Трагедията на БСП... Така и не разбраха, че в сблъсъка САЩ-Русия българският народ е на страната на Русия! Това бе ловко използвано от АБВ и Атака!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Всички временни резултати показват едно и също - в парламента влизат между 7 или 8 партии. Това предвещава нови горещи страсти и повишава опасността от пореден политически скандал, който да доведе до най-опасното - България без правителство! В дните на повишена цена на тока, на енергиен апокалипсис, на заканите за нови кървави протести, на висящата във въздуха съдба на Корпоративна търговска банка.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЛюбче рових не мога да я намеря затова те моля пак да я напишеш.И аз мисля че в Парламента трябва да има осем партии и един голям К.......Р за тиквата.Как ще ми липсва интелигентрната му физиономия само.Леле какво ли ще дават по телевизора като го нема тиквуня
Коментар
-
Предвид активността на изборите , разликата между БСП и ДПС едва ли ще остане такава. ДПС имат още 1,5-2 процента и нищо чудно да наваксят максимално до червената смърт. Довечера ще се допълнят с резултатите от чужбина плюс усиленото гласуване привечер. Отделно че сигурно вече обикалят и проверяват дали е ходено да се гласува и ще подберат овцети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВладо Каролев си знае 5 нещица и си лае по тях непрекъснато
С някои от тях съм съгласен. С други - не. Не мога например да се съглася, че частния монополист е по-добър от държавния.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЗаради "умниците", които не гласуват, пак се наядохме на хОй...
ЦИК: 39.2% е активността към 17 ч.
Дамм, пак заради професорите ще гледаме Сидерофф, лютфито и гоце. Кво да правиш, проз народ - заслужава си съдбата.
Ето как го правят в нормалните държави...
Коментар
-
Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнениеКолеги, бихте ли споделили мнението ви за тая статия на Каролев:
Пътеводител на наивния избирател в деня за размисъл
Личното ми мнение е, че този човек гледа супер едностранчиво и за повечето неща не е прав, но искам да чуя по умните кво ще кажат
С някои от тях съм съгласен. С други - не. Не мога например да се съглася, че частния монополист е по-добър от държавния.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеПоне Гоце и Бялата Златка, ако изпаднат ще е добре..Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи дано Бог да ги прости ама аз не вярвам докато не пукнат щото поета е казал
Не човек а желязо просъскал агента фашист
Тихо мъртвия казал не комунист
Поети са Ботев, Яворов, Дебелянов ... !Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеМай все пак Бялата Златка ще изпадне от класацията
Особено пък като дойдат и резултатите от Европа!
Различните екзитполове дават доста големи разлики за определени партии, така че не се знае до последно.
Коментар
Коментар