Първоначално изпратено от nacheff
Разгледай мнение

1. Изобщо не се съставя кабинет, заради онези алчните хора на Костов и пръмова, при което Той искал, ама те не щели да се работи на ползу роду и ги изкара (каквито са си) скапани службогонци с претенции, които са готови за едната кирлива власт от няколко месеца, да му целуват всичко. Едновременно направи и услуга и на комунетата - утре АБВ-то на Гоце, и на Атака - попреби ПФ, които също уж бяха някаква алтернатива, а се оказаха безропотно кученци, както и капута, между другото. така на следващите избори пак ще си имаме дилемата (ех, как им е любима тази дилема) - комунистите вляво (бсп) или комунистите вдясно (герб) - с отвращение пак ще изберем герб

2. Съставя се кабинет, но всички кофти министерства са за Ръбовете = здравеопазване, военно, образУвание, правосъдно, икономиката, но след като махнем от нея тези отрасли, в които има кинта - енергетиката и туризма. Т,.е. навяскъде, където може да се осере нещо, то отива в Ръбовете и те неизбежно се осират, а за Боце си остават кинтите от стритеклство, енергетика, туризъм и т.н. Ама кофти било образУванието - ами питайте Ръбовете, ама военните искали още кинта - питайте тях, ама ще изтегляме ли войските от Афганстан - а, не знам, има си Ръб за това, ама здравеопазването - пак тях питайте, Съда пак със санкция от Брюксел - а, не знам, да се оправят. Браво, Боце, тук го изигра перфектно - остави им да вадят горещите копири, а за теб остана чипса.
Винаги съм твърдял, че Бойко е неграмотник, но има невероятния политически усет на бай си Тошо и Сокола - за съжаление само в свой собствен интерес...
Коментар