If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А сега, когато трябва да вземем СОПИТЕ, къде сме ???
Колега преди да хванем сопите дай да видим кой кой е и за какво се бори.Гледайки
сегашната ситуация,нашта държава бих я определил като една мома застанала
в стойка партер,на която всички мерак и имат.Изотзадзе със смъкнати гащи са
застанали руснаците,отпред орално са застанали амереканците,от лявата страна
чака реда си Европа,а от дясно Турция воайорства ,умиране има отърване няма.Ти сега на кого
защищаваш интереса на тези отзад,на тези отпред или на момата на която сили
не са и останали
Поредното свидетелство какви безродници-родоотстъпници са комунягите!
След 9 септември синовете на Райна Княгиня са обявени за врагове на народа
"Всичките синове на Райна Княгиня са офицери от Българската армия, сражавали са се по бойните полета, награждавани са с ордени за храброст. Останала вдовица, прабаба ми е била принудена да изучи синовете си на държавна издръжка", разказва инж. Здравчо Здравчев, наследник на двата панагюрски рода, записали имената си в новобългарската история - Футекови и Дипчеви. Дядо му ген. Иван Дипчев е най-големият син на легендарната героиня от Априлското въстание, дръзнала да ушие въстаническото знаме на панагюрци и да го развее, възседнала след Бенковски бял кон.
.....
След обявата за обратното изкупуване на енергони ,това е втората най голяма смешка...
Ще участват без да управляват и ще понасят най големите негативи за това даром.... ...
Тези да не мислят ,че някой им вярва.....
Та така - от 16 Юли до 16 Октомври Лукойл ( а и останалите юнаци от петролния бранш) са благоволили да свалят цената с грандиозните 1.5-2% и чак на 17.10 се стига до по-съществена корекция !!!
А всички знаем какво стана междувременно с цените на петрола за същия период - срив от 110 до 85 долара за барел !!! И айде да не ми обясняват за времеви лаг, за дългосрочни договори, за цените на петрол "Урал" и не знам кво си още
ТРИ МЕСЕЦА се правеха на тапи и държаха цената БЕЗ ПРОМЯНА !!!
Единственият въпрос е - ЩО СМЕ ТАКИВА ОВЦЕ и къде бляхме цялото това време
На мен 4000000000 mb. са ми достатъчни. От там нататък превъртам интернета, полодиавам, ставам, лОвим винкела и всички си ебават майката. ДА НЕ ПОЛОДИАВАМ САМО.
Баси, все си мислех, че нашите политици са най-големите идиоти
Унгарците са по-големи идиоти определено. Иначе за политици идиоти и то в европа има доста претенденти. Италиански, португалски, французи тук на балканите всичките - реално България даже е добре спрямо региона. И може би малко странно мое мнение, но германците са също много зле - абсолютни коне с капаци.
Само в скандинавия се оправят добре, без финландия където са тотални еснафи.
Коментар