IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трагедията на БСП... Така и не разбраха, че в сблъсъка САЩ-Русия българският народ е на страната на Русия! Това бе ловко използвано от АБВ и Атака!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• И при 8 , и при 6 партии единственият вариант е ГЕРБ+РБ+ПФ, иначе бис.

Коментар

• Е успяха... 39% избирателна активност, 12% надолу спрямо 2013г.
        Догодина пак...

Коментар

• Гледахте ли герберските говеда по БНТ, как ревяха сякаш са на мач?
          Същите говеда герберски бяха и в парламента.
          Очевидно това ни чака и в следващия парламент.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Всички временни резултати показват едно и също - в парламента влизат между 7 или 8 партии. Това предвещава нови горещи страсти и повишава опасността от пореден политически скандал, който да доведе до най-опасното - България без правителство! В дните на повишена цена на тока, на енергиен апокалипсис, на заканите за нови кървави протести, на висящата във въздуха съдба на Корпоративна търговска банка.
            http://www.blitz.bg/news/article/294629
            Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Любче рових не мога да я намеря затова те моля пак да я напишеш.И аз мисля че в Парламента трябва да има осем партии и един голям К.......Р за тиквата.Как ще ми липсва интелигентрната му физиономия само.Леле какво ли ще дават по телевизора като го нема тиквуня
              Бате Пешо, пратих ти я в другата тема за поколението.

Коментар

• Предвид активността на изборите , разликата между БСП и ДПС едва ли ще остане такава. ДПС имат още 1,5-2 процента и нищо чудно да наваксят максимално до червената смърт. Довечера ще се допълнят с резултатите от чужбина плюс усиленото гласуване привечер. Отделно че сигурно вече обикалят и проверяват дали е ходено да се гласува и ще подберат овцети.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Владо Каролев си знае 5 нещица и си лае по тях непрекъснато
                  С някои от тях съм съгласен. С други - не. Не мога например да се съглася, че частния монополист е по-добър от държавния.
                  На частния може да се появи конкурент/Национализация/,на държавния надали!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    Заради "умниците", които не гласуват, пак се наядохме на хОй...

ЦИК: 39.2% е активността към 17 ч.

Дамм, пак заради професорите ще гледаме Сидерофф, лютфито и гоце. Кво да правиш, проз народ - заслужава си съдбата.
                    Ето как го правят в нормалните държави...

Коментар

• Айде робите на Ковачки пак са в играта..
                      Тоя път камшиците ги водят да гласуват за Капута...
                      Заради "умниците", които не гласуват, пак се наядохме на хОй...

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                        Колеги, бихте ли споделили мнението ви за тая статия на Каролев:
                        Пътеводител на наивния избирател в деня за размисъл

Личното ми мнение е, че този човек гледа супер едностранчиво и за повечето неща не е прав, но искам да чуя по умните кво ще кажат
                        Владо Каролев си знае 5 нещица и си лае по тях непрекъснато
                        С някои от тях съм съгласен. С други - не. Не мога например да се съглася, че частния монополист е по-добър от държавния.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Поне Гоце и Бялата Златка, ако изпаднат ще е добре..
                          Така е, а дано!
                          Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Ми дано Бог да ги прости ама аз не вярвам докато не пукнат щото поета е казал
                            Не човек а желязо просъскал агента фашист
                            Тихо мъртвия казал не комунист
                            Какъв поет може да е тоя?!?

Поети са Ботев, Яворов, Дебелянов ... !

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                              Май все пак Бялата Златка ще изпадне от класацията
                              Особено пък като дойдат и резултатите от Европа!
                              Поне Гоце и Бялата Златка, ако изпаднат ще е добре.Като дойдат гласовете от Турция си мисля, че ще увехнат тези двамата симпатяги...
                              Различните екзитполове дават доста големи разлики за определени партии, така че не се знае до последно.

Коментар

• Май все пак Бялата Златка ще изпадне от класацията
                                Особено пък като дойдат и резултатите от Европа!

Коментар

Working...
                                X