Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнениеТва Явор Дачков ли го каза ма?Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеза първи път не изпитвам състрадание към човек в затруднение
Няма и полезен ход за него
Докато трупаха проблема с КТБ, включително и през юни държанието и приказките му около темата си беше О'к, сега се чуди на кого да прехвърли "горещия картоф"
А Протестърите отвратиха и хората от ...протести....
Иначе, какво хубаво временце -
Депутатите са в парламента - да вземат да попроменят един куп закони, в които сами себе си защитават и възпроизвеждат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнениеДроП СърмА. Со сопите напред.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМани,мани....
За пръв път изпитвам някакво състрадание към мутрата....
На където и да се обърне, все попада на твърдо...( отказче де....)
Няма и полезен ход за него
Докато трупаха проблема с КТБ, включително и през юни държанието и приказките му около темата си беше О'к, сега се чуди на кого да прехвърли "горещия картоф"
А Протестърите отвратиха и хората от ...протести....
Иначе, какво хубаво временце -
Депутатите са в парламента - да вземат да попроменят един куп закони, в които сами себе си защитават и възпроизвеждат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениекак беше? ....реконтрадезинформация
а коя е тази стаичка?
що няма портрет на Борисов
За пръв път изпитвам някакво състрадание към мутрата....
На където и да се обърне, все попада на твърдо...( отказче де....)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеМа нищо лошо, можеха да викнат и няколко скандинавски посланика, да видят как се правят нещата в стара цивилизация.нали
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение... Но май само на Местан му е леко неудобно
На мен ми прилича повече на "Как да врътна писалката, че други да се подписват с Бойко черно на бяло "
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Еманципацияяяяя....Цивиливизацияяя....
а коя е тази стаичка?
що няма портрет на Борисов
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩо бре. Гюзел ханъмите стоят диван чапраз, ко толкоз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение...Готов съм по всяко време да се състезавам с тебе ............ Дисциплината "мъдрост" още от сега я изключи. Нямаш никакви шансове.
Да си лицемерен не е мъдрост ...мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение...и обслужващите ги жени"
Мъка ми е да я гледам даже снимката!
Срамна картинка. Но кое ли не е в политиката.
За Кунева ...само една кофти мисъл ми идва като я гледам - в същата стойка ли подписа да си затваряме реакторите
За мъжете - изобщо и дума да не отварят за европейски ценности
Еманципацияяяяя....Цивиливизацияяя....
Коментар
Коментар