Първоначално изпратено от vinkel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеЩе минем всички на циганско чудо за отопление и на свещи за осветление
Капацитет до капацитета.Лукарски специалист по какво е?Пръмовица Лилиту да не изреждам другите?Тия са за комиците.Предполагам до напролет софиянци ще ги изгонят с тояги и камъни.А комунистите хитричко ще се подсмихват и ще викат оставка....
За съжаление от тия партии които влязоха в парламента нито една не става.Всичко е посредствени хора начело с Буци
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТрайчо нищо не прецака. Всъщност той бе единствения свестен.
Преизпълни плана до 2020 за ВЕИта .
Не затвори Брикел и Бобов дол .
Верно е свестен , но за себе си !
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеТам Трайчо се раздаде
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеАбсолютно, той също. За 4 години успя да доведе НЕК до фалит и сега чудо пак същия некадърник трябва да я вади от фалит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕй тоя са че опраи фенергетиката одма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение+1
Добрев също
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение+1
Добрев също
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеАз не споря. не виждам никаква база за спор. горанов вече се занимаваше с финасите на държавата и бе пълна дупка като заместник министър. сега като министър ще бъде много по-голяма дупка.
Добрев също
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеРавновесният или спори от любов към спора,или трупа странични доходи извън инвестициите!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНяма начин да не си даваш сметка, че тази кофа е вече 30 % пълна. Досега беше 100 %.
Очевидно на Бойко урокът от предишното му управление не е достатъчен, а РБ са си палета без самочувствие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНяма начин да не си даваш сметка, че тази кофа е вече 30 % пълна. Досега беше 100 %.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеВажно е да си доволнаВсе пак един живот се живее човек трябва да взима максимално положителни емоции от него. На мен ми е трудно да открия красота на кофата пълна с ла.на, но се възхищавам на хора, които успяват.
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеА фактът, че всички фесове, станишевци, яворнотевци и подобните му проруски мекерета, дудуци, пеевските медии се тресат от ужас, откакто обявиха кабинета, ме прави изключително доволна!
Абе къде е Чунчо ...Все пак един живот се живее човек трябва да взима максимално положителни емоции от него. На мен ми е трудно да открия красота на кофата пълна с ла.на, но се възхищавам на хора, които успяват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеА фактът, че всички фесове, станишевци, яворнотевци и подобните му проруски мекерета, дудуци, пеевските медии се тресат от ужас, откакто обявиха кабинета, ме прави изключително доволна!
Абе къде е Чунчо ...
Подходящ е и за двете .
Коментар
Коментар