IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
    Има и една добра новина от тези избори - очевидно стоикусур годишната червена бабишкера бавно но сигурно се запътва към небитието, остават мутациите й като ДПС, Атака и ББЦ ...
    Ми дано Бог да ги прости ама аз не вярвам докато не пукнат щото поета е казал
    Не човек а желязо просъскал агента фашист
    Тихо мъртвия казал не комунист

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
      Аз също не го гледам тоя по телевизията, а и никога не съм си пускал гласа за него. За IQ-то му също не споменавам. Но за мен и двамата са основни стожери на олигархията, единия по префинен начин, а другия играейки с тънката струна на наивитета на хората, които все търсят "здравата" ръка и месията, който ще ни "оправи".
      +++++++++++++++++++++++++++++++

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Перача на кюлоти ха ха ха ..
        а, Сергей Моников вече не играе, не знам защо го споменаваш
        Don't work hard, work smart!

Коментар

• Има и една добра новина от тези избори - очевидно стоикусур годишната червена бабишкера бавно но сигурно се запътва към небитието, остават мутациите й като ДПС, Атака и ББЦ ...
          Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
            Сега последно с колко дигнаха тока с 9.97 или 9.98% ?
            Айде някой да каже бе. Ще се побъркам.
            Всички сме притеснени като теб!
            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Те са с Валери Симеонов. Патриотичен фронт.
              Айде бе старши. Гласува ли. Ама като те знам за кой си гласувал ми идва да ви утилизирам урната.

Коментар

Е че Доган и Бойко са нещо като Реал Мадрид и Марек.Доган е интелигентен и образован а тиквата е селски бек отсекъде.Аз не харесвам Доган но не мога да не му призная качесдтвата.Тиквата е необразован прост и нагъл.Немам нерви да го гледам по телевизора.не искам да си троша телевизора заради тоя пуяк

Аз също не го гледам тоя по телевизията, а и никога не съм си пускал гласа за него. За IQ-то му също не споменавам. Но за мен и двамата са основни стожери на олигархията, единия по префинен начин, а другия играейки с тънката струна на наивитета на хората, които все търсят "здравата" ръка и месията, който ще ни "оправи".
                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Не виждам вмро-то те къде са
                  Те са с Валери Симеонов. Патриотичен фронт.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Колеги, бихте ли споделили мнението ви за тая статия на Каролев:
                    Пътеводител на наивния избирател в деня за размисъл

Личното ми мнение е, че този човек гледа супер едностранчиво и за повечето неща не е прав, но искам да чуя по умните кво ще кажат
                    Last edited by buba4ko; 05.10.2014, 17:21.

Коментар

• Гласувах и сега цяла година ще драйфам .

Коментар

• Пак сте се разпенили, колкото да си чешете езиците.
                        Гаче има значение кой ще е следващия идиот де ще падне до година и половина най много. Все ще сме си у киреча.
                        Гласувах преди малко против, че се наложи да придружа жената до урните.

По живо ме интересуват изборите в Бразилия, да видим там ..

Коментар

• Сега последно с колко дигнаха тока с 9.97 или 9.98% ?
                          Айде някой да каже бе. Ще се побъркам.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Всички са по-добри от тиквата, с изключение на лудия волен, който е същото говно.
                            По добре Волен отколкото цървула

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                              Бат Пешо, ти прекали! Не виждам с какво едния е по-добър от другия, освен с речника си и способността си да си затваря устата. И двамата са предствители на една и съща разбойническа класа, която се стреми да запази сегашния модел. Както казах и преди очаквам да се обединят в коалиция.
                              Е че Доган и Бойко са нещо като Реал Мадрид и Марек.Доган е интелигентен и образован а тиквата е селски бек отсекъде.Аз не харесвам Доган но не мога да не му призная качесдтвата.Тиквата е необразован прост и нагъл.Немам нерви да го гледам по телевизора.не искам да си троша телевизора заради тоя пуяк

Коментар

И що да няма?Аз пък искам тиквата да бъде изритан и ликвидиран.Всичко друго само не тиквата.Дори Доган е по добър от тиквата
                                Всички са по-добри от тиквата, с изключение на лудия волен, който е същото говно.
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X