IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Ти като си русофоб , защо трябва да си и българофоб, че пишеш родината си с малка буква....
    Аз не съм русофоб, но не съм и русофил, а съм просто българофил. Явно си схаванал същността щом се хващаш за дребни печатни грешки!

Няма друга държава, освен България, където националистите да защитават интересите на чужда държава! Просто сме страната на абсурдите!

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
      Патриот русофил Да върнем българия към Русия..
      https://www.youtube.com/watch?v=0XWRoLXXQV8#t=17

Тези не може ли някой да ги осъди за национално предателство?
      Ти като си русофоб , защо трябва да си и българофоб, че пишеш родината си с малка буква....

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        A ти как си представяш работата на юриста - на струг и под норма ли?
        По една случайност имам представа от работата на юриста. И мога да кажа, че ако не си адвокат с малко клиентела, не би трябвало да имаш много свободно време през деня да дращиш по форумите. А ако си юрисконсулт на държавна работа или в голяма частна фирма (от ранга на Мтел, например) и по цял ден пишеш глупости в Инвестора, явно работодателят ти трябва да преосмисли трудовото правоотношение с теб, респективно органът по назначаването - служебното правоотношение.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Патриот русофил Да върнем България към Русия..
          https://www.youtube.com/watch?v=0XWRoLXXQV8#t=17

Тези не може ли някой да ги осъди за национално предателство?
          Last edited by MZ/X; 03.10.2014, 19:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Ти на Гигов времето не му го брой, щото човекът е пенсионер и е свободен да прави каквото си поиска по цял ден. Я по-добре му отговори, че гледам съществени въпроси ти е задал, като например кога работиш :P
            A ти как си представяш работата на юриста - на струг и под норма ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Де да ми плащаха, байно, ма не, за доброто на нацията работя...

Бих ти дал информация и за работата, която съм отметнал днес, ама служебна тайна, пък в този форум и за вътрешна информация може да мине...

Иначе интересно на теб колко ти отне да ми броиш постовете...
              Ти на Гигов времето не му го брой, щото човекът е пенсионер и е свободен да прави каквото си поиска по цял ден. Я по-добре му отговори, че гледам съществени въпроси ти е задал, като например кога работиш :P
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                На 90 % съм сигурен в голяма коалиция и кабинет на развитие и прогрес.....
                Аз пък залагам на оставащите 10% ...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Какво казваш че работиш Кандитко? Май беше писал че си юрист?
                  За един работен ден имаш 38 постинга в теми "Политика" и "Украйна".

8,42: 8,44: 8,45: 9,10: 9,19: 9,22: 9,26: 9,45: 9,52: 9,57: 9,59: 10,03: 10,05: 10,07: 10,11: 10,13: 10,15: 10,34: 11,01: 11,14: 11,17: 11,21: 11,41: 12,25: 12,35: 12,44: 12,50: 13,03: 13,13: 13,15: 14,35: 14,45: 15,03: 15,05: 15,41: 15,49: 15,57: 16,03

Така че е ясно какво работиш. Платен политически трол.
                  Де да ми плащаха, байно, ма не, за доброто на нацията работя...

Бих ти дал информация и за работата, която съм отметнал днес, ама служебна тайна, пък в този форум и за вътрешна информация може да мине...

Иначе интересно на теб колко ти отне да ми броиш постовете...

Коментар

• Първоначално изпратено от rat Разгледай мнение
                    Това ни чака в неделя, в по-лек вариант. Няма причина която да те накара да отидеш и да гласуваш, нито има някаква надежда, нито има избор, нищо. И аз като много други предпочитам да не гласувам този път, един вид като наказателен вот. Поне да се види, че така няма да я бъде работата.
                    "Младежка толерантноооост", докога бе мойто момче?

Я пак да питам, Хидроинженера пуска ли по някоя троха, стинка, нещо за дое...не (от ония по 3 бона на час)?

Коментар

• http://www.dnes.bg/index/2014/10/03/...9,image3#photo

Да жювей по всички земни кълбета!!!

Коментар

• На 90 % съм сигурен в голяма коалиция и кабинет на развитие и прогрес.....

Коментар

• Първоначално изпратено от rat Разгледай мнение
                          Това ни чака в неделя, в по-лек вариант. Няма причина която да те накара да отидеш и да гласуваш, нито има някаква надежда, нито има избор, нищо. И аз като много други предпочитам да не гласувам този път, един вид като наказателен вот. Поне да се види, че така няма да я бъде работата.
                          Ае, пак плъхове налазват ...
                          Много здраве в сараите да носиш

Монти, спиш!
                          Преди се явяваше фейсконтрол, занемарил си тая функция ...
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                            Ок , но после пак се наведи

Коментар

• Какво казваш че работиш Кандитко? Май беше писал че си юрист?
                              За един работен ден имаш 38 постинга в теми "Политика" и "Украйна".

8,42: 8,44: 8,45: 9,10: 9,19: 9,22: 9,26: 9,45: 9,52: 9,57: 9,59: 10,03: 10,05: 10,07: 10,11: 10,13: 10,15: 10,34: 11,01: 11,14: 11,17: 11,21: 11,41: 12,25: 12,35: 12,44: 12,50: 13,03: 13,13: 13,15: 14,35: 14,45: 15,03: 15,05: 15,41: 15,49: 15,57: 16,03

Така че е ясно какво работиш. Платен политически трол.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                                1. Вариант 1. Пусто е, по улиците не се вижда жива душа. Изборните комисии напразно чакат появата на избирател. Рекапитулацията за деня показва, че в урните не е подаден ни един глас.

Коментар

Working...
                                X