Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеПетрол 50 долара и чудесата почнаха да валят
Задаващ се фалит на Русия, Иран и Венецуела, Кастро свали гащите, скоро и арабеските ще спрат финансирането на всякакви талибани и откачалки...
Колко лесно било с един удар да се решат толкоз проблеми
Чудя се какво следва при петрол 40 долара? Мадуро и Путлер в женски дрехи изнасят представления на Бродуей?
Коментар
-
Петрол 50 долара и чудесата почнаха да валят
Задаващ се фалит на Русия, Иран и Венецуела, Кастро свали гащите, скоро и арабеските ще спрат финансирането на всякакви талибани и откачалки...
Колко лесно било с един удар да се решат толкоз проблеми
Чудя се какво следва при петрол 40 долара? Мадуро и Путлер в женски дрехи изнасят представления на Бродуей?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе не съм.Оня ден се беше загрижила за моя сексуален живот и твърдеше че циганката дето ми давала вече ме зарязала.Та си помислих че си ми навита.
Коментар
-
Sen. Ted Cruz, R-Texas, on change to US policy with Cuba: 'We have seen how previous Obama administration attempts at rapprochement with rogue regimes like Russia and Iran have worked out, with our influence diminished and our enemies emboldened. Now they are revisiting this same disastrous policy with the Castros, blind to the fact that they are being played by brutal dictators whose only goal is maintaining power' - statement
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНещо си ме разбрал погрешно Пешо ...Та кажи какво ти е мнението ,относно чужди политици да дойдат и да поемат кормилото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеРуски мекерета не става Трябва да са политици от белите държави .Едва тогава държавата ще тръгне напред
Коментар
-
коки
Явно тая държава трябва да дойдат чужденци да я управляват .Бг другари за 70 години доказаха ,че за нищо не стават.Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКоки не каза мераклийка ли си ми щото циганката си замина.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЯвно тая държава трябва да дойдат чужденци да я управляват .Бг другари за 70 години доказаха ,че за нищо не стават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЧе Станишко си е баш чужденец - и не само той!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЯвно тая държава трябва да дойдат чужденци да я управляват .Бг другари за 70 години доказаха ,че за нищо не стават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеПравилно, няма какво да коментираш, когато фактите говорят!!!
Петър Чобанов Роден е на 20 юли 1976 г. в град Ямбол. През 2000 г. завършва магистратура по макроикономика, а от 2006 г. е доктор по финанси. През 2000 г. започва да работи в като главен експерт в отдел „Анализи“ на БНБ. Между 2005 и 2009 г. е изпълнителен директор на Агенцията за икономически анализи и прогнози. След това е председател на Комисията по финансов надзор. От 2002 г. преподава в УНСС.
Коментар
-
Коментар
Коментар