IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
    Има и друг вариант: Царя Слънце да преглътне факта,че не всеки го харесва и да отстъпи на по-можещите и по-знаещите. А такива бол. Дори в неговата партия.
    След това с Цецко могат да основат нова партия - ЕПСС (Европейска Партия на Селските Стражари).
    Не разбирам какво умувате, вариантът е ясен: ГЕРБ+ДПС+РБ.
    Всички знаят, че ще се плати цена, затова всеки ще даде каквото може: ГЕРБ депутати да гласуват и повечето миснистри, ДПС премиер който да опере пешкира после, а РБ ще им се даде нещо да участват.
    Ще се направят компромиси и с платформите, за сметка на обещанията както обикновено.
    Обаче, най-вероятно няма да е на първата врътка, а ще се ползва мандата на ДПС после, така че да се каже че на ГЕРБ са им извили ръцете и не са искали, ама нейсе.

Коментар

• Цветанов трябва да го разкарат, той е национален дразнител. Борисов ще е добре да преглътне премиерството и да се оттегли в сянка. Ако не вкарат на министерските постове експерти, всички знаем какво не свършиха за мандат и половина, страната ще буксува още толкова. Широка експертна коалиция без дразнителите БСП, ДПС, ББЦ и Атака, демонстрираща ефективност по наболелите проблеми, би гарантирала доверие с цел елиминация на въпросните дразнители на следващия тур.
      На сегашният тур се случи нещо добро за страната - индикация за началото на края на БСП. Това е страхотен успех за българската свобода.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Да се изходя по темата, виждам, че доста вече са го направили - според мен беше по-дбре да се отдели една тема Избори 2014, но щом модитата така са решили, нека си е в клоаката Политика Дълго ще е, но пък е собствено творчество с фекален привкус, така че предполагам веднага ще бъде глътнато от троловете във форума
        За мен лично тези избори не бяха почти никаква изненада (с изключение на влизането на Атака) и ще се обоснова защо:

1. Герб - не направиха нищо, не проведоха кампания, не влязоха в конфликти. С две думи - стараеха се да не загубят гласуве, разчитайки на инерцията и харизматЪ на Тиквуня, от който лелките се подмокрят и с треперещи коленца пускат бюлетините. За герб - нищо, нито положително, нито отрицателно

2. Комунетата от бсп - тази партия тотално деградира и резултатът й е в повече от логичен. Изглежда, че реузлтатът им е минимален, но релано не е така - като се добавят другите комунета на гоцеолу и доневаолу, плюс естесвеният процес на измиране на изборателите й, то реално бсп почти не е загубила реални гласове.

3. турчолята - единствените реални (за пореден път) победители, но е твърде вероятно победата им да бъде пирова (може би). Вече си закупиха достатъчно на брой еничари (един Юлий Москов снощи беше страхотен негативен пример, старите отрепки като Надежда захариева, данчо ментата, Кой и т.н. дори не ги коментирам), а и заварката с мангалско-рязан привкус си каза думата. да са ни честити, но е факт, че са най-напред в партийното строителство от всички

4. РъБъ-тата - приличен резултат, сравнително висок, но орелът, ракът и щуката тепърва ще скъсат мрежата. Тук е заложена страхотна бомба, която ще гръмне утре или вдругиден, когато се разбере, че реално само лица на дсб ще влязат, а пръмова и лукарски ще останат с прсът в г@з.

5. Псевдопатриотарите - приличен резултат на патерицата на тиквун, прелял им малко от собствениоте си гласове. Тук нещата са ясни - под патриотични лозунги към обединение дори и с дпс, само за да се докопа кокалчето. Честито на Импето, за пореден път го наиграха

6. бюрека - като за без пари - толкова. Очаквам го с отворен към всички г@з в селдващите дни. Патриотарин втори номер

7. Батака - ето тези наистина ме изненадаха, но както каза един колега - с този невероятен ПР, дето им го направиха ДКЕВР с цената на тока, плюс щедрата субсидия от мАсква, нещата се случиха

8. Комундетата на гоцеолу - нормално, нищо неестествено, те си бяха на ръба, за късмет влязоха.

Възможностите и нагласите на партиите:

1. Герб - искат, ама много искат да управляват, но засега не се вижда как. Той Тиквуня си го рече - на мен ми се сака с дпс, ама партията не ще. Прегръдката с дпс ще е смъртоносна за герб, с бсп - смъртоносна и за двете партии. С който и от останалите - не е достатъчна и ще е прекалено тегава и нестабилна

2. БСп - за тях добро или нищо. Нищо

3. ДПС - отворени са към всички, защото техните избирателни с основно образУвание отлично разбират лидера си под формата на ликовете на Алеко и неговия герой със зеленичък отенък. Ама никой не ги ще, щото вече видяха как го ядоха и ндсв, и комунетата

4. РъБъ - е, те тука е веселото - пръмова и локото сакат боко, ама много страстно биха го любили, ама рамадан - нъцки. И сега, големият въпрос е - кой точно ще влезе от листите, аз залагам на представителсвто на дсб с над 12-13 депутата и сдс и куневица с по 1-2, ако имат и толкова. Костов не ще коалиция с тиквата (и е прав в лонг търм), така че те стават реално невъзможен партньор

5. Патриотарите - те са готови на всичко, дори ид а се целунат с дъпъсъ

6. Бюречето - същото като патриотарите

7. Батака - бялата златка е всеизвестна с афинитета си към сухото

8. Другите комунета - енигма, но прегръдка с боко би била фатална за тях (или пък не, зависи)

Варинати:

1. Боко с дпс - възможен, но прекалено ол ин за герб, т.е. невъзможен
        2. боко с патриотарите -става, без проблем, но не са достатъчни
        3. боко с ръбъ - не става, обясних защо
        4. широка колаиция тип тюрлюгювеч - боко, патриотари, батаки, капути, гоцета - може, не е невъзможно, но тежко на България
        5. Нови избори - твърде, твърде вероятни с почти огледални на сегашните резултати...
        Има и друг вариант: Царя Слънце да преглътне факта,че не всеки го харесва и да отстъпи на по-можещите и по-знаещите. А такива бол. Дори в неговата партия.
        След това с Цецко могат да основат нова партия - ЕПСС (Европейска Партия на Селските Стражари).
        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Отдавна не сме имали за премиер жена , но може и това да стане

Коментар

• ГЕРБ ще опита с правителство на малцинството. Лоше ...

ГЕРБ обиден - ще пробва правителство на малцинството
            http://clubz.bg/8945-_gerb_obiden___..._malcinstvoto_

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              Да бе,ама като им пресъхнат касичките нали знаеш как ще ги напълнят?
              От крадене - еврофондове,ОП,контрабанда и т.н. Празни няма да останат, а ние ще плащаме сметката.
              По принцип е така, но след зануляването идва времето за граждански контрол и, ще ми се да вярвам, далеч по-трудно пълнене на касички...

Аз определено имам наум специално касичката на ДПС, която е основен източник на диспропорция в политическото представителство...тя трябва да се поизпразни...

Коментар

• Мангала снощи обяснява за евроатлантизам.....Евро Бисеров какво стана несе чува нищо за еврото му... Прокуратурата май заспа
                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Да се изходя по темата, виждам, че доста вече са го направили - според мен беше по-дбре да се отдели една тема Избори 2014, но щом модитата така са решили, нека си е в клоаката Политика Дълго ще е, но пък е собствено творчество с фекален привкус, така че предполагам веднага ще бъде глътнато от троловете във форума
                  За мен лично тези избори не бяха почти никаква изненада (с изключение на влизането на Атака) и ще се обоснова защо:

1. Герб - не направиха нищо, не проведоха кампания, не влязоха в конфликти. С две думи - стараеха се да не загубят гласуве, разчитайки на инерцията и харизматЪ на Тиквуня, от който лелките се подмокрят и с треперещи коленца пускат бюлетините. За герб - нищо, нито положително, нито отрицателно

2. Комунетата от бсп - тази партия тотално деградира и резултатът й е в повече от логичен. Изглежда, че реузлтатът им е минимален, но релано не е така - като се добавят другите комунета на гоцеолу и доневаолу, плюс естесвеният процес на измиране на изборателите й, то реално бсп почти не е загубила реални гласове.

3. турчолята - единствените реални (за пореден път) победители, но е твърде вероятно победата им да бъде пирова (може би). Вече си закупиха достатъчно на брой еничари (един Юлий Москов снощи беше страхотен негативен пример, старите отрепки като Надежда захариева, данчо ментата, Кой и т.н. дори не ги коментирам), а и заварката с мангалско-рязан привкус си каза думата. да са ни честити, но е факт, че са най-напред в партийното строителство от всички

4. РъБъ-тата - приличен резултат, сравнително висок, но орелът, ракът и щуката тепърва ще скъсат мрежата. Тук е заложена страхотна бомба, която ще гръмне утре или вдругиден, когато се разбере, че реално само лица на дсб ще влязат, а пръмова и лукарски ще останат с прсът в г@з.

5. Псевдопатриотарите - приличен резултат на патерицата на тиквун, прелял им малко от собствениоте си гласове. Тук нещата са ясни - под патриотични лозунги към обединение дори и с дпс, само за да се докопа кокалчето. Честито на Импето, за пореден път го наиграха

6. бюрека - като за без пари - толкова. Очаквам го с отворен към всички г@з в селдващите дни. Патриотарин втори номер

7. Батака - ето тези наистина ме изненадаха, но както каза един колега - с този невероятен ПР, дето им го направиха ДКЕВР с цената на тока, плюс щедрата субсидия от мАсква, нещата се случиха

8. Комундетата на гоцеолу - нормално, нищо неестествено, те си бяха на ръба, за късмет влязоха.

Възможностите и нагласите на партиите:

1. Герб - искат, ама много искат да управляват, но засега не се вижда как. Той Тиквуня си го рече - на мен ми се сака с дпс, ама партията не ще. Прегръдката с дпс ще е смъртоносна за герб, с бсп - смъртоносна и за двете партии. С който и от останалите - не е достатъчна и ще е прекалено тегава и нестабилна

2. БСп - за тях добро или нищо. Нищо

3. ДПС - отворени са към всички, защото техните избирателни с основно образУвание отлично разбират лидера си под формата на ликовете на Алеко и неговия герой със зеленичък отенък. Ама никой не ги ще, щото вече видяха как го ядоха и ндсв, и комунетата

4. РъБъ - е, те тука е веселото - пръмова и локото сакат боко, ама много страстно биха го любили, ама рамадан - нъцки. И сега, големият въпрос е - кой точно ще влезе от листите, аз залагам на представителсвто на дсб с над 12-13 депутата и сдс и куневица с по 1-2, ако имат и толкова. Костов не ще коалиция с тиквата (и е прав в лонг търм), така че те стават реално невъзможен партньор

5. Патриотарите - те са готови на всичко, дори ид а се целунат с дъпъсъ

6. Бюречето - същото като патриотарите

7. Батака - бялата златка е всеизвестна с афинитета си към сухото

8. Другите комунета - енигма, но прегръдка с боко би била фатална за тях (или пък не, зависи)

Варинати:

1. Боко с дпс - възможен, но прекалено ол ин за герб, т.е. невъзможен
                  2. боко с патриотарите -става, без проблем, но не са достатъчни
                  3. боко с ръбъ - не става, обясних защо
                  4. широка колаиция тип тюрлюгювеч - боко, патриотари, батаки, капути, гоцета - може, не е невъзможно, но тежко на България
                  5. Нови избори - твърде, твърде вероятни с почти огледални на сегашните резултати...
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    МЕТЕЖЪТ !!!
                    Така е!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                      И коя от всички партии и коалиции е готова да промени статуквото,бе симпатяга?!Не съм забелязал такива индикации...
                      МЕТЕЖЪТ !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Аз съм за минимум два вота в следващите 6 месеца, така че дано не се случи...

Нови два вота са общо 5 вота за две години - всеки един свързан със сериозни вадения от касичката...
                        Да бе,ама като им пресъхнат касичките нали знаеш как ще ги напълнят?
                        От крадене - еврофондове,ОП,контрабанда и т.н. Празни няма да останат, а ние ще плащаме сметката.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                          СКАТ няма да си направят харакири с тази комбинация. В момента им върви пресконференцията, казаха кръгла маса, там решаваме каква ще е програмата на новото Правителство, и тогава решаваме кой ще е в Правителството. Не виждам, как Борисов ще се съгласи с това.
                          Най-добре е ББ да направи отново сам правителство!!!
                          Сигурен съм,че всички ще го подкрепят!!!
                          Защото единствено неговата глава ще е на дръвника!!!
                          Но той е смел и не се притеснява да взима непопулярни решения!!!А сега те ще са още повече отколкото преди!!!Иначе няма оправяне!!!
                          За сметка на това има подкрепата на Европа и в частност на Германия!!!Това е добър коз!!!
                          Хай!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                            С толкова его, комплекси, претенции и интереси няма как да се случи ...
                            Аз съм за минимум два вота в следващите 6 месеца, така че дано не се случи...

Нови два вота са общо 5 вота за две години - всеки един свързан със сериозни вадения от касичката...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Не позна: Не мен "силно и стабилно правителство; националните интереси пред егото и комплексите; без квотен принцип; без условия кой да стане премиер; подкрепяме програма..." ми звучи като оферта...
                              С толкова его, комплекси, претенции и интереси няма как да се случи ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                                СКАТ няма да си направят харакири с тази комбинация. В момента им върви пресконференцията, казаха кръгла маса, там решаваме каква ще е програмата на новото Правителство, и тогава решаваме кой ще е в Правителството. Не виждам, как Борисов ще се съгласи с това.
                                Не позна: Не мен "силно и стабилно правителство; националните интереси пред егото и комплексите; без квотен принцип; без условия кой да стане премиер; подкрепяме програма..." ми звучи като оферта...

Коментар

Working...
                                X