IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
    Ей, гербист недодялан. Никога нито съм подкрепял, нито съм бил в ДПС.
    Недей да обиждаш всички тук че са депесари, защото не подкрепят великия ти Бойко. Ти си типичен пример на тоталитарист, признаваш хората които са с теб, останалите ги плюеш че са депесари, защото не са с теб.
    Ей затова и ГЕРБ ме отвратиха преди няколко години, защото точно така разсъждават, или си с нас, или си против нас.
    Ама къде е толерантността в изказването ти?

Не се занимавай с глупости, ами давай следващите профили, дето "няма" да гласуват, там setver, metver, kefal...

Коментар

• Как се използват инвалиди и парите на варненци за предизборни кампании? (СНИМКИ)
      http://newsline.bg/read_more.php?post=2720
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Айде де, "Младежка толерантност", казах вече, знаем за кого ще гласуваш...всъщност, къде си разпределен - ДПС 1 или ДПС 2?

Вижте къде ДПС придоби гласове и ги подели с ББЦ

http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%B7%...A6_397440.html

П. С. Сега очакваме, Setver, Kefal и останалата "Младежка толерантност" да ни обяснят как "няма" да гласуват...
        Ей, гербист недодялан. Никога нито съм подкрепял, нито съм бил в ДПС.
        Недей да обиждаш всички тук че са депесари, защото не подкрепят великия ти Бойко. Ти си типичен пример на тоталитарист, признаваш хората които са с теб, останалите ги плюеш че са депесари, защото не са с теб.
        Ей затова и ГЕРБ ме отвратиха преди няколко години, защото точно така разсъждават, или си с нас, или си против нас.

Коментар

• Специално към "Младежките толерантности"

Полиция нахлу в къщата на кандидат-депутат от ДПС, има арестувани!

http://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%...ews232863.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
            Този път и аз ще пасувам. За пръв път, сефте ще ми е.
            Просто няма кой да подкрепи човек. Всичките само себе си гледат, ами да гледат.
            Този път и аз ще гледам мене си. Досега все се навивах, абе ей тия може и да станат, ама вече не.

П.П. Като гледам много познати също не смятат да гласуват. Няма да се учудя на рекордно ниска избирателна активност този път. Просто будалите започнаха да привършват.
            Айде де, "Младежка толерантност", казах вече, знаем за кого ще гласуваш...всъщност, къде си разпределен - ДПС 1 или ДПС 2?

Вижте къде ДПС придоби гласове и ги подели с ББЦ

http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%B7%...A6_397440.html

П. С. Сега очакваме, Setver, Kefal и останалата "Младежка толерантност" да ни обяснят как "няма" да гласуват...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              А за кой да гласувам...
              да не съм мазохист да избирам борисоф или кукувица да избирам Кунева или луд да избирам Сидеров или потурнак да избирам ....него не го знам....но и Миков е при мен да го избирам.... в 25 МИР....
              Така де Монти, наистина е безсмислено щом никой не ти харесва - аз какво казвам. И отново поздравления за мъдрия избор

Коментар

Аз себе си не мога да закарам да гласува ,камо ли домочадието сега съм ги
                пуснал и в СИК и РИК да изкарат някой лев.......
                На предишните избори имах вяра в Орешарски ,но той клекна и на борисоф и турците и американците....
                Този път и аз ще пасувам. За пръв път, сефте ще ми е.
                Просто няма кой да подкрепи човек. Всичките само себе си гледат, ами да гледат.
                Този път и аз ще гледам мене си. Досега все се навивах, абе ей тия може и да станат, ама вече не.

П.П. Като гледам много познати също не смятат да гласуват. Няма да се учудя на рекордно ниска избирателна активност този път. Просто будалите започнаха да привършват.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Ааааа, "Младежка толерантност" недей така, знаем ние за ккого ще гласуваш, ама и ние ще гласуваме ....

Ай поздрави на почетния председател в сараите...
                  И от мен едни по-здрави ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Поздравления Монти, надявам се всички мислещи като теб и да действат като теб. Няма смисъл да гласувате - всичките са маскари
                    А за кой да гласувам...
                    да не съм мазохист да избирам борисоф или кукувица да избирам Кунева или луд да избирам Сидеров или потурнак да избирам ....него не го знам....но и Миков е при мен да го избирам.... в 25 МИР....

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
                      И така да е, ще го направя. Но няма да дам подкрепа на никоя партия, защото не виждам за кого.
                      Да видим, като останат само орки след време, както каза, тогава кого ще управляват и ръководят вашите избранници?
                      Казвам вашите, защото аз няма да избера никого.
                      Ааааа, "Младежка толерантност" недей така, знаем ние за ккого ще гласуваш, ама и ние ще гласуваме ....

Ай поздрави на почетния председател в сараите...

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        Има, има общо, "фронт" се бърка с "фонд" не току-така. Тесният ум трудно си прикрива доминантата.

Ще се мине и без коалиционни партньори, не бой се, за Герб не е страшно да върне мандата. Даже е за предпочитане, отколкото да носи последствията от управлението на комунета и фесове. И с предстоящата тежка зима, гладен и озлобен народ, спрени еврофондове и никакви шансове за отварянето им, разклатени банки и т.н. май това ще е едно разумно действие. При всички случаи сте прекарани със и без троловете ви по социалките ...
                        То това с връщането на мандата на ГЕРБ, не е нещо ново.Този филм веднъж го гледахме през май 2013 г. Само говорят по медиите, че искат властта, а като им дойде ред да е вземат, се отказват, защото отбягват и ги е страх да носят отговорност. Страх ги е, защото веднъж ядоха бой на площадите през февруари 2013 г., от разгневените хора, сега ще ги очаква бой с камъни.

Коментар

На предишните избори имах вяра в Орешарски ,но той клекна и на борисоф и турците и американците....
                          Поздравления Монти, надявам се всички мислещи като теб и да действат като теб. Няма смисъл да гласувате - всичките са маскари

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                            Най-важното в момента е да не се чешаме по макарите , а да отидем да гласуваме .

Защото докато си говорим празни приказки ченгетата които се борят за права и свободи напазаруваха всички мангали . На тези избори ще имат мандати там където никога не са имали и ще увеличат резултата си в традиционните си райони.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                              що така бе
                              Цветанов: Съдът е в услуга на престъпниците
                              14.10.2010 г.
                              Съдебната система е в услуга на организираната престъпност, заяви във Варна министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.
                              Той изтъкна, че българската полиция и органите на реда в другите страни-членки на Европейския съюз работят по идентичен начин.
                              "Разликата е в съдебната система. Българската съдебна система освобождава задържаните заради болест или други тежки състояния, докато в останалите страни-членки на ЕС престъпниците получават бързи и справедливи присъди", категоричен бе той.

http://sfsmvr.org/forum/viewtopic.php?t=1368&p=2942

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                                Направи го това , полезно е , като за последно , щото догодина като отидеш там ще намериш само гнусни орки .
                                И така да е, ще го направя. Но няма да дам подкрепа на никоя партия, защото не виждам за кого.
                                Да видим, като останат само орки след време, както каза, тогава кого ще управляват и ръководят вашите избранници?
                                Казвам вашите, защото аз няма да избера никого.

Коментар

Working...
                                X