Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение...
Пропуснах изборите през 2013, ще пропусна и утре. Докато не видя някой ЗА когото има смисъл да гласувам, няма да участвам.
.. със здраве.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеЧестит ви барековден!
Само две партии ще влязат в парламента, каквото и да говорят социолозите - Герб и АнтиГерб.
Пý-кажи на тия хора как гласуваш ...He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнениеМаймуните възприемат, ние не!!!!!! 8то чудо на света сме!!!! АКО ГЛАСУВАШ ДОРИ И С НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА…Ти ставаш СЪУЧАСТНИК на партийните мутри!!! Гласувате ли, вие сте престъпници!!!!!! Разберете, че НЕ трябва да се гласува!!! Тях ги интересува само процента% овце отишли до урните, за да кажат утре: "Ето на, вие узаконихте властта ни, нали гласувахте за нас" РАЗБЕРЕТЕ, че с избори НЕ се избира> ТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ИЗБРАНИ! Изборите са фарс-лъжа!
АКО ГЛАСУВАШ ДОРИ И С НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА…С поставяне на подпис в протоколите легитимираш властта на престъпниците, а какво има в някакъв си плик, НИКОЙ не го интересува, па ако ще и оригиналната картина на Мона Лиза(да речем) си сложиш вътре! И защо да пускащ невалидна бюлетина, като това ще им вдигне процента на гласувалите, което пък БЕТОНИРА системата, като и позволява да твърди, че повече хора са гласували?!!!
Ακο, Народа се обедини под идеята за Безпартийно управление ,т.е.има 70% Негласували, тогава по силата на закона, правителството се обявява за Нелигитимно, а партийната система за Неработеща!
Негласуването е единственния начин да покажем, че не сме ОВЦЕ !!! Вашето участие в този фарс "избори" е СЪГЛАСИЕ с правилата им, което на практика им делегира властта - същата власт, която е създала проблемите ви! НЕучастващият НЕ Е СЪГЛАСЕН с тези правила. Следователно - НЕ ПРИЗНАВА ТЯХНАТА ВЛАСТ! Само тоталният отказ от гласуване, прави властта на статуквото НЕЛЕГИТИМНА. Прилагането на законите върху НЕСЪГЛАСНИТЕ, не е лесна работа. Никой няма моралното право да упражнява власт над тези, които НЕ СА МУ ДЕЛЕГИРАЛИ ТОВА ПРАВО.
Не е вярно, че който не гласува, няма право да се сърди после. Политиците се избират, за да управляват Организацията Държава, а не Гражданите. Държавата принадлежи на Гражданите, а Политиците са служители, които получават заплати от данъците на Гражданите. Така, че всеки който плаща данъци има право да им търси сметка, независимо дали е гласувал или не. Гласуването е право. Не е задължение.
През 2009 гласувах за Борисов. Няма да се повтори. Пропуснах изборите през 2013, ще пропусна и утре. Докато не видя някой ЗА когото има смисъл да гласувам, няма да участвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от crazy365 Разгледай мнениеСалам алейкум,аркадаш!Не съм турчин,но харесвам хора с чувство за хумор.Както вече обявих:И все пак аз смятам,че б.б. не трябва да идва на власт(изборите още не са минали).Yeah
Коментар
-
И все пак...
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеЧестит Курбан Байрам на всички мюсюлмани!Животът е хубав,когато не позволяваш на други да решават как да живееш.
Коментар
-
Избори???
Маймуните възприемат, ние не!!!!!! 8то чудо на света сме!!!! АКО ГЛАСУВАШ ДОРИ И С НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА…Ти ставаш СЪУЧАСТНИК на партийните мутри!!! Гласувате ли, вие сте престъпници!!!!!! Разберете, че НЕ трябва да се гласува!!! Тях ги интересува само процента% овце отишли до урните, за да кажат утре: "Ето на, вие узаконихте властта ни, нали гласувахте за нас" РАЗБЕРЕТЕ, че с избори НЕ се избира> ТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ИЗБРАНИ! Изборите са фарс-лъжа!
АКО ГЛАСУВАШ ДОРИ И С НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА…С поставяне на подпис в протоколите легитимираш властта на престъпниците, а какво има в някакъв си плик, НИКОЙ не го интересува, па ако ще и оригиналната картина на Мона Лиза(да речем) си сложиш вътре! И защо да пускащ невалидна бюлетина, като това ще им вдигне процента на гласувалите, което пък БЕТОНИРА системата, като и позволява да твърди, че повече хора са гласували?!!!
Ακο, Народа се обедини под идеята за Безпартийно управление ,т.е.има 70% Негласували, тогава по силата на закона, правителството се обявява за Нелигитимно, а партийната система за Неработеща!
Негласуването е единственния начин да покажем, че не сме ОВЦЕ !!! Вашето участие в този фарс "избори" е СЪГЛАСИЕ с правилата им, което на практика им делегира властта - същата власт, която е създала проблемите ви! НЕучастващият НЕ Е СЪГЛАСЕН с тези правила. Следователно - НЕ ПРИЗНАВА ТЯХНАТА ВЛАСТ! Само тоталният отказ от гласуване, прави властта на статуквото НЕЛЕГИТИМНА. Прилагането на законите върху НЕСЪГЛАСНИТЕ, не е лесна работа. Никой няма моралното право да упражнява власт над тези, които НЕ СА МУ ДЕЛЕГИРАЛИ ТОВА ПРАВО.Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеАко не ви харесват големите партии, гласувайте за някоя малка, но гласувайте. Примерно зелените или нещо друго каквото си харесатеYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЗа Бога, хора, гласувайте !!!Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от crazy365 Разгледай мнениеНе на простотиятаYeah
Коментар
-
Не на простотията
Заслужил
инвеститор
Вчера, 11:04
Начално
Ангела Меркел: Бойко Борисов и ГЕРБ могат да осигурят на България икономическа стабилност
Госпожо Меркел,та вие живеете в Европа и то в Германия,как можахте изобщо да си го помислите.Нима при вас не е нужен никакъв интелект за да влезеш в политиката,нима при вас задължително условие за това е да заявиш,че не си прочел нито една книга и на всичкото отгоре да се гордееш с това.Както и да е,аз вече заявих,че няма да приема един илитерат да управлява моята Родина(дори на никого да не му пука,това си е моята позиция).
И така оттук нататък ще заема позицията на Катон Стари(макар че в исторически план изобщо не го уважавам).Та този тип след всяко свое изказване,на каквато и да е тема,завършвал с думите:И все пак аз смятам,че Картаген трябва да бъде разрушен!След всяко мнение аз пък ще завършвам с думите:И все пак аз смятам,че б.б. трябва да бъде свален.Не на простотията!Животът е хубав,когато не позволяваш на други да решават как да живееш.
Коментар
-
Аз лично не вярвам че ще има висока активност, но въпроса е кои хора няма да гласуват. Според мен има реална вероятност активните хора да се променят. Вместо хората с ниски доходи да са мотивирани да гласуват, а дясно мислещите да не са сега може да се обърнат нещата. Големите градове да гласуват по-масово от малките и селата.
На мен поне за пръв път ми се случва всичките ми приятели да са масово мотивирани да гласуват. Обикновено 30-40% си правят този труд, сега са на 100%. А лично моето мнение е че няма проблем в ниска ибирателна активност стига да не гласуват хората, които не ме кефят как гласуват
Коментар
-
Автобуси от Турция задръстиха автогарата в Кърджали
http://btvnews.bg/article/bulgaria/i...kardzhali.html
За Бога, хора, гласувайте !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеЧестит ви барековден!
Само две партии ще влязат в парламента, каквото и да говорят социолозите - Герб и АнтиГерб.
Пý-кажи на тия хора как гласуваш ...
Коментар
Коментар