IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Пак се налага Европа да опровергава професионалния лъжец от Банкя.

Герберите са лъжци по природа.
    Дали, а ти какъв си? Че квалифицираш така.А нямаш представа къде се намираш.

Коментар

Пак се налага Европа да опровергава професионалния лъжец от Банкя.

И бензиностанции на ОМВ обират

Коментар

• Пак се налага Европа да опровергава професионалния лъжец от Банкя.

ЕК опровергава Борисов
        Няма спрени плащания по програмата за селските райони
        Европейската комисия не е спирала плащания за България по програмата за развитие на селските райони /ПРСР/. Това заяви говорителят на Комисията по въпросите на селското стопанство Роджър Уейт.
        По-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че "повече от 800 млн. лв. няма да влязат в държавата по програмата за селските райони заради българското правителство".
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Възможно е Южен поток да мине през Турция

Турция сериозно ще обмисли дали газопроводът Южен поток да не бъде престроен на територията на страната в случай, че Москва отправи подобно предложение, заяви министърът на енергетиката Танер Йълдъз, цитиран от "Ройетерс"
          .........................................
          Обсъжда се и възможността газопроводът да премине през областта Тракия в северозападна Турция вместо през България, като по този начин Южен поток няма да преминава през страни от ЕС. "Така Русия ще е в състояние директно да захрани областта Мармара, която има най-голямото потребление на газ в Турция", заяви пожелал анонимност анализатор.
          Честито!
          Българо-американските войнолюбиви педе..си ще ни докарат най-после така желаната "диверсификация" на газта. Скоро ще купуваме от Турция руска газ по 800 долара.

Коментар

• Сметната палата критикува подготовката за управление на европарите през новия програмен период.Докладът може да изтеглите от тук : http://www.bulnao.government.bg/bg/a...en-period-1240
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
              Реформаторският блок "отличници"!!!

Леле, ако се направи такива проверка на подписите, които ИК начело с Близнашки, събираше за референдума на ПреЦедента, какво ли ще излезе.
              Знаех си аз ,че някой червен гъз ще пусне у форума на Томова фалш таблицата .Чрез Боян Юруков
              преди 2 часа
              В понеделник пуснах анкета за хора намерили ЕГН-то си през формуляра на ЦИК. Вчера пуснах таблица с предварителни данни от анкетата (http://ow.ly/vQ9ls). Днес ми писаха, че абсолютно същата таблица, но с подменени цифри и цветове, е на сайта на Afera.bg > http://afera.bg/skandalno/60103.html . Добавили са 19 сигнала към ГЕРБ, 3 към АБВ, 26 към РБ и т.н. Вие си правете изводи кой им плаща сметките.

пп
              Чрез Боян Юруков Като гледам и ЦИК са реагирали на таблицата на Afera.bg. Това пуснаха преди минути: "По повод публикувана в информационен сайт справка относно граждани, заявили злоупотреба с лични данни от регистрирани за участие в изборите партии и коалиции, Централната избирателна комисия уведомява, че такива данни не са предоставяни от Централната избирателна комисия.

Централната избирателна комисия не извършва подобно обобщаване и обявяване на данни, които са обект на проверка от други компетентни органи - Комисията за защита на личните данни и Прокуратурата на Република България."
              преди 2 часа
              Last edited by коки; 16.04.2014, 14:06.
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                Реформаторският блок "отличници"!!!

Леле, ако се направи такива проверка на подписите, които ИК начело с Близнашки, събираше за референдума на ПреЦедента, какво ли ще излезе.
                Да не мислиш че БСП ще изпуснат тази възможност. Ще публикуват на сайта на парламента такава проверка. И ще има голям вой на ГРОБарите. Някъде в началото на май, след Гергьовден му е мястото. НС ще вземе решение за референдум и президентът ще трябва да го насрочи за юли-август.
                Подходящо време за референдум.

Коментар

• Реформаторският блок "отличници"!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                    Колеги, я да попитам от любопитство - някой от вас да си е намерил ЕГН-то в подписките за регистрация на партиите за изборите? Аз проверих моето и на домочадието - няма ни.
                    И нас ни няма.Аз никога не съм се подписвал на никакви списъци

Коментар

А чорапчето на герберските наркотрафиканти се разплита бавно и методично.

И скоро кокаиновите крале Бойко и Цвъки ще ги пипнат, след което им предстои дълъг престой в затвора. Примката се затяга. Затуй изглеждат много изнервени напоследък. Щото ще ядат хурката.
                      Президентът е ясен, не става според мен, но и ти май си ясен!

Коментари тип "Мишо Шамара" вече са поостарели!

Коментар

Чехльо прилича на полудяла маймуна, на която са дали в ръцете зареден автомат. Натиска спусъка и ръси куршуми навсякъде. Нали знае че няма да бъде преизбиран.

Няма да бъде преизбран, даже си мисля, че изобщо няма да се кандидатира втори път!..
                        Но кой ли ще е следващият!

Дойде ми едно име на езика и…. пу-пу, пепел му!

Коментар

Колеги, я да попитам от любопитство - някой от вас да си е намерил ЕГН-то в подписките за регистрация на партиите за изборите? Аз проверих моето и на домочадието - няма ни.
                          Моето, на жена ми и хаха на Тьщата ми сьщо ни няма.

Коментар

И аз проверих моето и на семейството. Няма ни.

Коментар

• Колеги, я да попитам от любопитство - някой от вас да си е намерил ЕГН-то в подписките за регистрация на партиите за изборите? Аз проверих моето и на домочадието - няма ни.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Поредната простотия на герберасткия президент е отхвърлена.

НС преодоля ветото върху Закона за Сметната палата

Коментар

Working...
                                X