IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Росен Плевнелиев: Датата на предсрочните парламентарни избори е от 28 септември – до 12 октомври 2014 година

http://www.focus-news.net/news/2014/...14-godina.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Аз те попитах как ще свалите Орешарски ако не подаде оставка.Отговор няма.От линка който си дал виждам че стягате коалиция с комунистите ама не смееш сам да го напишеш.Не виждам и повече словесни диарии от агент Ивайло.Та чакам отговор на въпроса който зададох.Не се прави на умряла лисица.А после те чака въпрос за асансьора в Бургас да разкажеш там какви далавери направихте с европейските пари
      Предсрочният вот - между 28 септември и 12 октомври

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2014/06/...ktomvri.229215

Коментар

Равновестни кво става с нефта нали щеше да го свалиш и Путин да фалирга?Нещо май пак не позна.И в Ирак си пригответе 300 ковчега за войниците дето черния маймун праща.Да видим как ще избягате от посолството.....
        Най ми е забавно как червени фенове си мислят, че Путин стои зад крадливата им партия
        Last edited by chronos; 17.06.2014, 13:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          При липсата на морал, чест и достойнство у някои политици,аз бих пробвал с кмънье и дървета!!!Само от това разбират някои хора по тези ширини!!!
          Ти нищо не можеш щото те е страх.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
            Здравей! Все ми се струва, че на практика Станишев утре ще сдаде властта, може и да бъркам, разбира се. Вероятно няма да я сдаде официално, а ще остави нещата да се саморазвият и самооправят. Доколкото си спомням утре е заседанието на парламентарната група на европейските социалисти, на което Станишев ще присъства. Де факто и де юре той е евродепутат, след като не заяви пред ЦИК отказ. Не зная как се съчетава това с обязаностите на български депутат, но това е друга тема. Всъщност - още малко търпение и всичко ще се изясни. На 23 т.м. е последния срок в който трябва да се откаже писмено в канцеларията на ЕП, в противен случай на 1 юли ще трябва да се закълне като евродепутат. По лично мое мнение шансовете са 30:70 в полза на евродепутатството му. Така ще се опита да излезе сравнително сух от батака.
            Просто "ще се окаже", че там е толкова необходим, че без него ЕС ще загине. Така ще прикрие дезертьорството си или поне ще опита да го направи.
            Само дето си спомням една поговорка - "Човек предполага, Бог разполага"
            При всички случаи ни предстои крайно горещо и интересно политическо лято. Очаквам интересни развития и в София и в Брюксел.
            Доне ти си разумен човек.Струва ми се безпредметно да се занимаваме с трудоустрояването на Станишев.Явно на 23 ще е заседанието на телка и той ще излезе с диагноза умствена недостатъчност.Станишев е покойник.Аз го питам Стамби как ще свалят правителството ако то само не се махне.Той много добре знае отговора ама не му уйдисва да го напише.Явно ще има коалиция с комунистите

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Обаче как се случиха нещата. Нашите идиоти начело подкрепиха Русия негласно в конфликта и със САЩ и изведнъж почнаха да се случват разни неща между тях, да излиза информация, да се оказва натиск.
              Равновестни кво става с нефта нали щеше да го свалиш и Путин да фалирга?Нещо май пак не позна.И в Ирак си пригответе 300 ковчега за войниците дето черния маймун праща.Да видим как ще избягате от посолството.....

Коментар

• Бате Пешо

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Стамби чакам с интерес отговор на въпроса как ще свалите Станишев от власт.Ако си почтен ще ми отговориш на въпроса.
                Здравей! Все ми се струва, че на практика Станишев утре ще сдаде властта, може и да бъркам, разбира се. Вероятно няма да я сдаде официално, а ще остави нещата да се саморазвият и самооправят. Доколкото си спомням утре е заседанието на парламентарната група на европейските социалисти, на което Станишев ще присъства. Де факто и де юре той е евродепутат, след като не заяви пред ЦИК отказ. Не зная как се съчетава това с обязаностите на български депутат, но това е друга тема. Всъщност - още малко търпение и всичко ще се изясни. На 23 т.м. е последния срок в който трябва да се откаже писмено в канцеларията на ЕП, в противен случай на 1 юли ще трябва да се закълне като евродепутат. По лично мое мнение шансовете са 30:70 в полза на евродепутатството му. Така ще се опита да излезе сравнително сух от батака.
                Просто "ще се окаже", че там е толкова необходим, че без него ЕС ще загине. Така ще прикрие дезертьорството си или поне ще опита да го направи.
                Само дето си спомням една поговорка - "Човек предполага, Бог разполага"
                При всички случаи ни предстои крайно горещо и интересно политическо лято. Очаквам интересни развития и в София и в Брюксел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                  Проф. Михаил Константинов: Считайте, че оставката е подадена

http://www.focus-news.net/news/2014/...-podadena.html

Аз те попитах как ще свалите Орешарски ако не подаде оставка.Отговор няма.От линка който си дал виждам че стягате коалиция с комунистите ама не смееш сам да го напишеш.Не виждам и повече словесни диарии от агент Ивайло.Та чакам отговор на въпроса който зададох.Не се прави на умряла лисица.А после те чака въпрос за асансьора в Бургас да разкажеш там какви далавери направихте с европейските пари

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    А добре дошъл!
                    Голяма "ваканция" ти дадоха. И то за нищо.
                    Какво да правиш .

Разни хора , разни идеали !

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                      .... и все в оставка
                      А добре дошъл!
                      Голяма "ваканция" ти дадоха. И то за нищо.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

+1001

Протестиращи запалиха знаме на БСП пред президентството
                        Хехеее!
                        Ми това го направи онзи кукундел Йоло Денев бе Стамболов!
                        Ти почитател на кукуто Йоло Денев ли си станал?
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Обаче как се случиха нещата. Нашите идиоти начело подкрепиха Русия негласно в конфликта и със САЩ и изведнъж почнаха да се случват разни неща между тях, да излиза информация, да се оказва натиск.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            При липсата на морал, чест и достойнство у някои политици,аз бих пробвал с кмънье и дървета!!!Само от това разбират някои хора по тези ширини!!!

+1001

Протестиращи запалиха знаме на БСП пред президентството

http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BD%...BE_350864.html

Коментар

Стамби чакам с интерес отговор на въпроса как ще свалите Станишев от власт.Ако си почтен ще ми отговориш на въпроса.И още един имам след като Баце тая сутрин нарече Инджев идиот ще продължаваш ли да ни заливаш със словесните му диарии във форума които никой не чете.Ти фен ли си на агент Ивайло?И защо не предупреди Баце като ти казвахме че Инджев е идиот.Един път и Баце да е прав

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Ами те така като на майтап могат да си изкарат и още 1 година, и после още една ...
                                .... и все в оставка

Коментар

Working...
                                X