IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    ....... вярвам че Патриотическият фронт ще тури юзда на чучулото бойкоборисов.
    Буахахахах, вися си на летището и си викам да уплътня малко времето преди полета. Е, разсмя ме до сълзи, благодаря ти, толкова въпиющ нонсенс не бях чувал дори и от Него, а Той ги ръси по 2 на час. Жал ми е, с нищо не си по-различен от герберите, а тъжното е, че те поне го правят за пари, а ти, мъж вече в мъдра, зряла възраст, все още вЕреаш
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Бате Пешо, а ти видя ли кой ще е министър на енергетиката? Някаква булка, която е завършила и работила само счетоводство и финансов контрол. Тая не може да различи крушка от турбина и мисли че тока се произвежда в контакта. Да ти е честит ресорния министър!
      Душко Добродушко ти гласува. Сега яж на Тиквата вафлата. Ти ги избра, сега ще търпиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        То аз какво ли се смея на енергетиката, като гледам кой ще е министър на отбраната....
        Баси, земеделец министър на отбраната
        Тея реформатори хич ги няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          .....Така ги смятат червените боклуци
          Когато си прав. Прав си.

Коментар

• То аз какво ли се смея на енергетиката, като гледам кой ще е министър на отбраната....
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Ти наистина ли вярваш че Буци мое се промени????????????!!!!!!!!!!!!!!!
              Аз не вярвам.Утре ша строи батальона и ша почне да раздава команди за изпълнение.
              Бате Пешо, а ти видя ли кой ще е министър на енергетиката? Някаква булка, която е завършила и работила само счетоводство и финансов контрол. Тая не може да различи крушка от турбина и мисли че тока се произвежда в контакта. Да ти е честит ресорния министър!
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                Днес в Испания, а дано утре в България!!!
                Ама надали....
                И това ще мине ...

Коментар

Няма да му е толкова лесно вече да е безпардонен и нагъл.
                  Ще му дишат във врата тези от ПФ и РБ
                  Интересно ми е баш комунистите от АБВ как ще се държат
                  Ти наистина ли вярваш че Буци мое се промени????????????!!!!!!!!!!!!!!!
                  Аз не вярвам.Утре ша строи батальона и ша почне да раздава команди за изпълнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Тя не е за коментиране и ми е много интересно накрая коя от тези 3 партии
                    след време ще влезе в ролята на Юда.
                    Никоя!!!

Коментар

Тя не е за коментиране и ми е много интересно накрая коя от тези 3 партии
                      след време ще влезе в ролята на Юда.

Коментар

Няма да му е толкова лесно вече да е безпардонен и нагъл. Ще му дишат във врата тези от ПФ и РБ
                        Ще му дишат, да ... Тежко и докато ги чука Който се е хванал с Бойко е ял дървото. Лудото Яне, Сидеров всички го отнесоха - Бойко просто ще има кой да топи за всичко ставащо, но като са прости, хак да им е.
                        Last edited by Jay Gould; 06.11.2014, 20:53.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Ще кара правителствения самолет и ще перчи пред подмокрени репортерки и камери ще гледа сърдито.И ще сложи таралежите под мищниците

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                            Арестуваха 51политици за корупция: http://nakratko.bg/category/25/65810/
                            Днес в Испания, а дано утре в България!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                              Какво ще работи новият министър -председател, с толкова много заместници?
                              Той за работата ще работи,ама кой ще плаща пари няма или Европа ще развърже кисията?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                                Мач, тенис, мач, бистришките тигри и т.н...
                                Ще кара правителствения самолет и ще перчи пред подмокрени репортерки и камери ще гледа сърдито.И ще сложи таралежите под мищниците

Коментар

Working...
                                X