
        Last edited by kefala; 20.09.2014, 20:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
          Преврат ли? Ако не беше изтекла инфо от ДАНС, сега тиквоча щеше да е зад решетки.
          и компания щеше да му прави вифаджията .
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Хехе, я ми припомни, кой докара комунистите на власт с Костинбродския преврат....

А иначе освен Адолф и Рузвелт извади щатите от депресията посредством огромните инфраструктурни проекти....
            Преврат ли? Ако не беше изтекла инфо от ДАНС, сега тиквоча щеше да е зад решетки.

Коментар

• Хехе, я ми припомни, кой докара комунистите на власт с Костинбродския преврат....

А иначе освен Адолф и Рузвелт извади щатите от депресията посредством огромните инфраструктурни проекти....

Коментар

• Каква е разликата между Бареков и Борисов? Аз виждам само приликите.

Бареков е носител на същите енергии, вдъхновили Джугашвили и противникът му Адолф. Бареков прилича на Адолф, защото сънува, че ще отвори 1 млн. нови работни места. Борисов, и той като Адолф, провижда благоденствието в строителството на магистрали, без да се интересува, че има населени места, в които във второто десетилетие на 21 в. няма ток. И няма пътища. А има хора, които са забравили как се меси и изпича хляба.
                Каква е разликата между изброените от мен персонажи? Не знам. Аз виждам само приликите.
                Любо Кольовски

Коментар

• Маргарита Михнева зашлеви Близнашки с неудобни въпроси
                  В поредица от репортажи в електронните медии миньорите бяха обругавани, че си продавали „гласа“ срещу 50 /петдесет/ лева за БСП. Обвинението на медиите срещу г-н Ковачки, че е превеждал 50 лева аванс в картите на миньорите, се срина в прокуратурата. Никой в публичното пространство не огласи решението на Върховната касационна прокуратура, че няма купен вот.
                  Въпреки агресивната намеса на медиите и унижаването на миньорите в ефир, че си „продават“ гласа, прокуратурата е категорична.
                  От 2500 миньори в Бобов дол, за БСП са гласували 46, за ГЕРБ – 752, за ББЦ – 306, за ДПС – 126, и за Атака -125. Това според медиите е купен вот от „олигарха Ковачки“ за БСП?

Защо министър Васил Щонов излъга миньорите? Прочетете внимателно писмото на Топлофикация-Сливен ЕАД и ми отговорете, така ли нечестно се говори с хората?

Отговорете ми на още един въпрос: Защо НЕК изкупува 1 мегават ел.енергия от ВЕИ-тата за 400 лева, от Мариците с чуждестранен собственик за 200 лева, а на нещастниците от Бобов дол зверският труд е оценен на 80 лева? Признайте си, че това е премълчаната, неудобната истина за правителството за увеличаване цената на електрическата енергия.
                  При добро желание от Ваша страна бих могла да Ви изпратя пълен списък на всички „височайши“ особи от политическия елит на България, които притежават ВЕИ-та. В по-голямата част от тях няма да разпознаете популярни имена, защото те са се скрили зад шуролинки, шуронайки, баджанаци, свекъри, тъщи…и така до безкрай!

Маргарита Михнева

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      E няма начин и аватарът ми да не е повлиял
                      Сериалите са художествена измислица за развлечение!

И аз понякога си пускам този за умиление и разтуха:

http://moiseriali.com/admiral/

За съжаление Историята е съвсем друга!
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Търкулнало се гърнето - намерило си похлупака!

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                        Сбирка на мозъци

Коментар

• Мадам Ви пак прави свирки на ДПС елита (от 36-та минута)
                          Мадам Ви е най- голямата пачавра в българската журналистика
                          И
                          Диана Найденова си прави бюрек с Дудука (от 10-та минута)

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            (виртуално) те харесвам:
                            E няма начин и аватарът ми да не е повлиял

Кажи как Газпромбанк е придобила ОТП без никой да разбере и как Герб я финансират с вложенията си в ДСК.
                            Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                              На Герб парите наистина отиват "другаде" - в помощ на пострадалите от бедствия бг граждани, спортни площадки, църкви и т.н.
                              Наивна си и добронамерена, затова (виртуално) те харесвам:

През 1920 г. в разгара на голямата разруха и глад в Русия,Алексей Пешков(по известен като Максим Горки) отива при Ленин с молба - поне част от парите на болшевиките-троцкисти, да бъдат дадени за закупуване на храна за най-бедните.На което Улянов отговаря - Вие др.Пешков забравяте какво наследство получихме от омразната буржоазия! Нашата партия никога не e разполагала с пари,но ако вие имате желание да организирате някаква благотворителност,моля,аз не възразявам! След което веднага се обажда на ОГПУ с поръчение да се следят евентуалните лица които помагат на др.Пешков......

В момента основните пари по наводненията - примерно в Мизия - ги дава "Шалом" от Израел! Герп не дават абсолютно нищо!
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Интересно изказване на борисоф:

"Парите на партия ГЕРБ са в ДСК..............."

http://www.dnes.bg/izbori-2014/2014/...romisno.239556

Не търсете линкове,но мажоритарен собственик на ДСК е Газпромбанк!

Пускайте активно за герп,но нали знаете,че всичко така или иначе отива Другаде!

Егати ченгеджийския номер Не може ли просто да дадеш линк за закупуването на ОТП от Газпромбанк ... подчертавам, закупуването, щото за "огледа" разбрахме.

На Герб парите наистина отиват "другаде" - в помощ на пострадалите от бедствия бг граждани, спортни площадки, църкви и т.н. В този ред на мисли, вече бих се въздържала към емоционални призиви за намаляване на партийните субсидии, след като има политическа партия, която им намира най-подходящото предназначение - в услуга на обществото.
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X