Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКво ни пука?
Имаме пачки пари в КТБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеКО СТАНА СЯ БЕ, ДИГНАХА ЛИ ТОКА?
Имаме пачки пари в КТБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОбратното броене почна. След седем дни - МЕТЕЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ !!!
Време е да отупаме червените боклуци. Няма смисъл да ги бавим.Last edited by Big6ha; 05.10.2014, 07:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеВчерашният ден за размисъл не ми стигна. Искам още един.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Я, да питам
Ден за размисъл
следва после ...какъв ден?
Ден за гласуване ...без Размисъл??
Що в една компания няма такива дни за размисъл?!
Всяка минута е важна.
Ако има важна задача, до последната секунда се отчитат настъпилите промени...или пък не се....когато ...няма как да се отразят...
Но за политиката, тогава не ден, не седмица, епоха й трябва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе, само на мен ли баннатите без аватар ми изглеждат по сплесканиНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе, само на мен ли баннатите без аватар ми изглеждат по сплескани
Набиват ни канчетата. Аз имам такива поне два-три ника. Надявам се никога да не се почетвърти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе, само на мен ли баннатите без аватар ми изглеждат по сплескани
Коментар
Коментар