Първоначално изпратено от йосиф
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНикой няма да успее да ми напълни главата нито с червена нито с кафява или синя помия.Йоско харесвай си каратягата но моля те не ми го натрисай.Ако имаш достъп до него посъветвай го да си затваря поразяващата уста щото като я отвори простотията се лее като река която приижда.И му кажи да ходи по дебати с други а не да държи речи и да му слушаме тирадите за разни магистрали щото ни дотегна от тях.За мен е важно повече никога България да не се управлява еднолично.Трябва коалиция.Та Буци мое и да вземе няколко гласа повече но не бива да управлява.Ако участва в коалиция и не той е министър председател не виждам нищо лошо партията му да е в управляващата коалиция.Според мен Буци е много подходящ за президент.Ще ни развеселява но от него нищо няма да зависи.От ГЕРБ единствено ми е симпатична Фандъкова и тук във форума се появи един разумен човек който твърди че гласува за тях.
относно управление с коалиции - ами от 2001 г , без периода на управление на ГЕРБ се управлява от коалиции ... резултата е повече от видим. А и любимото на една българска коалиция е носенето на политическа безотговорност.
и още нещо - заприличал си едно към едно на гигов , което по теорията за нисшия и всшия интелект резултата е доста смущаваш ...Ти това ли си пожела за Нова Година - едно второ гиговче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениенякога беше нормален човек , та кога успяха да напълнят главата ти с червена помия ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЖалко за България.Това са най крдливите и некадърни боклуци.40% за боклуците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕееееееееее, Факи, стана доста интересно, дай поне една посока за предпочитане север-северозапад или изток - югоизток като уточнение, но може да се задоволя и само с известните четири посоки на света
Коментар
-
Карадере Част I или колко лесно се заобикаля антиофшорния закон на Пеевски!цък > https://www.bivol.bg/karadere.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнениеЧудесна новина за вноса на ЕС от Русия:
1)
- през 2012г. беше на стойност 215.1 МИЛИАРДА евро
2)
- през 2013г. беше на стойност 206.6 МИЛИАРДА евро
Тоест за една година има спад от 8.5 МИЛИАРДА евро.
Честито!
http://epp.eurostat.ec.europa.eu/por...tistics/themes
Статистика
Коментар
-
Чудесна новина за вноса на ЕС от Русия:
1)
- през 2012г. беше на стойност 215.1 МИЛИАРДА евро
2)
- през 2013г. беше на стойност 206.6 МИЛИАРДА евро
Тоест за една година има спад от 8.5 МИЛИАРДА евро.
Честито!
http://epp.eurostat.ec.europa.eu/por...tistics/themes
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ ама аз имам и в София адрес?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ ама аз имам и в София адрес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНяма да стане защото, имате настоящ адрес в държава извън ЕС към датата на съставяне на избирателните списъци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение[B][COLOR="DarkRed"]Прав си, че съм прав! Но не си прав за народа. Той винаги е прав и го е доказал на последните няколко избора. На идващите пак! Така че събирай сили за поредното поражение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФакушкaАма как сега съм се заял с теб?
Не съм ти казал че си прост селски свинар дето не си познава историята, нито че ядеш лайна, даже въпроса ми изобщо не беше към теб!
По принцип като имам питане към някой и го питам.
Зададох най- обикновен въпрос!
ПП
Жалко, но жената иска да ходим в Лондон за два-три дена, там ще може ли?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБе не е друга, същата е. Просто трябва да се отървем от червените.
И в тая връзка да попитам, като съм в чужбина имам ли право да гласувам за европарламент?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДа твоята е друга.Напълно си прав.Само дето народа никога няма да позволи да се случи твоята....Last edited by X_Y; 20.03.2014, 21:49.
Коментар
Коментар