Е то е ясно, че Орешарски и ко управляваха според доктрината на изпепелената земя - един вид - ние сме тук за малко, но дай да си свършим работата и да саботираме всичко до край, за да може на всички да им е зле после. Не е случайно, че 18 месеца се дърпаха до последно, въпреки на практика безкрайните протести на населението, и едва след краха на КТБ си тръгнаха. *сраха страната до край зорлем с глупостите си.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеРезерви има, но в момента дори Бойко се дърпа да поеме властта. Защото за разлика от предния път не са му оставили милиарди в резерв, а само проблеми. Нека ГЕРБ да закърпи положението, да тегли нови заеми и да ги пише на сметката на народа, а после да се правят нови избори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАз съм сигурен, че ДПС нарочно постигна тези едва 15%. Според мен ако се включат дълбоките резерви и пълния ресурс на партията, спокойно биха достигнали 18%-20% при тази избирателна активност. Само че, те избраха да се спрат на 15%, защо предстои да видим.
Този път разрешиха на Капута да купи част от "техните" гласове и си взеха точно колкото им трябва, за да са долепени до втория...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАз съм сигурен, че ДПС нарочно постигна тези едва 15%. Според мен ако се включат дълбоките резерви и пълния ресурс на партията, спокойно биха достигнали 18%-20% при тази избирателна активност. Само че, те избраха да се спрат на 15%, защо предстои да видим. А наивниците дето смятат, че за един два мандата ще свършат парите, според мен са дълбоко заблудени. Според мен ресурсът на тази партия се измерва в 10ки милиарда евро, ако се смятат външните привлечени капитали и натрупаните печалби във фонд резервен.
Коментар
-
Аз съм сигурен, че ДПС нарочно постигна тези едва 15%. Според мен ако се включат дълбоките резерви и пълния ресурс на партията, спокойно биха достигнали 18%-20% при тази избирателна активност. Само че, те избраха да се спрат на 15%, защо предстои да видим. А наивниците дето смятат, че за един два мандата ще свършат парите, според мен са дълбоко заблудени. Според мен ресурсът на тази партия се измерва в 10ки милиарда евро, ако се смятат външните привлечени капитали и натрупаните печалби във фонд резервен.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеСметката ти е без кръчмар.
За да слезеш от 15% на 5% трябва да гласуват около 9-10млн.българи, и то ако приемем че новите гласуващи няма да подкрепят ДПС. Отделно при едни нови избори, Корман и неговите хора едва ли ще могат пак да отклонят сегашните 3-3.5% които отклониха от движението, т.е. час от гласоподавателите ще се завърнат към ядрото.
Ако гледаме реално, при едни нови избори по Коледа, и при подобна избирателна активност, ДПС може би ще получи около 17% вместо 15% сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТака е, младежка толерантност...
Дано има избори, дано попривършат паричките от Гулийка...
И дано този път излязат 4 млн., та да си влезете в полагащите ви се 5-6%, а всяко ново правителство осъзнае, че трябва да удари преди всичко финансовата мощ на пияницата от Сараите...
За да слезеш от 15% на 5% трябва да гласуват около 9-10млн.българи, и то ако приемем че новите гласуващи няма да подкрепят ДПС. Отделно при едни нови избори, Корман и неговите хора едва ли ще могат пак да отклонят сегашните 3-3.5% които отклониха от движението, т.е. час от гласоподавателите ще се завърнат към ядрото.
Ако гледаме реално, при едни нови избори по Коледа, и при подобна избирателна активност, ДПС може би ще получи около 17% вместо 15% сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеНяма лошо, народа цени доброто управление.
На тези избори можеше да сме втори, преди БСП, но избирателната активност беше сравнително висока. Дано скоро да има пак предсрочни избори, най-добре още тази зима.
Дано има избори, дано попривършат паричките от Гулийка...
И дано този път излязат 4 млн., та да си влезете в полагащите ви се 5-6%, а всяко ново правителство осъзнае, че трябва да удари преди всичко финансовата мощ на пияницата от Сараите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеЗа 15 години ДПС си утроиха процентите...
На тези избори можеше да сме втори, преди БСП, но избирателната активност беше сравнително висока. Дано скоро да има пак предсрочни избори, най-добре още тази зима.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПълен мандат ли ???Какво не му харесваш на пълен мандат? В рая?!
http://www.youtube.com/watch?v=JAn8SB-BbdE
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеТогава защо ги намърдаха всички /без изключение/ в парламента ....
Интересен въпрос. За съжаление не го задаваш риторично. Това, което се получи
е ЕДИНСТВЕНИЯ начин да се довършат. Да не говорим, че за толкова години не успяха дори един сносен изборен закон да сътворят. Имам предвид за собствена на партиите консумация. Сметките им излязоха много криви. И Искра Фидосова и Мая Манолова (заедно разбира се с техните екипи) тотално се провалиха при съставянето на изборното законодателство. Това, което правиха години наред, а именно: да искаш да гласуваш, ама да няма за кого, да гласуваш, ама не за някой, а против някой, да не гласуваш - кел файда (преразпределят ти вота), да гласуваш за малка партия, която не е вътре в парламента - пак те преразпределят, да гласуваш с невалидна бюлетина - вдигаш избирателната активност и пак те преразпределят. С други думи НЯМАШ ИЗБОР. Както и да гласуваш си все сред "печелившите". Сега всичките са там. ХАХААХХАА. Гледайте им сеира. Браво на всички български граждани. След толкова години това беше единствения възможен вариант (в блатото на безисходицата), който да отключи някои заспали обществени процеси.
Поздрави!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеТи тази програма чела ли си я? Само лаладжийски общи приказки до един момент където стряскащо пише- "Хоризонт 2030"! Мале, мале, тия чак дотогава ли мислят да се подвизават в политическото пространство?!
След тази сакрална дата, още по-общи приказки и пожелания........
Интересно е, че се правят отново, че ще въвеждат е.правителство, а 3,5 години не си мръднаха пръста.
http://boykoborissov.bg/sites/defaul...grama_gerb.pdf
Ако не ти се занимава, питай реформите за някой "трик"Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеПлашиш гаргите с "програма на масата" - напомням ти, че само и първо герберите имаха програма доста преди изборите.[/URL]
След тази сакрална дата, още по-общи приказки и пожелания........
Интересно е, че се правят отново, че ще въвеждат е.правителство, а 3,5 години не си мръднаха пръста.
http://boykoborissov.bg/sites/defaul...grama_gerb.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение. Хората ясно им показаха на всички (без изключение), че не ги искат.
Yeah
Коментар
Коментар