IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    така си мислиш ти , но аз помня времето когато беше Бате Пешо и виждам как си се превърнал в бате пешо ... другото не е чак толкова важно.
    относно управление с коалиции - ами от 2001 г , без периода на управление на ГЕРБ се управлява от коалиции ... резултата е повече от видим. А и любимото на една българска коалиция е носенето на политическа безотговорност.
    и още нещо - заприличал си едно към едно на гигов , което по теорията за нисшия и всшия интелект резултата е доста смущаваш ...Ти това ли си пожела за Нова Година - едно второ гиговче.
    А то е видно и как ГЕРБ управлява рекет крадене на фирми и бой по несъгласните с нас назначаване на калинки премии само за наште хора мачове тенис натискане на бутони използване на държавата като бащиния простотия перчене пред камерите...Не благодаря не искам повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Никой няма да успее да ми напълни главата нито с червена нито с кафява или синя помия.Йоско харесвай си каратягата но моля те не ми го натрисай.Ако имаш достъп до него посъветвай го да си затваря поразяващата уста щото като я отвори простотията се лее като река която приижда.И му кажи да ходи по дебати с други а не да държи речи и да му слушаме тирадите за разни магистрали щото ни дотегна от тях.За мен е важно повече никога България да не се управлява еднолично.Трябва коалиция.Та Буци мое и да вземе няколко гласа повече но не бива да управлява.Ако участва в коалиция и не той е министър председател не виждам нищо лошо партията му да е в управляващата коалиция.Според мен Буци е много подходящ за президент.Ще ни развеселява но от него нищо няма да зависи.От ГЕРБ единствено ми е симпатична Фандъкова и тук във форума се появи един разумен човек който твърди че гласува за тях.
      така си мислиш ти , но аз помня времето когато беше Бате Пешо и виждам как си се превърнал в бате пешо ... другото не е чак толкова важно.
      относно управление с коалиции - ами от 2001 г , без периода на управление на ГЕРБ се управлява от коалиции ... резултата е повече от видим. А и любимото на една българска коалиция е носенето на политическа безотговорност.
      и още нещо - заприличал си едно към едно на гигов , което по теорията за нисшия и всшия интелект резултата е доста смущаваш ...Ти това ли си пожела за Нова Година - едно второ гиговче.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        някога беше нормален човек , та кога успяха да напълнят главата ти с червена помия ?
        Никой няма да успее да ми напълни главата нито с червена нито с кафява или синя помия.Йоско харесвай си каратягата но моля те не ми го натрисай.Ако имаш достъп до него посъветвай го да си затваря поразяващата уста щото като я отвори простотията се лее като река която приижда.И му кажи да ходи по дебати с други а не да държи речи и да му слушаме тирадите за разни магистрали щото ни дотегна от тях.За мен е важно повече никога България да не се управлява еднолично.Трябва коалиция.Та Буци мое и да вземе няколко гласа повече но не бива да управлява.Ако участва в коалиция и не той е министър председател не виждам нищо лошо партията му да е в управляващата коалиция.Според мен Буци е много подходящ за президент.Ще ни развеселява но от него нищо няма да зависи.От ГЕРБ единствено ми е симпатична Фандъкова и тук във форума се появи един разумен човек който твърди че гласува за тях.

Коментар

Жалко за България.Това са най крдливите и некадърни боклуци.40% за боклуците.
          някога беше нормален човек , та кога успяха да напълнят главата ти с червена помия ?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Еееееееееее, Факи, стана доста интересно, дай поне една посока за предпочитане север-северозапад или изток - югоизток като уточнение, но може да се задоволя и само с известните четири посоки на света
            Изток буквално.

Коментар

• Карадере Част I или колко лесно се заобикаля антиофшорния закон на Пеевски!цък > https://www.bivol.bg/karadere.html
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
                Чудесна новина за вноса на ЕС от Русия:
                1)
                - през 2012г. беше на стойност 215.1 МИЛИАРДА евро
                2)
                - през 2013г. беше на стойност 206.6 МИЛИАРДА евро
                Тоест за една година има спад от 8.5 МИЛИАРДА евро.

Честито!

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/por...tistics/themes
                Цифрите са много по-големи , по простата причина че рашъните внасят много повече енергоносители но разкешват през европейски компании за да си оставят кинттите извън Русия !

Статистика

Коментар

• Чудесна новина за вноса на ЕС от Русия:
                  1)
                  - през 2012г. беше на стойност 215.1 МИЛИАРДА евро
                  2)
                  - през 2013г. беше на стойност 206.6 МИЛИАРДА евро
                  Тоест за една година има спад от 8.5 МИЛИАРДА евро.

Честито!

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/por...tistics/themes

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Е ама аз имам и в София адрес?
                    Имаш, но живееш извън страна на ЕС.Ако беше в някой от другите членки на ЕС ,щеше да можеш да гласуваш за евроизборите.

Коментар

Еееееееееее, Факи, стана доста интересно, дай поне една посока за предпочитане север-северозапад или изток - югоизток като уточнение, но може да се задоволя и само с известните четири посоки на света

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Няма да стане защото, имате настоящ адрес в държава извън ЕС към датата на съставяне на избирателните списъци.

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
                          [B][COLOR="DarkRed"]Прав си, че съм прав! Но не си прав за народа. Той винаги е прав и го е доказал на последните няколко избора. На идващите пак! Така че събирай сили за поредното поражение.
                          Много си се объркал ама много

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
                            Ама как сега съм се заял с теб?
                            Не съм ти казал че си прост селски свинар дето не си познава историята, нито че ядеш лайна, даже въпроса ми изобщо не беше към теб!
                            По принцип като имам питане към някой и го питам.
                            Зададох най- обикновен въпрос!

ПП
                            Жалко, но жената иска да ходим в Лондон за два-три дена, там ще може ли?
                            Няма да стане защото, имате настоящ адрес в държава извън ЕС към датата на съставяне на избирателните списъци.

Коментар

Бе не е друга, същата е. Просто трябва да се отървем от червените.

И в тая връзка да попитам, като съм в чужбина имам ли право да гласувам за европарламент?
                              Сори , но български граждани, които живеят извън ЕС, влизат в забранителните списъци за гласуване на евроизборите и за местния вот,

Коментар

Да твоята е друга.Напълно си прав.Само дето народа никога няма да позволи да се случи твоята....
                                [B][COLOR="DarkRed"]Прав си, че съм прав! Но не си прав за народа. Той винаги е прав и го е доказал на последните няколко избора. На идващите пак! Така че събирай сили за поредното поражение.
                                Last edited by X_Y; 20.03.2014, 21:49.

Коментар

Working...
                                X