Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ ово е стандарт, както казват братята сърби.
Глей сега, вземи и врътни на ЛилЕто едно телефонче да поправят простотиите, които са написали. Ще събереш червени точки като ГЕРБ тролче
А за точките не ми дреме, самата възможност да драпам да събирам такива ме поставя в зависимост, каквато не мога да изтърпя.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХихих, това и аз сега го забелязах.
Можем да си направим една задачка за 3 клас.
Ако 67 водоизточника захранват 40000 души и всеки само пие, без да се къпе по 2 литра вода на ден, това означава, че 80000 литра дневно е дебита. Това означава около литър в секунда.
За колко време ще свърши водоемчето на ЛилЕто - за около 27 дни.
А ако почнат да се къпят???
Сложи още две неизвестни - ако се къпят и ако има входен дебит....Все пак проектанта и той семейство храни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
ЛилЕто знае ли колко са 2.4 милиона литра? И Ако един човек харчи по 5000 литра на месец за какво ще стигнат???
Уфффф, аман от тъпигьоси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз също пуснах. И там няма изобщо връзка с нищо- без къпане и разни глезотии като бръснене! Ама ха!
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеОМГ-то пусна линк - там текстът е близо до коректността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеАко некой знае - проектантчето 4.7 милки ли ще вземе?!?...
Требва да се иска консултация от сокола....
Сокола поне купи проектите на професорските колективи за по 40 К и ги продаде за 2 млн....
Тези и за дипломна работа на бакалаври не стават....
пп Таз специта вярно са писали литри а не м3.....Какво да правят хората - освен езерото "Ариана", друга вода не са виждали....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ ово е стандарт, както казват братята сърби.
Глей сега, вземи и врътни на ЛилЕто едно телефонче да поправят простотиите, които са написали. Ще събереш червени точки като ГЕРБ тролчеИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеОК ОМГ, така съобщението изглежда по друг начин.Извинявам се за сарказма, но по министерствата (някои) наистина е СТРАШНО. Особено с новите движения - нищо не се подобрява.
Това си е официалната новина от министерството
http://www.mrrb.government.bg/?controller=news&id=6002
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТуй ща да са кубически метри все пак, а не литри
Нещо като 300 на 300 на 25 м.- ще стигнат да издавим почти целият политически елит вътре, без ИФ и ДП
И аз не съм хидроинженер, но махни 25 % мътилка и ще видиш, че се правят едни пари от близки фирми, но работата е спорна......
За водоползване е една стена ( най-вероятно насипна) и една водна кула......
Иди до рибарника на околовръстното в Суходол ,разтегли го с по още 50м и ще видиш за какво става въпрос ....За шарани става...и за мутри.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеТхах, шаумръправа
Като го изчерпат направо да строят нов
Глей сега, вземи и врътни на ЛилЕто едно телефонче да поправят простотиите, които са написали. Ще събереш червени точки като ГЕРБ тролче
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХихих, това и аз сега го забелязах.
Можем да си направим една задачка за 3 клас.
Ако 67 водоизточника захранват 40000 души и всеки само пие, без да се къпе по 2 литра вода на ден, това означава, че 80000 литра дневно е дебита. Това означава около литър в секунда.
За колко време ще свърши водоемчето на ЛилЕто - за около 27 дни.
А ако почнат да се къпят???
Като го изчерпат направо да строят новYeah
Коментар
Коментар