If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ооо не се притеснявай, никой освен БСП и мангусите ,няма да съжалява.Овчев: Всички ще съжаляваме за Орешарски, защото ще оценим след време какво е направил и какво още може да направиhttp://www.mediapool.bg/vsichki-shte...ews221833.html
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Тази оставка на Станишев и отиването му в Брюксел аз очаквах от няколко дни, откакто европейски лидери от социалдемократическите партии обявиха подкрепата си за Юнкер за председател на ЕК. Тогава някои анализатори писаха, че тази подкрепа на европейските социалисти е постигната благодарение на активната работа на Станишев. Очевидно Сергей се е договорил с Юнкер да го подкрепят за председател на ЕК и се е спазарил за някакъв висок пост в Брюксел. Сега смята да осребри подкрепата си. И без това вижда, че председателското му място в БСП вече изстива.
Възможно е днес да си подаде оставката и като лидер на БСП или да изчака с оставката като свика конгрес на партията и там да се откаже. Втория вариант ми се струва по-вероятен. Ако се случи това, ще го знаем след час и половина.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
лидер който е изгонен от народни вълнения ,да ми го хвалиш...ами ако стане пак ,тогава какво ще го правят ....след година ....
Какво е победил с 600 К от 6 милиона и полувина....
Изгонен - дръжки... С този финт им съсипа играта на мазните комундета...
Монти, ти ако наистина смяташ онези вълнения за спонтанни, а не нагласени, то се чудя дали си спечелил и един лев от борсата.
Е, добре - 11 победи и 1 загуба е резултата на ББ. А 11 загуби, без една победа е резултата на СС. Ти кой избираш?
ПП Впрочем СС има една победа - над Курумбашев.
Човече, откъде я измисли тази 1 загуба?! Би ли ме подсетил на кои избори и коя година се случило това, че аз изглежда не съм в час.
Слушай сега и помни! И ББ и ГЕРБ имат само победи. ГЕРБ е основана през декември 2006 г. Регистрирана е през март с.г. като гражданско сдружение и ББ дори не влиза в ръководството. Партия е от декември.
"Блестящата" изборна победа, единствената, на Станишев с която той вкарва в парламента 82 депутати е през 2005 г., когато ГЕРБ не е замислена дори все още, а ББ е гл. секретар на МВР. Тази ли изборна "победа" на БСП вменяваш като загуба на ББ? И ако е така, защо?
ББ има две лични победи на кметски избори в София, а ГЕРБ, откакто съществува има само победи - на всички евроизбори, парламентарни избори, президентски и кметски избори в София.
„Сергей Станишев бяга и БСП е в пълна паника“, заяви пред „Фокус“ политологът Антоний Гълъбов по повод новината, че лидерът на столетницата Станишев е депозирал молба за напускане на Народното събрание.
Според Гълъбов същественият въпрос в случая не е за кариерата на Станишев, от която се интересували само близките му.
„Същественият въпрос е в това, че очевидно БСП се намира в пълна паника, очевидно партията мандатоносител не е в състояние да прогнозира и да управлява собствените си действия и това се превръща в риск за страната“, каза още Гълъбов.
Според политолога на днешното си заседание Изпълнителното бюро на БСП трябва да вземе „по-смислени и категорични решения“. По думите на Гълъбов това означава оставка на кабинета до края на деня.
Политологът изтъкна, че това е единственият начин, по който страната ни може да влезе в оздравителна процедура.
„Опасявам, че щетите, които това правителство може да нанесе на страната, ще бъдат преодолявани дълго време“, каза още Гълъбов.
Тук има нещо доста по-дълбоко от простото бягство на плъха. Според мен е свързано с банковата афера и евентуални последици от нея, както и със страх за физическото оцеляване на определени личности.
При всички случаи престоят неприятни изненади близките 2-3 месеца. ...И не само за дмитриевич, за съжаление, а и за проЗтия матрял, дето му гледа сеира толкова време.
Монти-тарапонти! Излизам за един час. Надявам се като се върна да намеря някакъв отговор от теб. Какъвто и да е!
ПП Както обикновено!
Тук има нещо доста по-дълбоко от простото бягство на плъха. Според мен е свързано с банковата афера и евентуални последици от нея, както и със страх за физическото оцеляване на определени личности.
При всички случаи престоят неприятни изненади близките 2-3 месеца. ...И не само за дмитриевич, за съжаление, а и за проЗтия матрял, дето му гледа сеира толкова време.
.„Всичко сме виждали през последните 25 години, но такова падение на един поне формален ръководител, не бих го нарекъл лидер, аз за пръв път виждам. Такъв резил, такова извъртане, след като той заявяваше друго, това е едно паническо бягство, въпросът е какво следва от това. Отдавна съм доказал, че това е една личност, която ще срине и ще довърши БСП заедно със своето обкръжение, въпреки, че не съм очаквал да стане по такъв позорен начин, защото всичко в политиката и в живота изисква някакво мъжко достойство“, коментира Маринов.
Ама не изпадай в нервни кризи ..
Всички знаем на кой борисоф напълни джобата със зелената енергия...
сега Горанчо отиде в общинска банка ..да не мислиш ,че заради черешовата борса..ще субсидират пак герб....
Какви кризи бълнуваш
Аз идвам, идвам
А ти си отиваш, отиваш...
И това обяснява твоят бяс, предусещайки гибелта...
Е, дали съм обективен, не зная. Но Партията, която ненавиждам е в пълна паника, защото нейният лидер избяга в чужбина. А освен това той е и мандатоносител и офейка в момента, когато страната е близко до катастрофа? Би ли ми казал това как се нарича? Нарича се предателство към партия, държава и народ! Въпреки че на СС изобщо не му пука за народа!
А ако ти и за цената на ел. енергията не си наясно, но май наистина не си за този форум, а си обикновен трол.
Това са глупави лъжи, които отдавна са опровергани. Ти следва да коментираш позорното бягство на твоя Сергей...
Да те питам като стар привърженик на БСП - не ти ли омръзнаха непрестанните поражения...
Ама не изпадай в нервни кризи ..
Всички знаем на кой борисоф напълни джобата със зелената енергия...
сега Горанчо отиде в общинска банка ..да не мислиш ,че заради черешовата борса..ще субсидират пак герб....
ти си се доказал ,че не си обективен...
Няма какво да коментираме...
Преди година ,трябваше да пуснеш пост ,че борисоф е мутра и работи против хората , когато увеличи ел.енергията и искаше лиценза на Чез в полза на свойте хора........ти не го направи и се скри....
Е, дали съм обективен, не зная. Но Партията, която ненавиждам е в пълна паника, защото нейният лидер избяга в чужбина. А освен това той е и мандатоносител и офейка в момента, когато страната е близко до катастрофа? Би ли ми казал това как се нарича? Нарича се предателство към партия, държава и народ! Въпреки че на СС изобщо не му пука за народа!
А ако ти и за цената на ел. енергията не си наясно, но май наистина не си за този форум, а си обикновен трол.
Коментар