IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Какво единомислие между депесарски, червени и рашистки тролове по отношение желанието за възможно най-ниска избирателна активност...
    Моето семейство както винаги ще гласува. Децата се връщат специално за изборите. И ще гласуват за партия АнтиГРОБ. Единодушно. Не знам кой за коя партия, но ще е АНТИГРОБ.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
      ...
      Пропуснах изборите през 2013, ще пропусна и утре. Докато не видя някой ЗА когото има смисъл да гласувам, няма да участвам.
      Лошо няма, електората на ДПС гласува под строй и камшик. Ако само за момент видиш как тия хора "организират" избори от вече няколко месеца, и най-вече какво им е отношението към хора като вас, не само ще главуваш, ами и ще дириш 90 годишни баби, роднини, комшии и пъпчиви тинейджъри да гласуват.
      .. със здраве.

Коментар

• Какво единомислие между депесарски, червени и рашистки тролове по отношение желанието за възможно най-ниска избирателна активност...

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
          Честит ви барековден!
          Само две партии ще влязат в парламента, каквото и да говорят социолозите - Герб и АнтиГерб.
          Пý-кажи на тия хора как гласуваш ...
          Ей, веднъж да съм съгласен с теб ...
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
            Маймуните възприемат, ние не!!!!!! 8то чудо на света сме!!!! АКО ГЛАСУВАШ ДОРИ И С НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА…Ти ставаш СЪУЧАСТНИК на партийните мутри!!! Гласувате ли, вие сте престъпници!!!!!! Разберете, че НЕ трябва да се гласува!!! Тях ги интересува само процента% овце отишли до урните, за да кажат утре: "Ето на, вие узаконихте властта ни, нали гласувахте за нас" РАЗБЕРЕТЕ, че с избори НЕ се избира> ТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ИЗБРАНИ! Изборите са фарс-лъжа!
            АКО ГЛАСУВАШ ДОРИ И С НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА…С поставяне на подпис в протоколите легитимираш властта на престъпниците, а какво има в някакъв си плик, НИКОЙ не го интересува, па ако ще и оригиналната картина на Мона Лиза(да речем) си сложиш вътре! И защо да пускащ невалидна бюлетина, като това ще им вдигне процента на гласувалите, което пък БЕТОНИРА системата, като и позволява да твърди, че повече хора са гласували?!!!
            Ακο, Народа се обедини под идеята за Безпартийно управление ,т.е.има 70% Негласували, тогава по силата на закона, правителството се обявява за Нелигитимно, а партийната система за Неработеща!
            Негласуването е единственния начин да покажем, че не сме ОВЦЕ !!! Вашето участие в този фарс "избори" е СЪГЛАСИЕ с правилата им, което на практика им делегира властта - същата власт, която е създала проблемите ви! НЕучастващият НЕ Е СЪГЛАСЕН с тези правила. Следователно - НЕ ПРИЗНАВА ТЯХНАТА ВЛАСТ! Само тоталният отказ от гласуване, прави властта на статуквото НЕЛЕГИТИМНА. Прилагането на законите върху НЕСЪГЛАСНИТЕ, не е лесна работа. Никой няма моралното право да упражнява власт над тези, които НЕ СА МУ ДЕЛЕГИРАЛИ ТОВА ПРАВО.
            Напълно съм съгласен с горното. Освен това, на изборите се гласува ЗА, а не ПРОТИВ някого. В момента не виждам ЗА кого мога да гласувам. Ако пусна бюлетина за някоя малка партия, примерно Светльо Витков, е много вероятно гласът ми да бъде разпределен към тези, ЗА които не бих гласувал.

Не е вярно, че който не гласува, няма право да се сърди после. Политиците се избират, за да управляват Организацията Държава, а не Гражданите. Държавата принадлежи на Гражданите, а Политиците са служители, които получават заплати от данъците на Гражданите. Така, че всеки който плаща данъци има право да им търси сметка, независимо дали е гласувал или не. Гласуването е право. Не е задължение.

През 2009 гласувах за Борисов. Няма да се повтори. Пропуснах изборите през 2013, ще пропусна и утре. Докато не видя някой ЗА когото има смисъл да гласувам, няма да участвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от crazy365 Разгледай мнение
              Салам алейкум,аркадаш!Не съм турчин,но харесвам хора с чувство за хумор.Както вече обявих:И все пак аз смятам,че б.б. не трябва да идва на власт(изборите още не са минали).
              Мче затова се чудя не е ли рано да се гърчиш, мяташ и ривьеш ...
              Yeah

Коментар

• И все пак...

Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                Честит Курбан Байрам на всички мюсюлмани!
                Салам алейкум,аркадаш!Не съм турчин,но харесвам хора с чувство за хумор.Както вече обявих:И все пак аз смятам,че б.б. не трябва да идва на власт(изборите още не са минали).
                Животът е хубав,когато не позволяваш на други да решават как да живееш.

Коментар

• Избори???

Маймуните възприемат, ние не!!!!!! 8то чудо на света сме!!!! АКО ГЛАСУВАШ ДОРИ И С НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА…Ти ставаш СЪУЧАСТНИК на партийните мутри!!! Гласувате ли, вие сте престъпници!!!!!! Разберете, че НЕ трябва да се гласува!!! Тях ги интересува само процента% овце отишли до урните, за да кажат утре: "Ето на, вие узаконихте властта ни, нали гласувахте за нас" РАЗБЕРЕТЕ, че с избори НЕ се избира> ТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ИЗБРАНИ! Изборите са фарс-лъжа!
                  АКО ГЛАСУВАШ ДОРИ И С НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА…С поставяне на подпис в протоколите легитимираш властта на престъпниците, а какво има в някакъв си плик, НИКОЙ не го интересува, па ако ще и оригиналната картина на Мона Лиза(да речем) си сложиш вътре! И защо да пускащ невалидна бюлетина, като това ще им вдигне процента на гласувалите, което пък БЕТОНИРА системата, като и позволява да твърди, че повече хора са гласували?!!!
                  Ακο, Народа се обедини под идеята за Безпартийно управление ,т.е.има 70% Негласували, тогава по силата на закона, правителството се обявява за Нелигитимно, а партийната система за Неработеща!
                  Негласуването е единственния начин да покажем, че не сме ОВЦЕ !!! Вашето участие в този фарс "избори" е СЪГЛАСИЕ с правилата им, което на практика им делегира властта - същата власт, която е създала проблемите ви! НЕучастващият НЕ Е СЪГЛАСЕН с тези правила. Следователно - НЕ ПРИЗНАВА ТЯХНАТА ВЛАСТ! Само тоталният отказ от гласуване, прави властта на статуквото НЕЛЕГИТИМНА. Прилагането на законите върху НЕСЪГЛАСНИТЕ, не е лесна работа. Никой няма моралното право да упражнява власт над тези, които НЕ СА МУ ДЕЛЕГИРАЛИ ТОВА ПРАВО.
                  Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                    Ако не ви харесват големите партии, гласувайте за някоя малка, но гласувайте. Примерно зелените или нещо друго каквото си харесате
                    Ммдобре ... парите на Газпром трябва някъде да се усвоят все пак ...
                    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      За Бога, хора, гласувайте !!!
                      Ако не ви харесват големите партии, гласувайте за някоя малка, но гласувайте. Примерно зелените или нещо друго каквото си харесате
                      Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от crazy365 Разгледай мнение
                        Не на простотията
                        Честит Курбан Байрам на всички мюсюлмани!
                        Yeah

Коментар

• Не на простотията

Заслужил
                          инвеститор

Вчера, 11:04

Начално
                          Ангела Меркел: Бойко Борисов и ГЕРБ могат да осигурят на България икономическа стабилност

Госпожо Меркел,та вие живеете в Европа и то в Германия,как можахте изобщо да си го помислите.Нима при вас не е нужен никакъв интелект за да влезеш в политиката,нима при вас задължително условие за това е да заявиш,че не си прочел нито една книга и на всичкото отгоре да се гордееш с това.Както и да е,аз вече заявих,че няма да приема един илитерат да управлява моята Родина(дори на никого да не му пука,това си е моята позиция).
                          И така оттук нататък ще заема позицията на Катон Стари(макар че в исторически план изобщо не го уважавам).Та този тип след всяко свое изказване,на каквато и да е тема,завършвал с думите:И все пак аз смятам,че Картаген трябва да бъде разрушен!След всяко мнение аз пък ще завършвам с думите:И все пак аз смятам,че б.б. трябва да бъде свален.Не на простотията!
                          Животът е хубав,когато не позволяваш на други да решават как да живееш.

Коментар

• Аз лично не вярвам че ще има висока активност, но въпроса е кои хора няма да гласуват. Според мен има реална вероятност активните хора да се променят. Вместо хората с ниски доходи да са мотивирани да гласуват, а дясно мислещите да не са сега може да се обърнат нещата. Големите градове да гласуват по-масово от малките и селата.

На мен поне за пръв път ми се случва всичките ми приятели да са масово мотивирани да гласуват. Обикновено 30-40% си правят този труд, сега са на 100%. А лично моето мнение е че няма проблем в ниска ибирателна активност стига да не гласуват хората, които не ме кефят как гласуват

Коментар

• Автобуси от Турция задръстиха автогарата в Кърджали
                              http://btvnews.bg/article/bulgaria/i...kardzhali.html

За Бога, хора, гласувайте !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                                Честит ви барековден!
                                Само две партии ще влязат в парламента, каквото и да говорят социолозите - Герб и АнтиГерб.
                                Пý-кажи на тия хора как гласуваш ...

Коментар

Working...
                                X