Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеИ това ще стане...
А дотога не гласувайте...те ще гласуват...
Скандал: Турска партия купи гласовете на ромите в Дупница със 100 000 лв., покри вересиите им в магазините - See more at: http://viaranews.com/2014/10/02/%D1%....Qb6FXdyn.dpuf
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХайде не ми обяснявай за циганския вот. Толкова години имахте възможност да направите нещо за да го няма.
А дотога не гласувайте...те ще гласуват...
Скандал: Турска партия купи гласовете на ромите в Дупница със 100 000 лв., покри вересиите им в магазините - See more at: http://viaranews.com/2014/10/02/%D1%....Qb6FXdyn.dpuf
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеГербист, не се ли усещаш че започваш да пееш старата песен за Костов, че той е виновен за всичко вече 15-20г. след като беше на власт, само че на нов глас?
Сега песентта я сменяте с ДПС и Доган, те ще са виновни за всичко следващите 15-20г., нали?
Има една приказка: На крива ракета космоса ѝ е крив.
Не казвам, че Доган и язовира не са проблем, проблем са, но не може да казвате че този проблем е виновен за постните пици с години и за скапаното ви управление. Щото е смешно и нелепо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТова "гласувайте независимо за кого" е измислено от политиците
По всяка вероятност защото всеки гласувал носи 11 кинта субсидийка
Аз ще гласувам, защото съм намерил за кого. Но призовавам абсолютно всички, които не са сигурни и имат съмнения в политиците ни.... Да отидат за рибка или гъбки
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЗаради подобна "отговорна" позиция държавата ни е на този хал...затова ще ни управлява циганския вот, ако теб те устройва, мен ме вбесява.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТя постната пица е за сметка на сингъл малца за 5000 лв. бутилката и к@рвите за по 3000 лв. на хидроинженера...
Сега песентта я сменяте с ДПС и Доган, те ще са виновни за всичко следващите 15-20г., нали?
Има една приказка: На крива ракета космоса ѝ е крив.
Не казвам, че Доган и язовира не са проблем, проблем са, но не може да казвате че този проблем е виновен за постните пици с години и за скапаното ви управление. Щото е смешно и нелепо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНо призовавам абсолютно всички, които не са сигурни и имат съмнения в политиците ни.... Да отидат за рибка или гъбки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеИ пак казвам, докато ГЕРБ не промени отношението си към тези които не го подкрепят, няма начин да се върне на власт. На народа му писна от постни пица за него, щото мръвката са я обрали на партийно ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНе знам кой те познава, "Младежка толерантност", но я ми припомни, кой го е писал това през май тази година...и я пак да чуем за кого ще гласуваш...
1. Не е ли истина: "Едва ли ще отречеш че у нас икономическият бум беше през 2005-2007г., когато беше правителството с мандата на ДПС"?
2. Или на теб не ти е харесало:
После дойде ГЕРБ и постните пици, един вид за назидание. Е не беше за назидание, просто след тях толкова оставаше, само за по една постна пица.
3. Обаче, ей това е много точна прогноза:
То и ГЕРБ по-скоро са си корпорация, имат си 1+1 банки, всички ги знаем, за тези банки закони няма, купуват си квото и както искат ...
Ако цитираното мнение е наистина от Май месец, шапка свалям на човека с мнението (ако наистина е мое се самопохвалвам сам).
И пак казвам, докато ГЕРБ не промени отношението си към тези които не го подкрепят, няма начин да се върне на власт. На народа му писна от постни пица за него, щото мръвката са я обрали на партийно ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеГласувайте, независимо за кого!
Иначе, виждате го долу ДПС-то, пак е наточило зъбки да граби...
По всяка вероятност защото всеки гласувал носи 11 кинта субсидийка
Аз ще гласувам, защото съм намерил за кого. Но призовавам абсолютно всички, които не са сигурни и имат съмнения в политиците ни.... Да отидат за рибка или гъбки
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПоздравления Монти, надявам се всички мислещи като теб и да действат като теб. Няма смисъл да гласувате - всичките са маскари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеБоже, ама ти наистина си нагъл.
Не съм в този форум от няколко дена и много от потребителите ме познават лично.
Абе какво ли обяснявам на човек с промит гербисткли мозък ...
Започвам да си мисля, че ГЕРБ ще останат изненадани този път от народната любов.
"Трудно ми е да дам конкретни примери, но е факт че техният електорат се увеличава от година на година. Предполагам че и те крадат, но поне имат мярка, остава и за народа, а не като Бойко след който нищо не остана. Едва ли ще отречеш че у нас икономическият бум беше през 2005-2007г., когато беше правителството с мандата на ДПС. После дойде ГЕРБ и постните пици, един вид за назидание. Е не беше за назидание, просто след тях толкова оставаше, само за по една постна пица. А дали ДПС ще се нарече политическа партия или корпорация, ами честно казано няма значение, важно е как управлява и как живее народа при тях. То и ГЕРБ по-скоро са си корпорация, имат си 1+1 банки, всички ги знаем, за тези банки закони няма, купуват си квото и както искат ... "
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАма къде е толерантността в изказването ти?
Не се занимавай с глупости, ами давай следващите профили, дето "няма" да гласуват, там setver, metver, kefal...
Не съм в този форум от няколко дена и много от потребителите ме познават лично.
Абе какво ли обяснявам на човек с промит гербисткли мозък ...
Започвам да си мисля, че ГЕРБ ще останат изненадани този път от народната любов.
Коментар
Коментар