IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поздравче за съни/тя
    https://www.youtube.com/watch?v=C_RwiJLTKzQ

Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Ами добре.
      Ако някой е решил да се доверява на твърдения на фесовете, на позитано, на афера, на дачков и патрашка .... коя съм аз да го разубеждавам ...
      ти и на боса си не можеш да се довериш - сутринта едно, на обяд -друго, не ви е лесна задачата с пропагандата му

Нормалните хора могат и сами да направят справка в чии правителства са били днешните министри или на площада с кого 1 година викаха Оставка и подскачаха на по кафе

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
        ...остави червенушковците да се самоизядат, не виждаш ли че натам са тръгнали? И към пълен разпад. Не виждаш ли, че ръководните им органи се раздират от ежби и омраза един към друг?.......
        За члена на БКП Бойко Борисов, за партийната секретарка, пак член на БКП - Цецка Цачева или за сина на шофьора в ДС - Цв.Цветанов говориш
        Last edited by съни(тя); 03.11.2014, 22:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
          Не си хаби нервите, остави червенушковците да се самоизядат, не виждаш ли че натам са тръгнали? И към пълен разпад. Не виждаш ли, че ръководните им органи се раздират от ежби и омраза един към друг? Дива, неистова омраза. Няма да бъде чудно /не дай Боже!/, ако в един момент на Позитано 20 извадят пищовите и се изпозастрелят един друг.
          Остави ги да се саморазпаднат - в низините не може да бъде по-различно, отколкото по върховете. Не им удостоявай с внимание глупостите, които плещят, те са обречени на изчезване. Минаващото време го доказва най-добре. Те просто се топят. А нали знаеш, че на есен мухите хапят най-много.

Изкушавам се понякога ... особено с включването на политкомисариата става забавно ...
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            и аз съм на мнение,че тоя Толумбер управлява само дивидента си,нищо друго.кой ръководи знаем
            Ами добре.
            Ако някой е решил да се доверява на твърдения на фесовете, на позитано, на афера, на дачков и патрашка .... коя съм аз да го разубеждавам ...
            Yeah

Коментар

Нищо не разбирам от този клет магарешки парад в главата ти. Дано на теб ти е по-ясен.

...
              има разни хапчета за подсилване на паметта, пий ги, не е срамно
              Но кат приятел, сега да ти припомня с какво уважение говореше Боса ти за личността и длъжността на днешния президент - "И магаре да бях предложил пак щяха да го изберат"
              ...за доверието на народа, който му се връзва, няма да отварям дума

Върни ми жестта и ми припомни откъде тръгна тоз шаблон "опорните точки"

Коментар

• Вижте > http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D...l#.VFfdtfmUcwG неизлъчвани кадри от интервю с Ахмед Доган, направено през 2012 г.
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• OMG

Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                  Нищо не разбирам от този клет магарешки парад в главата ти. Дано на теб ти е по-ясен.

Някакви доказателства, че Близнашки управлява проформа имаш ли? Или си прочела поредното изпускане на оскубаните псевдожурналя в официоза ви Дума-ли-беше …

След като свободно тълкуваш всевъзможни мисли и коментари и така дружелюбно ми ги поднасяш, вероятно имаш и способността да се запознаеш сама с вече сдъвканите от цялата общественост опорни точки. Зер от последната година и половина достатъчно материал ще имаш за четене. Успех!

Не си хаби нервите, остави червенушковците да се самоизядат, не виждаш ли че натам са тръгнали? И към пълен разпад. Не виждаш ли, че ръководните им органи се раздират от ежби и омраза един към друг? Дива, неистова омраза. Няма да бъде чудно /не дай Боже!/, ако в един момент на Позитано 20 извадят пищовите и се изпозастрелят един друг.
                  Остави ги да се саморазпаднат - в низините не може да бъде по-различно, отколкото по върховете. Не им удостоявай с внимание глупостите, които плещят, те са обречени на изчезване. Минаващото време го доказва най-добре. Те просто се топят. А нали знаеш, че на есен мухите хапят най-много.

Коментар

Някакви доказателства, че Близнашки управлява проформа имаш ли? Или си прочела поредното изпускане на оскубаните псевдожурналя в официоза ви Дума-ли-беше …

След като свободно тълкуваш всевъзможни мисли и коментари и така дружелюбно ми ги поднасяш, вероятно имаш и способността да се запознаеш сама с вече сдъвканите от цялата общественост опорни точки. Зер от последната година и половина достатъчно материал ще имаш за четене. Успех!
                    и аз съм на мнение,че тоя Толумбер управлява само дивидента си,нищо друго.кой ръководи знаем
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      явно, се има предвид чии нареждания изпълнява, не кой управлява проформа ... също като онази длъжност, за която боса ти твърдеше, че и магаре е можело да свърши същата работа - имайки предвид здравата ръка зад ...магарето

Би ли ми припомнила откъде идва поредната ви тъпня с тия опорни точни, все тях дъвчеш, плийз

Yeah

Коментар

Аз пък мислех, че Близнашки е професор по конституционно право.
                        явно, се има предвид чии нареждания изпълнява, не кой управлява проформа ... също като онази длъжност, за която боса ти твърдеше, че и магаре е можело да свърши същата работа - имайки предвид здравата ръка зад ...магарето

Би ли ми припомнила откъде идва поредната ви тъпня с тия опорни точни, все тях дъвчеш, плийз

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                          Явно като ни управлява пожарникар, народа търчи да се пали.
                          Аз пък мислех, че Близнашки е професор по конституционно право.
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                            Защото, запалвания нямаше след оставката на г-н Борисов и всички забравиха как беше. Ето че няма и месец от завръщането му и запалванията се възобновиха.
                            sancta simplicitas!
                            Как не ви писна да повтаряте опорните точки, не ви ли досрамява да парадирате със собствената си глупост и невежество, не знам ...

Кой подхвърли кибрит на ГЕРБ на метър от горящата жена? Има ли сценарий за отклоняване на вниманието? Как е оцелял непокътнат кибрита при тези пламъци ...
                            http://politikata.net/%D1%81%D0%BB%D...B%D0%B0/86611/
                            Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                              Тук няма добре, България е това.
                              ясно,разбрах.понякога забравям,къде живея.
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                                ти добре ли си?
                                Тук няма добре, България е това.

Коментар

Working...
                                X