Първоначално изпратено от Bones57
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКарандаша мисли, че за да не се мразим, първо трябва да изкараМЕ НА СТАДИОНА ТЕЗИ, ДЕТО НИ СМРАЗЯВАТ
Посочи ги като имена и лично ще събера бригада по замразяването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеПолитиката е мръсотия братле. Помия.
Запомни го и не се цапай. Насъскват ни един към друг. А ние искаме единствено да живеем като ХОРА. Най-лесно е да се мрази. Мразих. Мразя. Мразя и себе си. Някой ден ще се мразите и вие.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКарандаша прави добри политически анализи. За останалите си прав.
Запомни го и не се цапай. Насъскват ни един към друг. А ние искаме единствено да живеем като ХОРА. Най-лесно е да се мрази. Мразих. Мразя. Мразя и себе си. Някой ден ще се мразите и вие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеОК. До кога овцете в тази държава ще се делят на НПОП, незаинтересовани и просто тъпанари?
Преди години това беше сериозен форум. Научавах много, макар да не пишех.
Не го опорочавайте хора. Цензурата Ви е най-малкия проблем. Всеки път като се "завърна" ми иде да псувам като хамалин.
Обезличават ни с всеки изминал ден. Да работиш за залъка....Пообиколих провинцията и се чудя що не палят "малките заводи и фабрики" на разни "местни" величия....
Що ми се дере сърцето повече от Вас бе, тъпанари?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
ОК. До кога овцете в тази държава ще се делят на НПОП, незаинтересовани и просто тъпанари?
Преди години това беше сериозен форум. Научавах много, макар да не пишех.
Не го опорочавайте хора. Цензурата Ви е най-малкия проблем. Всеки път като се "завърна" ми иде да псувам като хамалин.
Обезличават ни с всеки изминал ден. Да работиш за залъка....Пообиколих провинцията и се чудя що не палят "малките заводи и фабрики" на разни "местни" величия....
Що ми се дере сърцето повече от Вас бе, тъпанари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеКато изколим комунистите накъде да движим?
пак сатър,1944г пак сатър само че с обратен знак,1989г пак на180 градуса.От сатър
няма полза,най-добре е виновните на съд и в пандиза,това би имало по-добър ефект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМисля си на Сантяго Бернабеу ли да ги изнесем или на некой стадион в Сантяго де Чиле, за да спазим традицията !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато ги изколим, няма да има нужда никъде да ходим. И тук ще се живее както в останалия свят, без да ни крадат по комунистически.
Ти май от България не си излизал.
Като изколим комунягите, ще останат "другите".....
Няма политическа система или течение, което да не паразитира. Сега сме в най-лошата зона. Ще ни изсушат до кокъл. После ще пуснат мангалите. И после дърпаме шалтера. И едва ли съм лош пророк.....Свинския и гимнастика да са ми свидетели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеКато изколим комунистите накъде да движим?
Ти май от България не си излизал.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБе ти чуваш ли се какво пишеш.
Карандаша е прав. Всички са комунисти
Долу комунистите от всичките 8 БКПта !!!
рядкост и са на изчезване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнениеСутрешно Хайку
Иде зима, сняг вали
Червения боклук не се търпи
Тока спряха заранта
Схяг вали и все вали
Ставайте от сън се събуждайте
Всяко дърво меч е, а всеки камък БОМБАБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБе ти чуваш ли се какво пишеш.
Долу комунистите от всичките 8 БКПта !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАми то в момента на власт са евроатлантиците-американофили и следващите се
очертават да са такива,ти от тях ли ще си искаш рестото?
Долу комунистите от всичките 8 БКПта !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнениеСутрешно Хайку
Иде зима, сняг вали
Червения боклук не се търпи
Тока спряха заранта
Схяг вали и все вали
Ставайте от сън се събуждайте
Всяко дърво меч е, а всеки камък БОМБА
очертават да са такива,ти от тях ли ще си искаш рестото?
Коментар
Коментар