IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    Къде? Питам понеже след неговата ваканция в Гърция, положението там доста се промени ...
    Нямам представа. Така дочуват старите ми уши, не твърдя да е истина.
    Ама как пък никой не се сети да върже нереза бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от БОГ Разгледай мнение
      Абре, Сертов пак избяга....
      Къде? Питам понеже след неговата ваканция в Гърция, положението там доста се промени ...
      Yeah

Коментар

• Абре, Сертов пак избяга....

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Не знам за документите, ама гледай какво става тук
          http://ureport.bg/55783/2015/01/27/p...rka-v-kapital/
          БНБ прати МВР на проверка в „Капитал“

Къде остана свободата на словото и аз съм шарли
          ...ами, "Аз съм Шарли" пита защо изобщо Банков надзор държеше в тайна одиторските доклади на затворената КТБ ... всъщност и досега не е ясно какво наложи смяната на едни одитори с други, на едни доклади с други, на едни решения и на .... едни действия на политици
          Но, "Аз съм Българче" е търпеливо

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Не знам за документите, ама гледай какво става тук

Относно свободата на словото в Конституцията ясно е казано
            Чл. 39.
            (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.

(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

пп Преди години капанеца не бе ли разследван от шапкарите ?
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Не знам за документите, ама гледай какво става тук

Коментар

• Документи за двойните стандарти и лицемерието на Близнашки и ГЕРБ

Пред руската страна да твърдиш, че подкрепяш проекта, а пред САЩ и ЕС да се опитваш да търсиш дивидент за спирането му. Задавам си въпроса кога са искрени тези хора? Когато президентът Плевнелиев твърди, че Русия е едва ли не агресор и води информационна война с нас или когато неговият служебен министър пише тези писма на Газпром. Когато ГЕРБ в своята предизборна кампания обявяват проекта Южен поток за приоритет или след това, когато вицепремиерът Румяна Бъчварова обявява Борисов за герой заради това, че е спрял три големи руски проекта.

http://hashtag-bg.com/articles/17172...B5%D1%80%D0%B1

Коментар

• Ето тук ще стане напечено ми се струва. Тоя завой ще предизвика "ОХ" - http://dnes.dir.bg/news/gartzia-rusi...rtzi-183540030

Коментар

• В БГ в близките 15 години няма да има закриване на клонове.98 % от материяла ,все още не използва онлайн банкиране http://www.standartnews.com/biznes-f...ve-271033.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                      Само едно се чудя - Ципрас и Сириза на Бареков и ББЦ ли ми приличат повече, или на Волен и Атака?
                      И от двете са взели най-доброто .

Коментар

• Първоначално изпратено от БОГ Разгледай мнение
                        СИриза победа!!!
                        АТАКА ПОБЕДА!!!!!
                        Само едно се чудя - Ципрас и Сириза на Бареков и ББЦ ли ми приличат повече, или на Волен и Атака?
                        Don't work hard, work smart!

Коментар

• ГОЛЯМАТА ИЗМАМА наречена БЕЗПЛАТНО САНИРАНЕ!

Целта е да влезете с апартаментите си в новоучредена фирма и да ви ги вземат:на тези, които не могат да си плащат сметките. Тънкият момент е, че когато се подпишете, че влизате с апартамента си в новата фирма вие вече не сте собственик на жилището си. Собствено жилище на всеки българин - най-голямото постижение на социализма е трън в очите на западните капиталистически ценности.А капанът е следният: за да ви санират безплатно "жилището" трябва да влезете в новоучредена фирма от живущите в блока със собствените апартаменти. Санирането, тоест милиардите левове ще бъде усвоени от фирми около Плевнелиев и Борисов. Един прекрасен ден като не можете да си плащате сметките (ток, вода, парно, данъци, глоби) ще ви вземат апартаментите. Това ще стане със законови промени, които даже няма да усетите кога ще се случат, защото ще бъде директива на Европа. Така ще се извърши поредното грандиозно ограбване на българина.http://deta7.blog.bg/regionalni/2015...nirane.1332751

Коментар

• Нас червеното знаме роди ни, нас не ще ни уплаши смъртта. Ние сме на всеки километър, ние сме на всеки километър - и така до края на света. Управляващите готвят публична процедура за избора на Димитър Костов

22/01/2015
                            КЛУБ Z
                            В средите на управляващото мнозинство има сериозно брожение относно вероятността бившият финансов министър в правителството на Жан Виденов Димитър Костов да стане подуправител на БНБ в ресора банков надзор. Това научи Клуб Z в кулоарите на НС.

Очаква се Костов да бъде предложен другата седмица, като формално това трябва да направи шефа на БНБ Иван Искров. Неофициално обаче се говори, че зад неговата кандидатура стои финансовият министър Владислав Горанов.

"Как така ще избираме Митьо Костов?... Ами той е ваша кандидатура... Да сложим направо Румен Гечев". Такива реплики си подхвърляха днес депутати от ГЕРБ и Реформаторския блок, които са недоволни от кандидатурата на Костов.

В момента Костов е подуправител на управление "Банково". Дори депутати от ГЕРБ, които му симпатизират обаче, не са съвсем сигурни, че в крайна сметка той ще бъде избран. Те изтъкват, че ще има публична процедура по изслушването му и в крайна сметка пленарната зала ще реши.

В сряда парламентът единодушно освободи досегашния подуправител на управление "Банков надзор" Цветан Гунев. Срещу него са повдигнати две обвинения за действия, извършени като подуправител на БНБ, отнет му е достъпът до класифицирана информация и той реално не изпълнява правомощията си от средата на юни 2014 г.

Димитър Костов е член на УС на БНБ от юни 2005 г. Тогава СДС са категорично против неговото номиниране. Основният им аргумент е, че Костов бе финансов министър в правителството на Жан Виденов и заради финансовият крах на България по това време няма моралното право да определя политиката на БНБ. Асоциацията на банките обаче подкрепя кандидатурата му.

Преди това Костов е бил председател на УС на Асоциацията на търговските банки и изпълнителен директор на търговска банка „Алианц България” АД от август 1999 г. Бил е изпълнителен директор на „Централна кооперативна банка” АД от май 1997 г. до август 1999 г.

http://www.clubz.bg/13561-brojeniq_v...ankoviq_nadzor

Коментар

• Очаквам милиционерите от герб да инициират и булевард на името на Т. Живков и всичко ще си дойде на мястото!Борисов :Кольо Добрев заслужава улица

24.01.15

Беше достоен държавник, заяви Борисов. Благодаря на премиера, каза Кирил Добрев

Бойко Борисов е убедил своите съпартийци да се почете паметта на Николай Добрев и да има улица на негово име. Генерала се застъпил за идеята още преди да стане премиер, а преди ден червеният депутат Кирил Добрев, който е син на бившия вътрешен министър, лично благодарил на министър-председателя.

"Това е най-малкото, което мога да направя, Николай Добрев беше достоен държавник. Такива мъже са рядкост в наше време", заяви пред Борисов пред "Стандарт". Премиерът подчерта, че стойностните българи нямат политическа окраска. Предложението за преименуване на улица "Семафорска", район "Надежда", на името на бившия вътрешен министър била от преди десетина години. Идеята е на инициативен комитет от генерали, сред които Кирил Войнов и Богомил Янев. Преди няколко месеца Борисов чул за нея от културния министър Вежди Рашидов и столичния кмет Йорданка Фандъкова.

"Лично се заинтересува защо такава идея събира прах. Благодарен съм му за жеста и вниманието", призна вчера соцдепутатът, който се видял с премиера на публично събитие. Запознати припомниха, че Николай Добрев е бил кмет на район "Надежда" в София в края на 80-те години. Добрев е политикът от най-новата ни история, който спаси гражданския мир в страната с държавническото си решение от 4 февруари 1997 г. Тогава като кандидат за министър-председател Добрев върна мандата за съставяне на правителство на БСП.
                              http://www.standartnews.com/balgariy...sa-270974.html
                              Last edited by коки; 25.01.2015, 12:05.

Коментар

• Дали е гербераст или седесар, все е ЛЪЖЕЦ!

България ще получи 15 милиона долара за инвестиции в отбраната, осигурени от правителството на САЩ, съобщи във Велико Търново военният министър Николай Ненчев. По думите му средствата ще се използват за ремонт на полигона в Ново село и летището в Безмер, за изграждане на нови съоръжения и за инфраструктура. Инвестициите ще бъдат осигурени в рамките на тази година.
                                http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1387290

А бе седесарски лъжецо, това американците да си разширят военните бази в България инвестиция в нашата армия ли е или в настъпателните възможности на американската армия?
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X