Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Като нацията е заспала и турското знаме някой ден ще се вее над президенството! ,,400 хил. изселници, които от години живеят в Турция незабавно да получат облекчено българско гражданство. Това предвижда поправка в закона, депозирана в деловодството на Народното събрание. Тази претенция е обявил пред „24 часа” шефът на правната комисия Четин Казак
http://www.faktor.bg/novini/balgariy...zselnitzi.html
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
мен то аз съм твърдо за такава "шега".
Мисля, че по-интересната новина на тази страница
е това:
"ДПС иска бързо гражданство за 300 хил. български турци"
http://www.blitz.bg/news/article/275700
Не мислите ли, че май нещо много на маймуни взеха да ни правят тия...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
Коментар
-
Оферта "Ела вълчо, изяж ме!"
http://www.blitz.bg/news/article/275680
Това някаква ше(а)г(х)а ли е
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЩом ти е смешно, смей се
Аз за Борисов не питам, питам дали са истина думите му или лъжа?
Тиражирани са до всяка паланка.
(тук за далече по дребни приказки трият и цензурират, за да не се плашели хората)
Доколкото си спомням, Вие бяхте сред горещите апологети на Орешака и т. нар. му правителство...и кво стана...некадърниците вкараха каруцата в блатото...това даже и простия пожарникар май не успя да го направи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеДържава няма вече една година, плъха стегна куфарите, ореха не знае какво да прави с оставката, боянския султан не е изтрезнял от февруари миналата година, а те за ББ питат...
Ах, че кеф да ви гледа човек как се гърчите...
Мдааа, страх, страх, страх и страх...
Аз за Борисов не питам, питам дали са истина думите му или лъжа?
Тиражирани са до всяка паланка.
(тук за далече по дребни приказки трият и цензурират, за да не се плашели хората)
Когато някой разполага с мощта на всички медии, говори като крайна и отговорна инстанция с намерение пак да управлява - ВСИЧКО трябва да е ясно.
Ако ще вика МВФ - НЕКА сега да го каже ясно!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЗаблуда.
Ако не е да го потвърдят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАми леко си се объркАла...
Би ли квалифицирала деянието?
Конкретен текст, нещо?
Ако не е да го потвърдят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМного....дали 20 К ще са му малко......
Пред Сметната палата нямаше ли някаква Декларация, че разполага само с 14хил на влог... Ще трябва да взима заем ...
Сега се сещам.... що за народ тръгва да избира човек, който декларира, че има само единствено една средногодишна заплата на влог и нищо друго.
А в същото време пурите, които пуши .... явно са от ...партийни каси, но тогава пък - затова ли го избира - да има с какво да пуши....
...Шаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТова е писано за мнение към КФН, но и вашите мисли ще са интересни
Би ли квалифицирала деянието?
Конкретен текст, нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТова е писано за мнение към КФН, но и вашите мисли ще са интереснидали 20 К ще са му малко......
Коментар
-
Това е писано за мнение към КФН, но и вашите мисли ще са интересни
КФН
Вземете отношение по мнението на бившия и с претенции за бъдещ премиер Б.Борисов.
Потвърдете становището му
или му наложете глоба за всяване на паника и манипулация в особено голяма степен за финансовата стабилност на България и финансовите й пазари!
Ваш дълг е да отговорите на обществото, запознато от всички медии с мнението му - дали то отговаря на истината
или представлява деяние, заплашващо националната сигурност със съответната отговорност за това.
Ето го мнението:
http://novanews.bg/news/view/2014/06...2%D1%80%D0%B8/
„Изправя ми се косата за всяка седмица какво още могат да направят. Този един месец агония може да се спести на държавата, иначе могат да съборят още някоя банка и да стане непоправима катастрофа, макар че тя и сега е непоправима”, на мнение е Борисов.
Малко по-късно той заяви, че няма как да говори с БСП и ДПС, „ако не признаят банкрута и катастрофата”. Според него държавата вече не може да се оправи без Международния валутен фонд. Бойко Борисов призова управляващите да излязат, да обявят банкрута на държавата и да докарат МВФ.
В изказването си лидерът на ГЕРБ не пропусна да коментира и ситуацията около КТБ и БНБ, като според анализа му с „това, което направиха, вече лишиха България от всички резерви, защото като е в Българската банка за развитие гаранционният фонд, какво ще гарантира другите банки”.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеСергей Станишев да отиде да си върши работата в Брюксел. Попитан как ще гласува за оставката на Станишев като депутат, Борисов посочи, че ще го подкрепи.Призовават се властите в Брюксел да предвидят място за него в нужния срок.
Yeah
Коментар
Коментар