IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мъдри думи на президента ни, г-н Плевнелиев. Нека всички партии да се сберат заедно след изборите, да правят компромиси където е необходимо с платформите си и с предизборните обещания, за да може да се състави правителство което да ни води по пътя на прехода и реформите.
    Важно е да не оставяме нещата на произвола, но да вървим напред.

Не си и помислям, че след изборите няма да има правителство! Плевнелиев: Това е невъзможен сценарий, ще съсипе държавата

"Призовавам към смирение, към коректност. Нека да не се изгарят всички мостове между политическите партии, защото ще трябва много бързо да се изграждат след изборите. Българският народ очаква отговорно отношение от политиците, ясни ангажименти, поети обещания, изпълнени обещания", заяви президентът.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Ех, "Младежка толерантност" как й се иска коалиция...

Дано имаме около 60% активност, дано...
      Добре си налучкал "домейна" на всички тези никове .

Коментар

Аз пък искам да няма.По добре е хората да си седят дома или да отидат за гъби.Дреме ми за мераците на Мухобойко и за душевните му терзания.За оня с дамаджаните съм спокоен.Най добре е коалиция РБ+ПБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
          Защо мислиш, че ще има хора против широка коалиция на ГЕРБ и ДПС?
          Ако са спечелили заедно мнозинство на изборите те са си свободни да съставят коалиция и да ни управляват. Нали затова имаме избори? Да се чуе гласа на народа.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            още на третия ден, ще разбереш, що е то стабилност и има ли тя почва у нас
            Нищо няма да разбере.Тиквуня ще го хипнотизира.Иначе е убийствена коалиция за чудо и приказ.Такова крадене ще пада майко мила....Доганя кат почне да консултира магистралите мила майко........

Коментар

Принципно си прав, че единственият коз на Бареков в момента е Ковачки...Но Ковачки няма достатъчна географска представеност и има тежест само при избирателна активност около 50%. Подобно беше положението през 2009 г. с влизането на Лидер - всички проучвания му даваха едни минимум 5-6 %, в крайна сметка високата избирателна активност и слабия пункт изборна география го остави с 3,9% (ако добре си спомням)....

От дребосъците шанс за представеност имат само РБ и СКАТ, скат впрочем решиха проблема с избирателната география (и те поради непредставеност в повече от 1/2 избирателни райони се провалиха 2013г.) с пришиването на ВМРО...
              Ми и аз не харесвам Ковачки ама служителите в Плевенския му ТЕЦ го харесват и семействата им с удоволствие гласуват за него.За мен е непонятно ама го правят и то без да им плаща специално за това.Така че не подценявайте Барека.Пак призовавам да се разграничава желаното от вероятното да се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                Ако са спечелили заедно мнозинство на изборите те са си свободни да съставят коалиция и да ни управляват. Нали затова имаме избори? Да се чуе гласа на народа.
                Пази боже сляпо да прогледа !

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от park Разгледай мнение
                    Какво ЕЙ?
                    За мен това си е сравнително добра коалиция, вариантите и без това не са много.
                    Бойко нали каза че е готов на подобна коалиция, от ДПС също не са против. Нека да минат изборите и ще се разбере. Ако успят да съберат 90 + 40 = около 130 депутата, значи ще имаме стабилно управление за пълен мандат.
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Аз бих казал че е към 100%. Той само от Ковачки си събира 3 -3,5% Още толкова да са за Бареков, и още толкова друг платен вот и ето ти ги 10%
                      Принципно си прав, че единственият коз на Бареков в момента е Ковачки...Но Ковачки няма достатъчна географска представеност и има тежест само при избирателна активност около 50%. Подобно беше положението през 2009 г. с влизането на Лидер - всички проучвания му даваха едни минимум 5-6 %, в крайна сметка високата избирателна активност и слабия пункт изборна география го остави с 3,9% (ако добре си спомням)....

От дребосъците шанс за представеност имат само РБ и СКАТ, скат впрочем решиха проблема с избирателната география (и те поради непредставеност в повече от 1/2 избирателни райони се провалиха 2013г.) с пришиването на ВМРО...

Коментар

• И аз мисля, че е много добра коалиция хахахаха

Все пак за да се отласнем от дъното първо трябва да се забием в него

Коментар

ЕЙ
                          Какво ЕЙ?
                          За мен това си е сравнително добра коалиция, вариантите и без това не са много.
                          Бойко нали каза че е готов на подобна коалиция, от ДПС също не са против. Нека да минат изборите и ще се разбере. Ако успят да съберат 90 + 40 = около 130 депутата, значи ще имаме стабилно управление за пълен мандат.

Коментар

Не виждам нищо лошо в една коалиция ГЕРБ-ДПС. Платформите не са толкова различни, могат да се обединят.
                            Единствената пропаст между двете партии е насочеността. ГЕРБ си е чисто столична партия, акцента при тях е винаги столицата, а провинцията кучета я яли. А ДПС повече обръща внимание на провинцията. Ето тук само тряба да направят компромис.
                            Други особени пречки за коалиция не виждам. Много голяма част от народа би подкрепил такова управление на широка основа.
                            ЕЙ
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Шансът Бареков да е в следващия парламент клони към нула...
                              Аз бих казал че е към 100%. Той само от Ковачки си събира 3 -3,5% Още толкова да са за Бареков, и още толкова друг платен вот и ето ти ги 10%

Коментар

Не виждам нищо лошо в една коалиция ГЕРБ-ДПС. Платформите не са толкова различни, могат да се обединят.
                                Единствената пропаст между двете партии е насочеността. ГЕРБ си е чисто столична партия, акцента при тях е винаги столицата, а провинцията кучета я яли. А ДПС повече обръща внимание на провинцията. Ето тук само тряба да направят компромис.
                                Други особени пречки за коалиция не виждам. Много голяма част от народа би подкрепил такова управление на широка основа.
                                И на мен ми се струва че ще се допълват

Коментар

Working...
                                X