IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Старата идея на Дянков - Черешаров - национализация на частните пенсионни фондове
    Още в предишния формат на днешното правителство, част от парите на частните ПФ бяха взети...
    А Черешаров тогава се намърда за малко и в НЗОК, за да й вземе милиард и половина. И все така здравеопазването цъфти и връзва...

Нямам думи, що за наглост е това - да се афишира и пропагандира желание за сериозна Пенсионна реформа и да си точат ножовете за поредната кражба
    И каква мила компания стои зад подобни желания - Горанов и Мавродиев... да се разплачеш...
    Коко кво ги защитаваш тия мошеници.Пенсионните фондове трябва да се национализират.Това с пенсионирането у нас е безумие.Едновременно изискване за стаж и възраст.Тия 40г осигурителен стаж са безумие в днешно време.Дори комунистите които принудително намираха работа на нежелаещите да работят не си позволяваха такива неща.Има един боклук при това токсичен мисле че името му е Нейков той иска това безумие да продължава....Ми може да се окаже че един човек който има 35 г стаж и е внесъл150000 лева не може да се пенсионира а друг който има 40г стаж и е внесъл 30000 може да се пенсионира.Според мен изискването за осигурителен стаж не може да е повече от 30 години.Нека дадат избор на хората примерно след навършване на 63г всеки сам да решава кога ще се пенсионира като до 65г работодателя не може да го пенсионира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Затова и никога не научих руски.Като прибавим и факта че класната ми в техникума беше отвратителна и преподаваше по руски всичко е точно.Поради същата причина в днешно време са ми неприятни американците и ЕС.Не обичам някой да ми казва какво да правя и как да живея
      Точно така. Руснаците обаче се намесваха доста по пряко в живота ни.

Коментар

• Ако все още изпитвате носталгия към КПСС-БКП:
        http://dnes.dir.bg/news/filmi-televi...17696968?nt=12

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
          Имало е, но май ти убягва думата "насила".
          В училищата се учеше руски БЕЗ ПРАВО НА ИЗБОР. Насила.
          Това принудително набиване на руски няма нищо общо с избора в гимназията.
          Затова и никога не научих руски.Като прибавим и факта че класната ми в техникума беше отвратителна и преподаваше по руски всичко е точно.Поради същата причина в днешно време са ми неприятни американците и ЕС.Не обичам някой да ми казва какво да правя и как да живея

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
            Чяк пък до там! Сега като учим английски, какво. Пак ли ще ни анексират. Езикови гимназии с немски, френски и англииски е имало винаги.
            Имало е, но май ти убягва думата "насила".
            В училищата се учеше руски БЕЗ ПРАВО НА ИЗБОР. Насила.
            Това принудително набиване на руски няма нищо общо с избора в гимназията.

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
              Някой помни ли, как ни караха насила, да учим руски в училищата?
              Защо са ни карали, да учим руски насила? Подготовка за "анексиране"?

Само за това си струва човек са "заобича" СССР във всичките му версии!
              Чяк пък до там! Сега като учим английски, какво. Пак ли ще ни анексират. Езикови гимназии с немски, френски и англииски е имало винаги.

Коментар

• Някой помни ли, как ни караха насила, да учим руски в училищата?
                Защо са ни карали, да учим руски насила? Подготовка за "анексиране"?

Само за това си струва човек са "заобича" СССР във всичките му версии!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  В днешно време, който е седнал на маса и е бил по масови мероприятия и се обявява за масон. Тия ако бяха истински, а не бутафорни масони, никой нямаше да ги знае
                  Аз съм си софрон, щото масата може и празна да е.
                  Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• В днешно време, който е седнал на маса и е бил по масови мероприятия и се обявява за масон. Тия ако бяха истински, а не бутафорни масони, никой нямаше да ги знае
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                      Чуколов от "Атака" е осъден да плати над 25 хил. лв. на Борисов по дело за обида

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/..._25_hil_lv_na/

Повод е интервю на Чуколов от ноември миналата година, дадено пред Би Ти Ви, в което той заявява, че ако Борисов " не е на власт, мястото му е в затвора". Чуколов ще трябва да плати и разноските по делото - около 1300 лв.
                      Ако, слугинажът на съда не падне на втора инстанция, то има и Страсбург....
                      Мафията не е всесилна!

Спрете ЦЕНЗУРАТА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Имам достоверна информация, че Бойко Борисов е илюминат и рептил!
                        Не знам какъв е, но... всеки, който потърси причина за подкрепата, която намира
                        Борисов от някои западни лидери, включително с действия, посягащи на ЕС фондовете за цялата страна .... ще трябва да излезе от милата картинка на демократичните форми на подкрепа!
                        Подкрепа, въпреки многобройни доказателства за корупция и тъмно, мафиотско минало!
                        Въпреки, провалът на предишното му управление за икономиката на страната!

...Май, никой още не е успял да отрече участието на Борисов във фабриката за 'нелегални" цигари ....други неща, успешно засега скриха...

Относно, ЕС фондовете, имам предвид манипулативните и удобни спирания и пускания в подходящ за Борисов срок. През 2009 се разигра този сценарий, но тогава много народ изпусна връзката...
                        Особено, странни са обаче, сегашните спирания на някои от програмите -
                        спрени, заради нарушения на правителството на Борисов до началото на 2013та - докладите обхващаха неговия период
                        и пуснати с неговото идване?!
                        Браво, ЕвроБюрократи!
                        Народът плаща!
                        Last edited by съни(тя); 19.11.2014, 02:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          Имам достоверна информация, че Бойко Борисов е илюминат и рептил!

30 масони в новия парламент
                          Най-много били масоните в ГЕРБ, а като цяло в парламента те били представителна извадка от обществото.

Тук, "изворът" казва малко повече http://www.blitz.bg/news/article/301223

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            Ти да видиш.....Нова идея - национализация на частните пенсионни фондове http://www.capital.bg/politika_i_iko...ite_pensionni/
                            Старата идея на Дянков - Черешаров - национализация на частните пенсионни фондове
                            Още в предишния формат на днешното правителство, част от парите на частните ПФ бяха взети...
                            А Черешаров тогава се намърда за малко и в НЗОК, за да й вземе милиард и половина. И все така здравеопазването цъфти и връзва...

Нямам думи, що за наглост е това - да се афишира и пропагандира желание за сериозна Пенсионна реформа и да си точат ножовете за поредната кражба
                            И каква мила компания стои зад подобни желания - Горанов и Мавродиев... да се разплачеш...

Коментар

• При Бацето нема лабаво -урежда ги до девето Цветаново коляно!
                              http://novanews.bg/news/view/2014/11...m_campaign=hot
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Хи хи и си повярвал на тая партенка ?
                                После да не кажеш, че не съм предупредил!
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X