IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    МВР задържа 17 души - пазарували гласове за Реформаторския блок!

Достойни последователи на столетницата и партньорите ѝ - купуват си хората тролове, социолози, сега и гласове ...
    Ти да видиш..Оказа се ,че Информацията за купуване на гласове не отговаря на истината

''Реформаторският блок категорично опровергава лъжата, пусната в сайта Блиц, която го обвързва с хора, заподозрени в купуване на гласове. Очакваме и МВР също да излезе с официална информация по случая, която ще разкрие, че ние нямаме нищо общо с позорната практика за купуване на гласове и няма такива задържани лица, а публикацията в Блиц е злонамерена клевета, целяща да намали силно нарастващата подкрепа за #РБ през последните дни.
    Настояваме медията да публикува опровержението и да се извини на читателите си.

https://www.facebook.com/Reformators...type=1&theater
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• прясно-прясно - рейтинг преференции на РБ

#якопреференция
      "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Е, аз само 2 маркирах.Другото е орел с ориз.
        Махнал ги е гадняра, или са избягали, преди няколко месеца му гледах активистките много имаше.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Тъй като ти стана интересно ще ти кажа ,че този вот се очертава протестен,срещу
          големите и за Атака.Така смятам защото не само бъпгарите ще гласуват по този
          начин,но и циганите турците и татарите,но какво ще стане ще видим.
          И атака има една яка кифла, малко простее, ама може да направят един женски бой с тази на Бареков.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
            Не им знам имената, аз им гледам големите очи.

А сетих се, то май това е единствената кифла дето е сложил на избираемо място. Другото на първо място все гледам разни пръчове, дано да не ги изберат тях.
            Е, аз само 2 маркирах.Другото е орел с ориз.

Коментар

Наистина ще стане яко Оптималния вариант е НФСБ, Атака и Бареков да имат равен брой депутати. Направо чакам с нетърпение шоуто в парламента след изборите.
              Тъй като ти стана интересно ще ти кажа ,че този вот се очертава протестен,срещу
              големите и за Атака.Така смятам защото не само бъпгарите ще гласуват по този
              начин,но и циганите турците и татарите,но какво ще стане ще видим.

Коментар

А сетих се, то май това е единствената кифла дето е сложил на избираемо място. Другото на първо място все гледам разни пръчове, дано да не ги изберат тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                  Ох, не съм ги гледал. Гледах обаче Календерска по Нова. Тя с преференции ли е?

Коментар

гергьовден не ме кефят, ама при Бареков има някои готини кифли. Надявам се феновете на ДГД, пардон ББЦ да вкарат кифлите с преференциите.
                    Курвата Календерска с преференции ли е?
                    Last edited by Big6ha; 03.10.2014, 22:19.

Коментар

Нека вкараме Евромайките и Гергьовден като сестри който ще израждат бъдещи депутати online.
                      гергьовден не ме кефят, ама при Бареков има някои готини кифли. Надявам се феновете на ДГД, пардон ББЦ да вкарат кифлите с преференциите.

Коментар

Е те не стоят много на работа, ама там до като има заседание да пуснат един нов кабелен канал да излъчва. Воленчо ще изперка щото вече няма да е златния пръст - той не че сега е много нормален. Бареков му давам 6 месеца и ще е на равни нога с него. НФСБ малко ми се губят ама като гледам как не се обичат с Волен и те ще направят шоу.
                        Нека вкараме Евромайките и Гергьовден като сестри който ще израждат бъдещи депутати online.

Коментар

Фрийк шоу. Ама то и сега го има, но Ти говориш за 24/24 и 7 от 7дни от седмицата.
                          Е те не стоят много на работа, ама там до като има заседание да пуснат един нов кабелен канал да излъчва. Воленчо ще изперка щото вече няма да е златния пръст - той не че сега е много нормален. Бареков му давам 6 месеца и ще е на равни нога с него. НФСБ малко ми се губят ама като гледам как не се обичат с Волен и те ще направят шоу.

Коментар

Преди някопко дена бях по селата,майтап не майтап всичките селяни готови да
                            гласуват за Атака,така че не се бъзикайте със Сидеров като нищо може да
                            поднесе изненада,ако не го финтират.
                            Наистина ще стане яко Оптималния вариант е НФСБ, Атака и Бареков да имат равен брой депутати. Направо чакам с нетърпение шоуто в парламента след изборите.

Коментар

Баси якото ще е ако всичките патриотични идиоти влязат в парламента. Тогава ще трябва да направят един канал на телевизия в който постоянно да предават заседанията му. Ще е нещо средно между биг брадър, боксов мач и България търси олигофрен.
                              Фрийк шоу. Ама то и сега го има, но Ти говориш за 24/24 и 7 от 7дни от седмицата.

Коментар

Преди някопко дена бях по селата,майтап не майтап всичките селяни готови да
                                гласуват за Атака,така че не се бъзикайте със Сидеров като нищо може да
                                поднесе изненада,ако не го финтират.
                                В подчертаното се крие причината за избора им.

Коментар

Working...
                                X