IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Твърдо съм за високи глоби !!Само така може да накараш говедата де нямат култура на каране , да спазват закона.
    Аз също съм за високи глоби. Като знам какво съм писенце в чужбина
    Друга ми беше мисълта.
    Абе днес много се обичат ГЕРБ и ДПС

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
      Бате Пешо

Заслужил
      инвеститор

Тя стената е издигната вече.Лошото е че ние пак сме от мракобесната страна.От тук нататък тия с Русия ще живеят добре а тия със САЩ зле.

Този твой пост ги ракрива кои са. Онези в снимките по-долу. Те ни продадоха аргати на Русия за шепа копейки.
      Чунчи ти си объркал пиенето.Да на страната на Русия съм но чак пък да са ми кумири доста преувеличаваш нещата.Няма как да подкрепя Гейлостан за каквото и да било

Коментар

• Баси излагацията.
        Ореа го извикаха на пожар в Брюксел, за да му нашокат канчето за това, че НЕ Е ПРЕДЛОЖИЛ К. Георгиева за външен министър на Европа и да го накарат насила да го направи asap.
        Честно и беровото мутроправителство беше по-добро от това.

http://www.dnes.bg/eu/2014/07/16/byl...1-na-es.232594

Коментар

• Уважавам обаче самопризнанието ти че си галош.

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Чунчи западния вятър мое да духа само за тебе.Та не разбрах кои са ми кумирите
          Бате Пешо

Заслужил
          инвеститор

Тя стената е издигната вече.Лошото е че ние пак сме от мракобесната страна.От тук нататък тия с Русия ще живеят добре а тия със САЩ зле.

Този твой пост ги ракрива кои са. Онези в снимките по-долу. Те ни продадоха аргати на Русия за шепа копейки.
          Attached Files
          Last edited by 4ono; 16.07.2014, 22:01.

Коментар

Не се прави на умряла лисица.... задуха западния вятър и си нагаждаш задника в друга посока...
            Чунчи западния вятър мое да духа само за тебе.Та не разбрах кои са ми кумирите

Коментар

• ето ти жокер

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Чунчи кои са моите кумири че не знам?
              Не се прави на умряла лисица.... задуха западния вятър и си нагаждаш задника в друга посока...
              Attached Files
              Last edited by 4ono; 16.07.2014, 21:44.

Коментар

А бре Пешка, нали твоите кумири казаха ,че кмерите снимащи за скорост са незаконни..Сега никой не спазва ограниченията за скорост.Движат се като камикадзета из града...

Чунчи кои са моите кумири че не знам?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Глобите трябва да са страховити и смразяващи.Като те глобят да си принуден да си продадеш апартамента.Жестокост трябва в тая работа.Ако убиеш човек след употреба на алкохол и наркотици неспазване на предимство превишена скорост на тротоар пешеходна пътека или автобусна спирка доживетен затвор като за предумишлено убийство
                  А бре Пешка, нали твоите кумири казаха ,че камерите снимащи за скорост са незаконни и ги демонтираха..Сега никой не спазва ограниченията за скорост.Движат се като камикадзета из града...
                  Attached Files
                  Last edited by 4ono; 16.07.2014, 21:40.

Коментар

Твърдо съм за високи глоби !!Само така може да накараш говедата де нямат култура на каране , да спазват закона.
                    Глобите трябва да са страховити и смразяващи.Като те глобят да си принуден да си продадеш апартамента.Жестокост трябва в тая работа.Ако убиеш човек след употреба на алкохол и наркотици неспазване на предимство превишена скорост на тротоар пешеходна пътека или автобусна спирка доживетен затвор като за предумишлено убийство

Коментар

на Бъзлуджа съм поръчал градушка колкото червени великденски яйца, да ни отърве от червената чума...
                      Помоли се на Господ.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        А бе, кога ще приемат специален закон да се СПРАТ СУБСИДИИТЕ НА ПАРТИИТЕ?

Нека всички се борят за изборния глас на равни начала!

Не по 20 млн субсидии за някои и да си купуват куцо и сакато по медиите ...пък другите били свободни и те да се явяват ...къде, на площада за пуканки ли ))
                        Никога.Или ако се намери някой генерал Пиночет

Коментар

• А бе, кога ще приемат специален закон да се СПРАТ СУБСИДИИТЕ НА ПАРТИИТЕ?

Нека всички се борят за изборния глас на равни начала!

Не по 20 млн субсидии за някои и да си купуват куцо и сакато по медиите ...пък другите били свободни и те да се явяват ...къде, на площада за пуканки ли ))

Коментар

• Moже и тук

Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                            Абе, ще ходим ли на Бузлуджа на 1 август?
                            на Бъзлуджа съм поръчал градушка колкото червени великденски яйца, да ни отърве от червената чума...
                            Attached Files
                            Last edited by 4ono; 16.07.2014, 21:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Ма тия са уникални идиоти.Нема такива.Как мое най отвратните кумъняги да се предлагат
                              Ми мое....щото вместо да ги ликвидираме, ние си ги избираме отново и отново.

Коментар

Аха от трън та на глог ,че по -дълбок.Свинаря Гергов кандидат за лидер на БСПВидео на : http://www.btv.bg/video/shows/lice-v...-samo-bsp.html

Ма тия са уникални идиоти.Нема такива.Как мое най отвратните кумъняги да се предлагат

Коментар

Working...
                                X