Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеАми добре.
Ако някой е решил да се доверява на твърдения на фесовете, на позитано, на афера, на дачков и патрашка .... коя съм аз да го разубеждавам ...
Нормалните хора могат и сами да направят справка в чии правителства са били днешните министри или на площада с кого 1 година викаха Оставка и подскачаха на по кафе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение...остави червенушковците да се самоизядат, не виждаш ли че натам са тръгнали? И към пълен разпад. Не виждаш ли, че ръководните им органи се раздират от ежби и омраза един към друг?.......Last edited by съни(тя); 03.11.2014, 22:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеНе си хаби нервите, остави червенушковците да се самоизядат, не виждаш ли че натам са тръгнали? И към пълен разпад. Не виждаш ли, че ръководните им органи се раздират от ежби и омраза един към друг? Дива, неистова омраза. Няма да бъде чудно /не дай Боже!/, ако в един момент на Позитано 20 извадят пищовите и се изпозастрелят един друг.
Остави ги да се саморазпаднат - в низините не може да бъде по-различно, отколкото по върховете. Не им удостоявай с внимание глупостите, които плещят, те са обречени на изчезване. Минаващото време го доказва най-добре. Те просто се топят. А нали знаеш, че на есен мухите хапят най-много.
Изкушавам се понякога ... особено с включването на политкомисариата става забавно ...Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеи аз съм на мнение,че тоя Толумбер управлява само дивидента си,нищо друго.кой ръководи знаем
Ако някой е решил да се доверява на твърдения на фесовете, на позитано, на афера, на дачков и патрашка .... коя съм аз да го разубеждавам ...Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНищо не разбирам от този клет магарешки парад в главата ти. Дано на теб ти е по-ясен.
...
Но кат приятел, сега да ти припомня с какво уважение говореше Боса ти за личността и длъжността на днешния президент - "И магаре да бях предложил пак щяха да го изберат"
...за доверието на народа, който му се връзва, няма да отварям дума
Върни ми жестта и ми припомни откъде тръгна тоз шаблон "опорните точки"
Коментар
-
Вижте > http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D...l#.VFfdtfmUcwG неизлъчвани кадри от интервю с Ахмед Доган, направено през 2012 г.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
OMG
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНищо не разбирам от този клет магарешки парад в главата ти. Дано на теб ти е по-ясен.
Някакви доказателства, че Близнашки управлява проформа имаш ли? Или си прочела поредното изпускане на оскубаните псевдожурналя в официоза ви Дума-ли-беше …
След като свободно тълкуваш всевъзможни мисли и коментари и така дружелюбно ми ги поднасяш, вероятно имаш и способността да се запознаеш сама с вече сдъвканите от цялата общественост опорни точки. Зер от последната година и половина достатъчно материал ще имаш за четене. Успех!
Не си хаби нервите, остави червенушковците да се самоизядат, не виждаш ли че натам са тръгнали? И към пълен разпад. Не виждаш ли, че ръководните им органи се раздират от ежби и омраза един към друг? Дива, неистова омраза. Няма да бъде чудно /не дай Боже!/, ако в един момент на Позитано 20 извадят пищовите и се изпозастрелят един друг.
Остави ги да се саморазпаднат - в низините не може да бъде по-различно, отколкото по върховете. Не им удостоявай с внимание глупостите, които плещят, те са обречени на изчезване. Минаващото време го доказва най-добре. Те просто се топят. А нали знаеш, че на есен мухите хапят най-много.
Коментар
-
Някакви доказателства, че Близнашки управлява проформа имаш ли? Или си прочела поредното изпускане на оскубаните псевдожурналя в официоза ви Дума-ли-беше …
След като свободно тълкуваш всевъзможни мисли и коментари и така дружелюбно ми ги поднасяш, вероятно имаш и способността да се запознаеш сама с вече сдъвканите от цялата общественост опорни точки. Зер от последната година и половина достатъчно материал ще имаш за четене. Успех!Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеявно, се има предвид чии нареждания изпълнява, не кой управлява проформа ... също като онази длъжност, за която боса ти твърдеше, че и магаре е можело да свърши същата работа - имайки предвид здравата ръка зад ...магарето
Би ли ми припомнила откъде идва поредната ви тъпня с тия опорни точни, все тях дъвчеш, плийз
След като свободно тълкуваш всевъзможни мисли и коментари и така дружелюбно ми ги поднасяш, вероятно имаш и способността да се запознаеш сама с вече сдъвканите от цялата общественост опорни точки. Зер от последната година и половина достатъчно материал ще имаш за четене. Успех!Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеАз пък мислех, че Близнашки е професор по конституционно право.
Би ли ми припомнила откъде идва поредната ви тъпня с тия опорни точни, все тях дъвчеш, плийз
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеЯвно като ни управлява пожарникар, народа търчи да се пали.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеЗащото, запалвания нямаше след оставката на г-н Борисов и всички забравиха как беше. Ето че няма и месец от завръщането му и запалванията се възобновиха.
Как не ви писна да повтаряте опорните точки, не ви ли досрамява да парадирате със собствената си глупост и невежество, не знам ...
Кой подхвърли кибрит на ГЕРБ на метър от горящата жена? Има ли сценарий за отклоняване на вниманието? Как е оцелял непокътнат кибрита при тези пламъци ...
http://politikata.net/%D1%81%D0%BB%D...B%D0%B0/86611/Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТук няма добре, България е това.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар