IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Вучков искаше да смени Лазаров и Писанчев.... е , те го смениха ....
    Дали това не беше договорката за подкрепата на турците в последните гласувания....
    да не се пипа лазаров и писанчев....май това е истината...

Коментар

• Вучков искаше да смени Лазаров и Писанчев.... е , те го смениха ....

Коментар

• МВР шефът хвърли оставка, Борисов я прие!
        Решението на Вучков най-вероятно е заради разногласията за главния секретар на МВР

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2015/03/...ia-prie.256232

Защо ли се толерират кадрите на ДПС.....
        Ама да си тъп означава да си от ГРОБ и РБ....

Коментар

• Първоначално изпратено от KATANA 4 APOCALYPtos HEAD Разгледай мнение
          А доколко знаеш?
          Ами на тримата преторианци от Орешарски също беше забранено да се задават въпроси, коментира го Беновска

Коментар

• Без коментар.http://money.bg/news/id_247891776

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              http://www.alarmanews.com/%D0%B7%D0%...A%D0%BF%D1%80/
              ЗАБРАНИХА ЖУРНАЛИСТИ ДА ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ НА ШЕФА НА ФБР!?

Доколкото знам това не е първата и както изглежда няма да е последната забрана за журналистически въпроси към хамерикосите
              А доколко знаеш?

Коментар

• http://www.alarmanews.com/%D0%B7%D0%...A%D0%BF%D1%80/
                ЗАБРАНИХА ЖУРНАЛИСТИ ДА ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ НА ШЕФА НА ФБР!?

Доколкото знам това не е първата и както изглежда няма да е последната забрана за журналистически въпроси към хамерикосите

Коментар

• А по повод Немцов, всичко чуто и видяно за него тия дни, като че ли си го е търсил!
                  А може би някой го е намерил!

Знам ли, съдба!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

Русофилските танци на гроба на Стамболов се повтарят в България в чест на убийството на Немцов

http://www.svobodata.com/page.php?pid=15406&rid=34

Русофилските танци на гроба на гроба на Стамболов се повтарят днес в България по повод убийството на Немцов.

Запазвам страницата, която си посочил, за да уточня, че този човек, заедно с оня Инджев са ми едни от най-противните!
                    Такива лопати са, че Сидеров е бяло агънце спрямо тях!
                    Само не ми набутвай, че Сидеров е от любимците ми.

Вече в пъти обяснявам, за чулите чули!
                    Сидеров е създаден, като много други, като "протестна мрежа", най-пресните!

Не съм им адвокат, няма и да бъда!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Съгласен съм и Немцов категорично потвърждава това което си написал! С уклона си към скъпи курви,готови от своя страна да го рекетират на всяка цена - е ми това мисля, че това е най-прекия път всеки "демократ" да се сдобие с Всенародно шествие на погребението си!Своеобразно, преброяване на дивите зайци,нали?!
                      Прав е оня, дето пее "... нема такава държава ..." , но е пропуснал това:
                      "... нема по-големи идиоти от форумните идиоти ..."

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯД

4 март 1991 г.

в. Демокрация

ВОЛЕН СИДЕРОВ
                        Понеже на доста хорица им е къса паметта ,за туй е хубаво да им се припомнят някой неща .Поздравление за което .
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                          Политиката е тънка и сложна материя. Казвам го от собствен опит.
                          Съгласен съм и Немцов категорично потвърждава това което си написал! С уклона си към скъпи курви,готови от своя страна да го рекетират на всяка цена - е ми това мисля, че това е най-прекия път всеки "демократ" да се сдобие с Всенародно шествие на погребението си!Своеобразно, преброяване на дивите зайци,нали?!

Обаче и затова (с Немцов) се искат топки! Не виждам кой в БГ може да мине по същия "славен път" и да се запише със златни букви в Историята!
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Лекинко си закъснял (виж датата). Има няма една година, демек от активния период на трите агитпроп странички, които Трактора спретна за Капутчето.

Но пък виждам, че явно още живуркат (е не е като преди година да изскачат отвсякъде), явно Капутчето си ги списва само вече...
                            Датата съм я видял и аз, това не пречи да е вярно

Коментар

• v_tin

Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Ха на печелившите честито
                              http://noligarh.com/%D1%81%D1%82%D0%...443#f34c3640e8
                              Стигнахме дъното! Тотална катастрофа за нацията

Обърнете внимание на населението – САМО 5 758 301 души!
                              На последните гласувания избирателите са били: • национален референдум за АЕЦ – 6 950 900 • парламентарни извънредни избори 2013 – 6 919 260 души по основен списък + 129 016 в допълнителен списък + 19 227 дописани в деня на гласуването. Т.е. общо са 7 067 503 избиратели. Така „избирателите” надхвърлят с 1.3 млн. мъртви души броят на цялото население у нас. От населението 919 099 човека са на възраст от пеленачета до 19 години. Точни данни за 18 и 19-годишните няма, ама по оценки на статистиката са около 114 000. Т.е. 805 000 нямат право на глас, понеже не са достигнали необходимата възраст. Накратко: политическият елит лъже, та се маже. Реално избирателите са 4 МИЛИОНА 953 ХИЛЯДИ. А в списъците са около 7 милиона. РАЗЛИКАТА Е НАД 2 МИЛИОНА! ФАНТОМИ!

Доне коментари???
                              Мисля че и бонес 57 и той се биеше на бързея за политик и народен представител

Някакви коментари
                              Да коментирам драсканици на Григор Лилов от "телевизия" Скат?!
                              Нещо си се объркал.
                              Може би след това ще поискаш да коментирам и гаулайтер Сидеров?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Хампито да оправи първо себе си...пък после мисли за България и света...Сидеров с депутати на Путин и Жириновски:Ще оправяме света, почваме от България http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%...8F_470121.html
                                ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯД

“Съветската армия е страж на мира”-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на “легендарната Червена армия” Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята”.

За мен утешително и радостно е, че ще доживея това време. Както е радостно разтурването на Варшавския договор. Слава Богу, никой няма да ме защитава от “враговете на социализма”.

Логично и закономерно беше това разтурване.Както логично е логично и закономерно това, че нито един съветски войник не участва във войната срещу Саддам. И как иначе – нали отсреща стрелят със съветски калашници. Не върви да се биеш срещу една армия , която е твоя рожба. За залива не заминаха и български кинтексаджиии, които години наред продаваха оръжие на иракския фюрер, след което се връщаха и купуваха от българския Кореком “Лада” и кожено палто за своята другарка.

Срам ме е, че нито един български войник не замина за Кувейт. Срам ме е за тези, които нападнаха Желю Желев, когато стана дума за българското военно присъствие в залива, пък макар и символично. Това са хората, които издигат паметници на своите агресори. За тях Альоша винаги е бил страж на собственото им дебелашко благополучие.

Войната в залива потвърди истината, че в края на двайсти век велика сила не е тази държава, която има голяма армия, а тази, която има голяма икономика и висока култура.. За да гарантираш нечия свобода, собствената ти държава трябва да се състои от свободни хора и да е що-годе цивилизована. Тези две качества липсват в съветската империя. Нейната армия беше страж на мира през четиредесет и пета година, когато трябваше да се изолира половин Европа от цивилизацията. Тя беше страж на мира и през 56-а в Унгария, през 69-а в Чехословакия, през 79-та-а в Афганистан, през 91–а в Литва…Не е ли време вече да го освободим вече от този наряд този верен страж…Да изуе най-после мужишките си ботуши и да си гледа работата.

Ако пък не можем да минем без страж на мира, нека тогава бъде този, който защити демокрацията. Американските момчета ни показаха как става това.

4 март 1991 г.

в. Демокрация

ВОЛЕН СИДЕРОВ

Коментар

Working...
                                X