IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    ДПС са твърдо втори...

И благодаря на марсианеца, че припомни моята прогнова, познати места от първо до четвърто и познато съотношение между получените гласове...
    аз ти цитирах моя реплика на твои приказки ..
    според мен .. нищо не си познал ..
    толкова си далеко от истината, че не знам какво сравнение да направя за случая ..
    може би от слънцето до последната планета в слънчевата система и обратно

по добре за политика не говори .. нещо друго си харесай .. или поне прогнози не прави
    действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha
      ОСТАВКА!
      ВЕДНАГА !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

ДПС са твърдо втори...

И благодаря на марсианеца, че припомни моята прогнова, познати места от първо до четвърто и познато съотношение между получените гласове...
        Кво си познал бе? Познал 50%. Демек от юмрука до лакетя.
        ГЕРБ ще вземе под 90 мандата, ти ги изкара 130.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Подадените в чужбина гласове са 77 хиляди , ДПС си остава трета политическа сила ...
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• ДПС са твърдо втори...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Да сменят закона,спечелилият първо място взема петдесет процента от местата
              в парламента,а другите петдесет да се разпределят между останалите.

И в Латвия ли да го направят така? Там спечели проруската партия, въпреки че голяма част от живеещите там руснаци са лишени от право на глас. Да им го натаковам на демократите .

Коментар

• ДПС може да станат ВТОРИ след преброяването на гласовете от Турция.
                Честито на всички лежащи,недоволни и други подобни българи, които решиха да НЕ ГЛАСУВАТ.
                На следващите избори ДПС първи!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Говори се за 45 000 гласували за дпс в Турция, нещо не се вързват 7-9 депутата, не вярвам някой по другата чужбина да е гласувал за тях, мисля че част от хората бягат и заради мангалите
                  45хиляди е много нисък резултат. Там ще гласуват около 80-90 хиляди. Няма да е за РБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
                    мен ако питаш .. разбираш от политика толкова колкото баба ми от сателитни чинии
                    Мда, подценил съм фактора матр'ял - по-тъп се оказа...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Разбира се! Избори до дупка докато гласуващите за герб не разберат, че са болни от Стокхолмския синдром.
                      Докато свършат кинтите на Доган, ама така отиваме 2025-та...

Коментар

Ми като гледам познал съм четворката...даже мястото на всеки хващам...

Не съм предвидил, само че ще успеят да смъкнат активността под 50%....

Нищо де, през декември ще се получи...
                        мен ако питаш .. разбираш от политика толкова колкото баба ми от сателитни чинии

Коментар

Нови избори през декември!
                          Разбира се! Избори до дупка докато гласуващите за герб не разберат, че са болни от Стокхолмския синдром.
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ми като гледам познал съм четворката...даже мястото на всеки хващам...

Не съм предвидил, само че ще успеят да смъкнат активността под 50%....

Нищо де, през декември ще се получи...

Коментар

• 31.08.2014, 17:13

Начално
                              Цитат:
                              Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Да се пробвам и аз...

ГЕРБ - 120
                              ДПС - 50
                              БСП - 50
                              РБ - 20*

При условие, че РБ премине 4%
                              В случай, че не успее:

ГЕРБ - 130
                              ДПС - 55
                              БСП - 55

Никой от другите баламурници няма шанс да влезе...ДС се погрижи само да се оплете в собствените си "коварни" планове...
                              прочетох ти и другите постове и не знам от къде идва тая убеденост в прогнозата ти ..

първо ДС не са изтървали положението .. в дълбока заблуда си . напротив държат от здраво по здраво .. просто ....... както има една приказка .. всеки батко си има батко .. в случая пеят великите сили ! няма цик няма мик .. каквото кажат русия сащ европа и турция това става ! както те се споразумеят така ..
                              предвид това което се случва по света .. моята прогноза е, че или няма да се сформира правителство .. тоест това служебното ще остане по дълго от нормалното или ще има широка коалиция .. която задължително включва бсп и герп на едно място ... плюс още някой , но тоя някой изключва дпс .
                              прогнозирам също така и доста по висока избирателна активност от тази на евроизборите .. ще има огромен брой гласували живеещи извън пределите на страната .. а може да има и огромен брой мъртви души за да се докара баланса ..
                              противно на твоите твърдения .. не съм сигурен разбира се, но смятам, че ще има поне няколко нови които да прескочат минималния праг .. и абв и движение 21 и ббц .. а и постоянно подценяваната атака ...
                              бсп дпс няма да имат достатъчно мандати за да управляват ..
                              герб и бсп сами също .. ще им трябва още някой ..
                              единствения вариант за стабилно правителство ще е герб бсп плюс още някой ..
                              това всичкото е предвид предварителните заявки на б.б. да е или едноличен собственик на бг .. или ще е в опозиция ..
                              тая полюция обаче няма да я бъде и или ще остане това правителство .. което е кажи речи герб .. или широка коалиция ..

Коментар

Нови избори през декември!
                                А добро утро. Как спа?

Коментар

Working...
                                X