IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Я пак за негрите???
    Мисля че миналата година хамериката съвсем почерня, около 45% негри, латиноси и жълти около 18%, та колко остава за белите

Досега никой не е притискал резаците и сега никой нищо не им казва, но те въпреки това слагат чалмите и забрадките, разбери го , исляма е войнстваща религия, разходи се до УАЕ за да видиш как се отнасят с християните и другите религии и тогава говори
    Нищо подобно. По данни на американската статистика 13% от населението са афроамериканци
    Латиносите е малко тъпо да ги слагаш при черните при положение че реално българите не се различаваме много от тях по цвят на кожата но те са 17%

Бялото население е 77%.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Аз лично смятам че Местан е прав в този конкретен случай. Не е нормално да се забранява на хора от малцинство да се говори на собствения им език.

Не знам дали си обикалял частите на Сърбия с етнически малцинства. Ами там всичко е на два, че и на три езика. Влизаш в книжарница от едната страна книги на сръбски, от другата на унгарски. Надписи на сръбски и на унгарски.

И не мисля че тази националистическа простотия която се пропагандира в България върши нещо добро. Когато тези хора се чувстват заплашени естествено че се капсулират. И директно ги хвърлят в лапите на тези мафиоти от ДПС. А това са 10% от българското население. За сравнение горе долу толкова са негрите в САЩ като процент.
      Я пак за негрите???
      Мисля че миналата година хамериката съвсем почерня, около 45% негри, латиноси и жълти около 18%, та колко остава за белите

Досега никой не е притискал резаците и сега никой нищо не им казва, но те въпреки това слагат чалмите и забрадките, разбери го , исляма е войнстваща религия, разходи се до УАЕ за да видиш как се отнасят с християните и другите религии и тогава говори

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Честито на "съвестните граждани"! ... Предлагам всеки гласоподавател от неделя, да се обложи с извънреден данък в размер на 41.2392 лв. (по-толкова се пада на хуманоид), който може да се събира със сметката за ток, да се удържи от заплатата или със съдия изпълнител, за да се покрие нужната сума. ...
        Джей, най-активни гласоподаватели бяха и са Сиганите, от тях ли си мераклия да събираш вземания? Командировъчното ти го подписвам веднага (знам, че имаш чувство за хумор
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Кога ли ще се сетят реформаторите да се върнат в старото дясно - ОДС.
          За кво са им Пръмовица, дето продаде интересите на България за пост като еврокомисар.
          само вижте резултатите:
          25 мир - Кунева с нейните граждани- 13%
          24 мир - Москов от ДСБ 20%
          23 мир - Лукарски от СДС 20,6%

Извод - или в София са "селяни", или Кунева не е за РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК.

Да не говорим за Касим Дал - дали е дал и 10к гласа за коалицията в "турските" региони, а поне 100к не са гласували заради него
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Честито на "съвестните граждани"! Не само ги..... (бой, е... и сръбско), ами си и плащат! 142 млн. лева се разпределят между партиите, съобразно гласовете от изборите. ГЕРБ – 32.662% - 48 583 000 лева. БСП – 15.406% - 22 921 000 лева. ДПС – 14.832% - 22 054 000 лева. Реформаторски блок – 8.884% - 13 218 000 лева. Патриотичен фронт – 7.284% - 10 830 000 лева. „България без цензура” – 5.697% - 8 470 000 лева. „Атака” – 4.517% - 6 720 000 лева. АБВ – 4.150% - 6 170 000 лева. „Движение 21” – 1.195% - 1 770 000 лева. „Глас народен” – 1.137% - 1 690 000 лева... На 5 октомври са гласували 3 443 326 любители на садо-мазото. Предлагам всеки гласоподавател от неделя, да се обложи с извънреден данък в размер на 41.2392 лв. (по-толкова се пада на хуманоид), който може да се събира със сметката за ток, да се удържи от заплатата или със съдия изпълнител, за да се покрие нужната сума. Да си бяха наели някой да им бие шамари, щеше да е по-евтино. 142 милиона лева! Това са парите които НЕК биха събирали за цяла година, от увеличението на цените тока и то ако имат късмет! Това е 3 пъти бюджета на БАН, 140 пъти (!) повече от парите на фонда за лечение на деца в чужбина, дефицита в бюджета на Здравната каса от началото на годината, сумата нужна за за ремонт и рехабилитация на пътни артерии в София и така нататък...
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
              Тази прогноза съм е направил на 31.08.2014 г. в 16,38 часа.
              Ето мандатите по партии след 100 % обработка на протоколите:.

РБ 23 депутати
              НФСБ и ВМРО 19 депутати
              АБВ 11 депутати
              БСП 40 депутати
              ГЕРБ 85 депутати
              ББЦ - 16 депутати
              ДПС - 35 депутати.
              Атака -11 депутати
              Единствено не съм познал за Атака..., но не предполагах, че ще се прелеят гласове от БСП към Атака, по неизвестни за мен причини.
              Така, че друг път като напиша прогноза, чете, чете... Особено герберите защото там съм познал на 100 %. http://dnes.dir.bg/news/rezultati-izbori2013-17531646

Браво. уцелила си ги.
              Ама с бекапетУ си се изложила. С над 37% повече си им дала

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                Моята прогноза е за брой депутати:

РБ 20
                НФСБ и ВМРО 10
                АБВ 12
                БСП 55
                ГЕРБ 85
                ББЦ 24
                ДПС 34

Но не изключвам да има изненада на изборите и тя да е "Движение 21" с лидер Татяна Дончева.
                Тази прогноза съм е направил на 31.08.2014 г. в 16,38 часа.
                Ето мандатите по партии след 100 % обработка на протоколите:.

РБ 23 депутати
                НФСБ и ВМРО 19 депутати
                АБВ 11 депутати
                БСП 40 депутати
                ГЕРБ 85 депутати
                ББЦ - 16 депутати
                ДПС - 35 депутати.
                Атака -11 депутати
                Единствено не съм познал за Атака..., но не предполагах, че ще се прелеят гласове от БСП към Атака, по неизвестни за мен причини.
                Така, че друг път като напиша прогноза, чете, чете... Особено герберите защото там съм познал на 100 %. http://dnes.dir.bg/news/rezultati-izbori2013-17531646

Коментар

Аз лично смятам че Местан е прав в този конкретен случай. Не е нормално да се забранява на хора от малцинство да се говори на собствения им език.

И не мисля че тази националистическа простотия която се пропагандира в България върши нещо добро. Когато тези хора се чувстват заплашени естествено че се капсулират. И директно ги хвърлят в лапите на тези мафиоти от ДПС. А това са 10% от българското население. За сравнение горе долу толкова са негрите в САЩ като процент.
                  За Сърбия не знам, ама за България си прав. Не е нормално да се забранява хората да общуват на майчиния си език. Не е нормално да се забранява и предизборната агитация на турски и цигански. Агитацията е вид общуване между политици и електорат.
                  Аз на митинг на ДПС не съм ходил и няма да отида, така че не ми пречи да си говорят на турски. Проблемът е на Йордан Цонев, ако не е научил още турски.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Не знам дали си обикалял частите на Сърбия с етнически малцинства. Ами там всичко е на два, че и на три езика. Влизаш в книжарница от едната страна книги на сръбски, от другата на унгарски. Надписи на сръбски и на унгарски.

няма да споря с теб.само искам някога,ако имаш време, освен Сърбия да обиколиш и Кърджали.после да чуеш на какъв език си говорят полицаите,общинарите, след това да огледаш Българите.не споря с теб.
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      и после кво http://www.youtube.com/watch?v=PANqX-FxdEs
                      ти и пешо ще ни присъедините ли

абе що никой не го коментира тоя клип.само турци ли пишат тук или е маловажен клипа.ако герб се събере с тия си подписва присъдата.най старата партия затриха тия,колко му е още един гроб.след това с купуване на гласове може да се осъществи мечтата на някои хора,тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лъско Разгледай мнение
                        Ето развитите държави как израстват до нови ценности, а ние тук още за къде по прозаични въпроси се разправяме, за избори и коалиции. Кога ще ги стигнем американците?
                        И на теб какъв точно ти е проблема че двама души, единият от които очевидно не си ти са решили да живеят заедно и да го направят под правна форма.

Честно, всякакви идиотии разбирам, тва там националисти, патриоти, футболни запальонковци. Ама не мога да разбера какъв му е проблема на някой от това какво други хора правят под чаршафите. Някаква скрита завист ли е, или борба със собствени желания.

И на мен ми е неприятно когато парадират публично с това. Също както не ме кефи и когато футболни запальонковци, националисти и така нататък парадират с това. Но когато си го правят вкъщи ама изобщо не ми пука.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Май най добре на националния стадион !!!
                          и после кво http://www.youtube.com/watch?v=PANqX-FxdEs
                          ти и пешо ще ни присъедините ли

абе що никой не го коментира тоя клип.само турци ли пишат тук или е маловажен клипа.ако герб се събере с тия си подписва присъдата.най старата партия затриха тия,колко му е още един гроб.след това с купуване на гласове може да се осъществи мечтата на някои хора,тук.
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• ДПС по Фройд - дошло е време заек вълк да ебе...

http://frognews.bg/news_77750/

Коментар

• Договореност между ГЕРБ и ДПС ще е пагубна за България, твърди потребител!.

Коментар

• Вероятно вече е постигната договореност между ГЕРБ и ДПС, твърди политолог

Коментар

Working...
                                X