IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
    Миличките те! Как се самоуспокояват.
    Горкичките, жал ми е за тях!
    Всички нормаллни хора ,не искат да се оприличат с ченгета ,тикви и кратуни...
    ти кое си от тях..може би комунист или мутра....

Коментар

• Жал ми е

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      ...
      Иначе истината в изследването е в числата 60 % не искат борисоф за премиер и още 17 не знаят нищо по въпроса...
      Миличките те! Как се самоуспокояват.
      Горкичките, жал ми е за тях!

Коментар

• "Галъп": ГЕРБ може да събере мнозинство
        От "Галъп” прогнозират голяма разлика между първите две партии - 35,9% за ГЕРБ и 18,3% за БСП

http://www.vesti.bg/izbori2014/prouc...instvo-6022994

Ако ГЕРБ успее да мобилизира избирателите си и събере още 200 хиляди гласа, е възможно партията да събере пълно мнозинство в следващия парламент.

Такава прогноза направи социологът Първан Симеонов от "Галъп интернешънъл" в ефира на Нова ТВ.

"ГЕРБ в последните седмици могат да мобилизират по-голяма периферия. БСП обикновено е формация с твърда и предвидима подкрепа.”, обясни Първан Симеонов.

Коментар

• http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...%8F_%282014%29

десните дават по малко разлика ,левите повече...
          За оФците ,целта е да се мобилизира левия електорат да не позволява връщането на борисоФ и да се накара десния да не гласува за герб ,защото той е сигурен победител.... това е тезата......
          Иначе истината в изследването е в числата 60 % не искат борисоф за премиер и още 17 не знаят нищо по въпроса...

Коментар

• ДПС форевър, малко остава.

Коментар

• Цензура

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                Нищо не е забравено и никой не е забравен!!!
                Ндаа, само парите ти в КТБ ...
                Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                  Личи си в този форум, че провала на Орешарски нищо не е научил привържениците на БСП. Както и не се поучиха от провалите на Луканов, Виденов и Станишев...

Затова и ще има пак плач и ридание на 6 октомври

Нищо не е забравено и никой не е забравен!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Ама за каква просветеност става дума, като се мята "видимо доволен" от клон на клон и накрая кацва на най-лабавия - Атака. Или пак добре, че не се е хванал още за ббц-дудука?
                    Ще се мятам където си искам. Винаги обаче следя екзитпола и съм вътре в парламента. За тези за които ми харесва. Предрекох, че Боко ще има 3-ти мандат и прочее. Когато ти постигнеш такива политически успехи, ела ми се обади. Сега няма да го подкрепя него, защото след година ще е аут. Няма да е добре за българите, но за мен ще е голям цирк този цирей как ще се надува цяла година и накрая ще се пукне със страхотен трясък и смрад.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Атака е прочетен вестник, още откакто Сидеров се н@дупи публично на Наместан !!!

Но Лорда е просветлен и не трупа карма, каквото и да прави, както и да постъпи.
                      Ама за каква просветеност става дума, като се мята "видимо доволен" от клон на клон и накрая кацва на най-лабавия - Атака. Или пак добре, че не се е хванал още за ббц-дудука?
                      Yeah

Коментар

• Привет на пишещите,

Искров иска политическо решение.

Ето го.

Искров и Надзора-в затвора.

"Свързаните" лица,отпускали кредити на други свързани лица-в затвора.

Обвързаните ДПС-мутромилиционери-в затвора.

За дестабилизиране на България!

И СЛЕД ТОВА-МОЖЕ И НАРОДНА ПАРА!!!

Иначе си ЕБАВАЙТЕ МАЙКАТА,НЕДОПРАВЕНИ КОПЕЛЕТА!!!

П.С.И не ми обяснявайте,че само съд решава.НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ е

ЗАКОНОДАТЕЛЕН орган.Съдът гледа написаното в закона.
                        Last edited by ExtraRange; 22.09.2014, 15:48.

Коментар

• Бате Пешо

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Е това виц ли е?????Я питай английските миньори.
                          Лелееее, Батка, ти тотално си се объркал! Би ли споделил с какво Тачър е излъгала английските миньори? Ти на колко годинки беше по време на стачката? Аз бях на 44. Та Желязната лейди от самото начало им заяви, че тяхната няма да я бъде и удържа цяла година без да ги лъже. След насилията от страна на миньорите, те бяха намразени от англичаните, които вкупом застанаха зад Тачър. Тази стачка беше окачествена като най-глупавата и безсмислена в цялата история на Англия.
                          Но ако ти си черпил знанията си от тогавашното "Работническо дело" не се учудвам, на това което пишеш.
                          И за сетен път се убеждавам, че не умееш да четеш както трябва. Питаш кой е политикът, който не лъже или нещо подобно. Колегата ти отговаря, че едно от имената е Маргарет Тачър. Ти казваш, че това е виц и да питал английските миньори.
                          Настоявам да поясниш с какво ги е излъгала. Именно излъгала, не друго!
                          Иначе ще продължавам да си мисля не дотам добри неща за тебе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                            Батка, гледам, казваш и на други, че са се объркали. Ама за себе си нищо не казваш.
                            Аз мисля, че ти си се объркал, след като не си успял да разчетеш какво казвам в поста си и какво се казва в това, което цитирам.
                            Впрочем, слагаш ли хилядарка? Аз твърдя, че ГЕРБ няма да има 161 депутата срещу недвусмисленото ти твърдение, че ще ги има. Пък после да видим кой е объркания
                            Хи-Хи!!!

Коментар

• Искат съд за Маргарет Тачър заради "Хилзбъро" 1676 14.09.2012 17:41 | Спорт

Англия и светът чуха шокираща истина за трагедията на стадион "Хилзбъро" - 23 години след смъртта на 96 фенове там. На 15 април 1989-а те бяха задушени и смазани в паниката на трибуните преди полуфинала за Купата на Англия "Ливърпул" - "Нотингам" в град Шефийлд. В сряда бе отворен докладът на независима комисия, преразгледала доказателствата по делото, папки с аутопсии, полицейски и свидетелски показания.

Най-важните разкрития:

- Полицията и Футболната асоциация са пренебрегнали два сигнала за опасност на арената. През 1981 г. на същата трибуна "Лепингс лейн" са тежко ранени 38 фенове на "Тотнъм" преди мач с "Уулвърхемптън". Година преди трагедията "Евертън" подава официален протест заради проблеми със свои запалянковци пак там. Но мачът се играе.

- Полицията допуска кардинална грешка, отваряйки вход на вече пълен сектор и тласкайки в него останали отвън близо 2000 фенове. Така хората вътре са смачкани, а полицията закъснява фатално с отваряне на оградите към терена - единствен възможен изход.

- 41 от 96-те загинали е можело да бъдат спасени. Те са дишали и след 15,15 ч местно време. Досега този час се приемаше за фатален - тоест всички жертви са били мъртви до тази минута. Оказа се, че така е прикрито закъснялото действие на медиците, както и грешното решение на полицията да не пуска дълго време на терена линейките поради страх от хулигански изтъпления. 15-годишният Кевин Уилямс издъхва около 16 ч след закъсняла помощ. Това бе разкрито в доклада за аутопсията му, която е била скрита толкова години.

- Дори на 10-12 годишни деца сред загиналите са правени кръвни проби за алкохол. Извършени са фалшификации в регистрите, променени са досиета. Целта е била вината да бъде хвърлена върху феновете, изкарани пияни и криминално проявени.

- 116 от 161 полицейски доклада по случая са подправени или подменени, за да се изтрият критики към действията на униформените.

- Депутатът от Шефийлд Ървин Патник е човекът, получил задачата да подаде към медиите фалшиви информации. Той бил близък до премиера Маргарет Тачър.
                              Нястоящият министър-председател на Великобритания Дейвид Камерън се извини от името на всички правителства за последните 23 години на близките на жертвите за "двойната несправедливост - трагедията и нейното прикриване с лъжи".
                              "Срам за страната ни", изказа се в парламента Ед Милибанд, лидер на лейбъристите.
                              "Тези, които са крили истината, са позор", коментира в туитър Уейн Руни от "Манчестър Юнайтед". Шокът от разкритията вледени цяла Англия без значение от клубни принадлежности. "Срам!", написа също в туитър Гари Линекер. А Сеп Блатер, шефът на ФИФА, коментира: "Надявам се разкритията и извиненията да донесат мир на близките, както и на целия град Ливърпул."

След като чуха истината, започва тяхната битка за справедливост и наказания. Мишените: сър Норман Бетисън, единствен от екипа, ръководил операцията по охрана на "Хилзбъро", който още е полицейски началник. Лорд Патник, вече бизнесмен. Дейвид Дъкенфийлд, издал заповедта да се отвори фаталният вход към пълния сектор. Той бе осъден, но после оправдан и сега получава сериозна полицейска пенсия. Келвин Макензи - главен редактор на в. "Сън", публикувал на 19 април 1989 г. огромно заглавие "Истината" и материал с лъжите и фалшификациите, обвиняващи жертвите и феновете. И разбира се, Маргарет Тачър. Нейното правителство е отговорно за това, което днес английските и световните медии наричат "най-голямата фалшификация за последните 25 години".

За тях семействата на жертвите искат нов процес и сериозни присъди.

Коментар

• Бате Пешо

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Доне ти много много си се объркал
                                Батка, гледам, казваш и на други, че са се объркали. Ама за себе си нищо не казваш.
                                Аз мисля, че ти си се объркал, след като не си успял да разчетеш какво казвам в поста си и какво се казва в това, което цитирам.
                                Впрочем, слагаш ли хилядарка? Аз твърдя, че ГЕРБ няма да има 161 депутата срещу недвусмисленото ти твърдение, че ще ги има. Пък после да видим кой е объркания

Коментар

Working...
                                X