Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеНовини от срещата ГЕРБ-ДПС?
Менда Стоянова: По 12 приоритета с ДПС имаме пълно съвпадение
14 Октомври 2014 | 16:25
Агенция "Фокус"
Политика
София. От тези 18 приоритета, по 12 от тях имаме пълно съвпадение с ДПС, по шест имаме принципно съвпадение с различия в детайлите, но това са теми, по които разговорите могат да продължат. Това заяви на брифинг в парламента Менда Стоянова от ГЕРБ след проведените консултации с ДПС, пр...
как ги познах...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеНовини от срещата ГЕРБ-ДПС?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩе ги натирим !!!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеНие нямаме нужда от сопа, а от работа.
И президента ни г-н Плевнелиев го каза днес: Плевнелиев: Успехът на България минава през реформи, смирение и много работа
Трябва да се смирим, да нямаме излишни претенции, и да работим защото ни чака преход и реформи. С работа ще вървим по пътя на прехода и реформите, а не със сопи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеИ какво? Имат си бизнес и печелят хората.
Който може, го може. Така се казва.
Завистта не е добър съветник, печелят хората няма какво да им гледаме в паницата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеТрябва да се смирим, да нямаме излишни претенции, и да работим защото ни чака преход и реформи. С работа ще вървим по пътя на прехода и реформите, а не със сопи.
Методи Андреев от ГЕРБ: Зад мазното говорене на Местан стои гнусната олигархия на ДПС!
ДПС трябва за дълго време да е не само в политическа, но и в икономическа изолация. Да бъде ограничена от обществени поръчки, от еврофондове. Обръчите на ДПС са проникнали във всички сфери на живота. Безобразна сеч се осъществява от фирми, близки до ДПС, безобразно се стопанисват водоемите, някои от които аварираха, а се държат от хора, свързани с ДПС. Да се ограничи ролята на ДПС в земеделието... Хората в тази формация са български граждани, лошо няма, проблемът е, че тяхната политическа върхушка, техният политически елит се е превърнал в мафия, която е разпростряла пипала във всички сфери на българския обществено-политически живот. По-добре е да са в опозиция и да не се правят на толкова национално отговорни и за евроатлантически ценности, защото никаква евроатлантическа ценност не е да се купуват гласове на кубици. Това е азиатска ценност. Против съм мазното говорене наг-н Местан, зад което стои цялата гнусна олигархия на ДПС. Против съм Йордан Цонев, против съм Камен Костадинов. Против съм политиката, която доведе на власт Христо Бисеров. Против съм обръчите от фирми, които създаде Ахмед Доган. Той не е борец за права и свободи, той е агент, създаден от ДС.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЗапочнете от тук:
http://www.faktor.bg/novini/balgariy...-krasteva.html
Който може, го може. Така се казва.
Завистта не е добър съветник, печелят хората няма какво да им гледаме в паницата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗа да приключим с тях веднъж завинаги. Защото те могат само 4 неща
1. Да мамят
2. Да крадат
3. Да лъжат
4. Да убиват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеГерена! Без изключения!!
1. Да мамят
2. Да крадат
3. Да лъжат
4. Да убиватБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеСкоро!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСопата ще заиграе
И президента ни г-н Плевнелиев го каза днес: Плевнелиев: Успехът на България минава през реформи, смирение и много работа
Трябва да се смирим, да нямаме излишни претенции, и да работим защото ни чака преход и реформи. С работа ще вървим по пътя на прехода и реформите, а не със сопи.
Коментар
Коментар