If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък сега се замислям докога ще я карате така,а именно другарите от котилото на партията майка и дс да си ги избирате ?И понеже няма нищо читаво ,нямам нищо напротив отвън да си внесем политици .
Ама чакай сега те политиците се избират от народа. Това че народа е прост и си ги избира прости си е проблем на народа.
Сега се замислих, някой някъде чувал ли е Бойко дори да разглежда вероятността за коалиция с РБ. Аз се опитах да намеря подобно нещо но не се получава. Може би не следя достатъчно български новини, но единственото което намирам е мокрите сънища на някакви хора от РБ, които си мислят че ще правят коалиция с ГЕРБ.
Аз пък сега се замислям докога ще я карате така,а именно другарите от котилото на партията майка и дс да си ги избирате ?И понеже няма нищо читаво ,нямам нищо напротив отвън да си внесем политици .
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Вежди изгоря с 2.3 млн. лева, пуска сигнал срещу Цветан Василев на Цацаров
Вежди Рашидов внесе сигнал в Софийска градска прокуратура срещу банкера Цветан Василев.
"Този сигнал е за грабеж на собствената му банка, но на чужди пари”, каза пред журналисти Вежди Рашидов преди внасянето на сигнала.
Депутатът от ГЕРБ обясни, че този „обир” е бил подготвен за 27 дни.
Според Рашидов Цветан Василев, основният акционер на Корпоративна търговска банка, е източил 1,7 милиарда лева от банката. По думите му, парите са изнасяни чрез полети на частен самолет.
Той получил днес анонимно писмо, пристигнало тази нощ в пощенската му кутия. То било подписано от няколко лица с инициали, но сред тях депутатът разпознал хора от ръководството на банката.
В писмото се казва, че Цветан Василев, основният акционер на КТБ, е източил 1,7 милиарда лева от банката. Склупторът призна, че държи спестяванията си в КТБ от 5-6 години, които с лихвите са около 2.5 млн. лева . По закон гарантираните влогове в България са 200 000 лева, развняващи се на 100 000 евро. http://www.faktor.bg/novini/balgariy...tzatzarov.html
Сега се замислих, някой някъде чувал ли е Бойко дори да разглежда вероятността за коалиция с РБ. Аз се опитах да намеря подобно нещо но не се получава. Може би не следя достатъчно български новини, но единственото което намирам е мокрите сънища на някакви хора от РБ, които си мислят че ще правят коалиция с ГЕРБ.
Изводи на Тома Белев : - банковия надзор не е работил по отношение на КТБ и това е позволило на собственика да си прави каквото си иска
- закъсалият бюджет няма пари за здраве, образование, култура, екология и т.н., но има пари да купува банки. http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi...b_pulen_tekst/
Доне извинявай ама Господ ни е дарил с воля и ни е направил свободни.Всеки сам решава какво да допусне в себе си и какво не.Уверявам те още от първия ден след раждането.Никой не може да бъде господар на душата ти.Ти решаваш.И те уверявам че тия дето се дрогират до църквата на Пиротска и Опълченска не са деца.Не може друг да ти е виновен.Ако никой не взима дрога с наркопласьорите е свършено.Да трудно е да учиш да падаш и да ставаш лесно е да се напиеш да мързелуваш и да се дрогираш.Комунизма свърши и държавата не може да брише задника на всеки където и когато се наака.След като си решил да живееш като скот проблема е твой и не може друг да ти е виновен
Абсолютно непонятна ми е позицията ти. Да, живеем в свободен свят и никой не може свободно да избира, това, което е забранено от закона. Защо да поставяме каруцата пред магарето? Защо да унищожаваме пласьорите като не им купуваме забранената от закона дрога? Ако държавата каже "дръж", за 24 ч. няма да остане кьорав пласьор, контрабандата на дрога ще изчезне завинаги. Само че държавата не казва и ти знаеш защо. Колкото за тези до църквата 'Свети Георги", до преди време живях там и добре зная, че те бяха зарибени още като ученици в съседното училище "Димчо Дебелянов". Аз не зная ти, човекът със свободна воля имаш ли малки деца и знаеш ли какво значи да ти хванат детето и да го инжектират насила, след което с него е свършено. Или да му подарят дъвка със съответните примеси и с него отново е свършено. Пак питам, защо след като хората са такива или онакива по рождение, в онази, предишната, лошата държава нямаше наркомани? И друг един аспект има насаждането на наркоманията - освен баснословните печалби, които носи, произвежда и послушен електорат. защото, макар да са осъдени на ранна смърт, повечето наркомани доживяват до 18 и повече години. За една доза те са готови да гласуват и за дявола. Не ми хвали "свободна" държава, която провежда умишлен и многопланов геноцид срещу собствения си народ, в името на корпоративни интереси,
И още нещо. Ще го кажа, макар че няма да се чувствам никак добре от това. Но аз съм прям и открит човек. Да знаеш, че погледнато отстрани, след тези изявления ти изглеждаш като човек, пряко или косвено замесен в...дори не мога да го изрека. Да ми прости, Господ, надявам се, че само изглежда така.
А сега де! Ти сравняваш психиката на един зрял, патил и препатил мъж, най-малкото можещ да мисли със собствената си глава, с психиката и пълното безхаберие на едно 10-12 годишно дете?! За какъв свободен избор иде реч, като тези деца нямат дори избирателни права? Законите са предвидили, че те не са в състояние да правят какъвто и да е избор, дори отговорност не носят.
И по-добре е да бъдеш наясно, че на практика ДЪРЖАВАТА ИМ ДАВА НАРКОТИЦИ, ЩОМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С НАРКОТРАФИКА И ПЛАСЬОРИТЕ. Може, но любезно си затваря очите, защото определени нейни представители трупат състояние от тази дейност.
Не се и съмнявам, че можеш да пребиеш един жалък наркоман. Но по-благородно би било /пък и обществено полезно/, да използваш внушителния си вид да пребиваш наркопласьорите, които безпроблемно влизат дори в училищата, както и ченгетата, които ги охраняват и тях да изхвърляш в гюмовете за боклук. Хората ще ти благодарят за това.
Доне извинявай ама Господ ни е дарил с воля и ни е направил свободни.Всеки сам решава какво да допусне в себе си и какво не.Уверявам те още от първия ден след раждането.Никой не може да бъде господар на душата ти.Ти решаваш.И те уверявам че тия дето се дрогират до църквата на Пиротска и Опълченска не са деца.Не може друг да ти е виновен.Ако никой не взима дрога с наркопласьорите е свършено.Да трудно е да учиш да падаш и да ставаш лесно е да се напиеш да мързелуваш и да се дрогираш.Комунизма свърши и държавата не може да брише задника на всеки където и когато се наака.След като си решил да живееш като скот проблема е твой и не може друг да ти е виновен
Доне моите почитания ама в случая не си прав.Дрога има и за теб и за мен ама ние не посягаме към нея.Живеем в свободен свят и всеки е свободен да избира.Не държавата им е давала наркотици и не държавата е направила избора вместо тях.След като са решили да се дрогират да си носят последствията.Никой не им е длъжен най малко държавата.Според мен тия боклуци трябва да бъдат оставени да умрат като песове.Лошото е че нападат беззащитни жени.Мен не нападат щото външният ми вид респектира.А е посмял а съм го пребил кат куче и ще го изхвърля в първия гюм за боклук
А сега де! Ти сравняваш психиката на един зрял, патил и препатил мъж, най-малкото можещ да мисли със собствената си глава, с психиката и пълното безхаберие на едно 10-12 годишно дете?! За какъв свободен избор иде реч, като тези деца нямат дори избирателни права? Законите са предвидили, че те не са в състояние да правят какъвто и да е избор, дори отговорност не носят.
И по-добре е да бъдеш наясно, че на практика ДЪРЖАВАТА ИМ ДАВА НАРКОТИЦИ, ЩОМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С НАРКОТРАФИКА И ПЛАСЬОРИТЕ. Може, но любезно си затваря очите, защото определени нейни представители трупат състояние от тази дейност.
Не се и съмнявам, че можеш да пребиеш един жалък наркоман. Но по-благородно би било /пък и обществено полезно/, да използваш внушителния си вид да пребиваш наркопласьорите, които безпроблемно влизат дори в училищата, както и ченгетата, които ги охраняват и тях да изхвърляш в гюмовете за боклук. Хората ще ти благодарят за това.
Да беше се позамислил, преди да отсъждаш така категорично и "от последна инстанция". Никой няма да се дрогира, ако няма кой да го зариби и ако няма дрога въобще. А защо има? Защото държавата го допуска. И защо го допуска? Защото определени кръгове, които дърпат конците й имат огромен интерес от това. Недей да съдиш жертвите, по-добре фокусирай усилията си върху палачите.
Май много шибана стана тази "демокрация", Лично на мене ми идва в повече. Крайно време е да се появи здрава ръка. Ама много здрава и да помете всички боклуци. Но не "боклуците" за които ти говориш, за тях държавата не я е еня, напротив някои "държавни" мъже и жени си пълнят джобовете от тяхното нещастие.
Да беше си помислил, защо в предишната държава нямаше наркомания и много от сегашните думи, свързани с това бяха абсолютно непознати, Не че нямаше отделни случаи, но това бяха основно хора, които имаха достъп до кокаин и морфин в болници и аптеки, масова наркомания нямаше и не можеше да има.
Апелирам към тебе да бъдеш не толкова краен и на моменти груб в оценките си.
Поздрави!
Доне моите почитания ама в случая не си прав.Дрога има и за теб и за мен ама ние не посягаме към нея.Живеем в свободен свят и всеки е свободен да избира.Не държавата им е давала наркотици и не държавата е направила избора вместо тях.След като са решили да се дрогират да си носят последствията.Никой не им е длъжен най малко държавата.Според мен тия боклуци трябва да бъдат оставени да умрат като песове.Лошото е че нападат беззащитни жени.Мен не нападат щото външният ми вид респектира.А е посмял а съм го пребил кат куче и ще го изхвърля в първия гюм за боклук
Коки Ми това е чудесна новина чудесна благодаря ти.Родата пропищя от тия боклуци.Браво на министърката.А на теб ако ти е мило за тия боклуци ги вземи уи вас.Хората в района са пропищели.Лично аз съм ги виждал как си слагат зоб в парка до църквата и пред училището щото там има училище.Бравос
Да беше се позамислил, преди да отсъждаш така категорично и "от последна инстанция". Никой няма да се дрогира, ако няма кой да го зариби и ако няма дрога въобще. А защо има? Защото държавата го допуска. И защо го допуска? Защото определени кръгове, които дърпат конците й имат огромен интерес от това. Недей да съдиш жертвите, по-добре фокусирай усилията си върху палачите.
Май много шибана стана тази "демокрация", Лично на мене ми идва в повече. Крайно време е да се появи здрава ръка. Ама много здрава и да помете всички боклуци. Но не "боклуците" за които ти говориш, за тях държавата не я е еня, напротив някои "държавни" мъже и жени си пълнят джобовете от тяхното нещастие.
Да беше си помислил, защо в предишната държава нямаше наркомания и много от сегашните думи, свързани с това бяха абсолютно непознати, Не че нямаше отделни случаи, но това бяха основно хора, които имаха достъп до кокаин и морфин в болници и аптеки, масова наркомания нямаше и не можеше да има.
Апелирам към тебе да бъдеш не толкова краен и на моменти груб в оценките си.
Поздрави!
Може би с дейността си Центъра по наркомании пречи на някои висши стоящи и сега се чудят как да премахнат тези, които пречат на Бизнеса им, защото даже и един млад човек спасен от дрогата, пречи на Бизнеса на някого
Дано го ликвидират незабавно още от утре.И да ги престят в сграда срещу вас.Да видим тогава как ще ги защитаваш.Осъзнай се.Тоя боклук не мое се промени.Наркомана си е наркоман и е безсмислено държавата да харчи пари за боклуци.като си бие зобта да не би да търси държавата?Държавата не е длъжна на никой.Всеки е свободен и е направил своя избор.Да си носи последствията.А на който му е жал си ги взема у тях.
Коментар