If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ясно то и затова Бойко все кадри на Орешарски е взел около себе си и са само бивши комунисти около него, но поне на мен не ми пробутвайте евтина пропаганда. Не членувам и не симпатизирам на нито една партия, защото от тях полза не съм видял.
Споделих лични впечатления без да апелирам за внимание и симпатии към политическата партия, която подкрепям без да членувам /щом е толкУ важно/. И без да манипулирам и сервирам стари манджи. Няма нужда да ме упрекваш в своите грехове, не върви ...
Приятна вечер!
С партийната субсидия за година и половина, ББ построи повече от правителството Орешарски...
Ясно то и затова Бойко все кадри на Орешарски е взел около себе си и са само бивши комунисти около него, но поне на мен не ми пробутвайте евтина пропаганда. Не членувам и не симпатизирам на нито една партия, защото от тях полза не съм видял.
То е от есента на 2012 г., а началото на 2013 г. Борисов подаде оставка и да са искали да го въвеждат и да не са, няма значение - не са имали време. Това на кого се е "скарал", също не е от значение, защото кадрите му явно са събирани от кол и въже, след като дори не умеят да си мерят приказките. А дали това с "карането" не е измислица, защото не зная този депутат да е изгонен от парламента, партията или другаде. Навремето имаше едно "мъмрене" в бележниците на учениците - вероятно е имало по-голям ефект.
Едно ще ви кажа момчета - В 2010 ви казах, че заради хората около себе си - Дянков и Семерджиев, Бойко ще си иде. Тогава много от вас ми се разсърдиха, кълнаха се, че няма да се случи, обиждаха ме, но се случи....... Тъй като Борисов не си е взел поука - а около него са си все същите ДС доносници и в обкръжението му и няма нито един нормален човек, без комунистически произход, или просто умен, ще си иде и сега, защото разчита на същите кадри, но този път нещата може и да станат още по-зле от януари-февруари 2013 г. Когато разбрах например каква идея имат някой хора около Бойко за да тушират напрежението около новите цени на тока, смях се както когато разбрах, че са сложили Пеевски за шеф на ДАНС.
Казвам което мисля, а вие пак ако искате ми се сърдете Качвайте тока, облагайте пенсиите, качвайте осигуровките, данъците, говорете глупости по медиите и пак ми слухтете по телефона и ме заплашвайте, че съм се бил изказал критично за Дянков, Кирил Йорданов (приятелят на Бойко) или цените на тока, а после разчитайте, че чиновниците, циганите и МВР ще ви пазят властта. То само с мъжки и женски курви и бивши комунисти не става. Трябва и акъл, но ще поживеем, ще видим
Мне, никой не се сърди. Напротив, съвсем скоро ще имаме възможност и да ви благодарим. С подобни манипулации и смешни оправдания за пробутването им, само провокирате повече избиратели да отсяват опаковката от съдържанието на един политически продукт.
Сега, година и половина след падането на правителството на ГЕРБ, няма нито един осъден или обвинен в корупция негов министър. Няма нито един забогатял неизвестно как. Обвиненията към Цветанов и присъдата му предизвикват смях в цяла Европа и всички знаем, че са скалъпени.
С партийната субсидия за година и половина, ББ построи повече от правителството Орешарски.
Слепотата от омраза и надменност си остава обикновена слепота, ама айде запазете някаква чест, за бога!
То е от есента на 2012 г., а началото на 2013 г. Борисов подаде оставка и да са искали да го въвеждат и да не са, няма значение - не са имали време. Това на кого се е "скарал", също не е от значение, защото кадрите му явно са събирани от кол и въже, след като дори не умеят да си мерят приказките. А дали това с "карането" не е измислица, защото не зная този депутат да е изгонен от парламента, партията или другаде. Навремето имаше едно "мъмрене" в бележниците на учениците - вероятно е имало по-голям ефект.
Едно ще ви кажа момчета - В 2010 ви казах, че заради хората около себе си - Дянков, Миро Найденов и Семерджиев, Бойко ще си иде. Тогава много от вас ми се разсърдиха, кълнаха се, че няма да се случи, обиждаха ме, но се случи....... След намесата на военните (На 23 февруари 2013 г. Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и от действащата армия, излязоха с изявление) той в рамките на 2 часа по-късно, подаде оставка и умно... иначе жив политик нямаше да остане, пък с тях и целия им антураж от клакьори. Тъй като Борисов не си е взел поука - а около него са си все същите ДС доносници и в обкръжението му и няма нито един нормален човек, без комунистически произход, или просто умен, ще си иде и сега, защото разчита на същите кадри, но този път нещата може и да станат още по-зле от януари-февруари 2013 г. Когато разбрах например каква идея имат някой хора около Бойко за да тушират напрежението около новите цени на тока, смях се както когато разбрах, че са сложили Пеевски за шеф на ДАНС - защото знаех какво ще се случи. Знам какво ще се случи и сега. Ако пък смятате, че ще леете кръв като в Катуница, пак се лъжете. Впрочем винаги ми е било интересно дали 10 000 запасняка могат да опердашат гордото ви 60 000 МВР, с цялото му снаряжение, при условие, че дори един луд чичка с ловна пушка в Лясковец, направи на маймуни един взвод от най-добре обучените ви ченгета и под град от куршуми, рани 5 (3 официално) и гръмна единия право в окото, през дупката от щита. С ловна пушка, а смятайте ако имаше Калашник или РПГ какво става. Та умната!
Казвам което мисля, а вие пак ако искате ми се сърдете.Качвайте тока, облагайте пенсиите, качвайте осигуровките, данъците, говорете глупости по медиите и пак ми слухтете по телефона и ме заплашвайте, че съм се бил изказал критично за Дянков, Кирил Йорданов (приятелят на Бойко) или цените на тока, а после разчитайте, че чиновниците, циганите и МВР ще ви пазят властта. То само с мъжки и женски курви, криминален контингент от бивши, неуспешни квартални нарко-дилъри като около сегашния кмет на Варна, циганско-чиновнически електорат + бивши комунисти и ДС доносници, не става! Трябва и акъл, но ще поживеем, ще видим
OMG вече писа, че инфото е от 2012 г. , но го е написал така, че не става много ясно, че се касае за манипулация.
Публикувана сега, в навечерието на изборите, тази статия от септември 2012 г. представлява манипулация, сравнима с Костинбродската афера. Явно още люде се нареждат на опашката за получаване на възмездие.
Много хорица ще се впрегнат, без да обърнат внимание на датата, после върви доказвай, че нямаш сестра. Но недоумявам как Jay Gould не е обърнал внимание на това. Ще ми се да вярвам, че не е съзнателно.
А случаят е минал и заминал и отдавна е забравен. За своеволието и глупостта Грозданов си е получил заслуженото си от Бойко Борисов, който още тогава казва: "Да излезеш и да хвърлиш такава тема, че ще облагаш пенсиите на хората с данък е просто тотален удар срещу мен, вас и партията"
Да видим сега кой ще си получи заслуженото.
Jay, нали знаеш че в повечето страни в Европа има данък върху пенсиите? Аз лично считам, че това рано или късно ще се случи.
Мисля, че първо ще го отнесат държавните служители защото в държавата вече са само те, мангалите и няколко като мен които още не са се изнесли, а за Европа не знам подобно нещо, поне не и в повечето страни. Не знам да има данък нито в Испания нито в Германия, ама щом човек на Боко Истината го казва, истина ще да е Ние сме глупави и нищо не разбираме от такива висши дела
Ако искаш нещичко в политиката отвреме навреме да ти става ясно, никога не приемай думите на политиците 1 към 1. Ако политик говори това, което мисли, то значи не е никакъв политик.
В случая Борисов активизира и последните колебаещи се една седмица преди изборите, слагайки на масата голям коз - угрозата БСП да спечели изборите, нещо което над 6 млн. избиратели не могат да допуснат.
Из значения за "политика" - Български тълковен речник:
Определен начин на действие на отделно лице за постигане на неговите цели -Водя тънка политика.
.Правя политика - Лаская, угоднича, за да постигна свои цели.
Евала Доне ..!
Ти от бб - тиквата, направи висш пилот в политиката, възпитaник на S-Po и Сорбоната накуп....
Политическите циркове, чиито тон даде Баце Винету тепърва ни предстоят.Днес он дава назаде Борисов Ако БСП ни победи, защото на 5 октомври е възможно да бъдем победени от БСП, аз ще ги подкрепя във взимането на решение в името на стабилността http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%...BC_394284.html
Ако искаш нещичко в политиката отвреме навреме да ти става ясно, никога не приемай думите на политиците 1 към 1. Ако политик говори това, което мисли, то значи не е никакъв политик.
В случая Борисов активизира и последните колебаещи се една седмица преди изборите, слагайки на масата голям коз - угрозата БСП да спечели изборите, нещо което над 6 млн. избиратели не могат да допуснат.
Из значения за "политика" - Български тълковен речник:
Определен начин на действие на отделно лице за постигане на неговите цели -Водя тънка политика.
.Правя политика - Лаская, угоднича, за да постигна свои цели.
Коментар