IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Загрибвай повече!!!Остави таз песен любовна!!!
    Бе ти като платен политически капацитет твърдеше че Буци и РБ няма да правят съюз с комунисти ама нещо не позна.Направиха коалиция с откровени сталинисти и агенти на ДС като Гоце.Трескозъбец толкова сте алчни за власт и така ви личи блясъка в очите че сте готови да продадете и майка си и децата си за пусти постове.Повръща ми се от тебеподобните ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Не забравяй че Доган свали правителството на Орешарски.Та питам защо го свали за да му вадят зъбите ли?Въпреки ревовете на Местан кадрите на ДПС не са пипнати.Тия народни артисти се представят за врагове ама са ортаци аз не им вярвам а и комунягите едни хрисими по ниски от тревата....На тия мошеници не им вярвам и дума като ми кажат добър ден отивам да проверя дали луната не е изгряла.На патологични мошеници не вярвам
      Господарите им от чужбина са различни,оттам им идва проблемът и ще видиш,
      че процеса все по-вече ще се задълбочава.

Коментар

• Protokol

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        http://economic.bg/bg/news/4/za-merk...vitelstvo.html
        Винаги съм се чудел защо , когато политиците говорят за неща , които възнамеряват да свършат ....и ги наричат политики.
        А сроковете къде са ?
        Не се сещам да има друга работа в която не се изискват срокове и ... не се търси ефективна отговорност
        Например реформа в сектор "-.-.-.-.-" , срок .-.-.-.- и ако не се случи политическия екип на министерството аут.
        Почнаха яко да ме нервят, а съм мноооого спокоен човек
        "Политики" казват и пишат хора, които не познават добре български език. Думата "Политика" няма множествено число. Жалко, но повечето политици не знаят добре български език. Същото се отнася и за повечето журналисти, което е печално.
        Колкото до сроковете, те са ясни и няма причина да бъдат изрично упоменавани - в случая сроковете за изпълнение са края на мандата на Правителството.
        А да те "нерви" някой е абсолютно невъзможно. Подчертавам - невъзможно. Това, което би могъл да направи успешно, обаче е да те "нервира". А думата "нерви" е мн.ч. на думата "нерв", която съгласно Български тълковен речник означава: "Един от най-тънките израстъци на главния и гръбначния мозък, който управлява дейността на организма." Схващаш разликата, нали?
        Поздрави.
        ПП. Искрено се надявам да съм ти бил полезен.

Коментар

Не забравяй че Доган свали правителството на Орешарски.Та питам защо го свали за да му вадят зъбите ли?Въпреки ревовете на Местан кадрите на ДПС не са пипнати.Тия народни артисти се представят за врагове ама са ортаци аз не им вярвам а и комунягите едни хрисими по ниски от тревата....На тия мошеници не им вярвам и дума като ми кажат добър ден отивам да проверя дали луната не е изгряла.На патологични мошеници не вярвам
          Загрибвай повече!!!Остави таз песен любовна!!!

Коментар

Естествено че не трябва да се вярва на воплите на Местан. Нали до вчера се кълнеше че подкрепя Боко, пък днес пищи като ощипана мома. Щото се видя, че Боко ще има достатъчно гласове и без ДПС. Всичко е цирк. Разбрали са се насаме да правят цирк, а на тъмно да делят плячката. Кой продаде Булгартабак на КТБ? Боко Тиквата. Кой внасяше държавните при в КТБ? Боко Тиквата. Сега фалираха КТБ и ще заличат следите. Битите - бити, ограбените - ограбени.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
              И тук се сещам за репликата на Бисеров: "Сега боли ли? Боли ли, боли ли като ви вадят зъбите? Така ще бъде."
              Местан, явно минава през пълна процедура в момента и му предстоят доста интервенции в бъдеще.

Коментар

• http://economic.bg/bg/news/4/za-merk...vitelstvo.html
                Винаги съм се чудел защо , когато политиците говорят за неща , които възнамеряват да свършат ....и ги наричат политики.
                А сроковете къде са ?
                Не се сещам да има друга работа в която не се изискват срокове и ... не се търси ефективна отговорност
                Например реформа в сектор "-.-.-.-.-" , срок .-.-.-.- и ако не се случи политическия екип на министерството аут.
                Почнаха яко да ме нервят, а съм мноооого спокоен човек
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Наште телевизии не показват нищо от Берлин......
                  И това ще мине ...

Коментар

• Взаимен контрол

Странно, ей сега забелязах едно заглавие:

"Взаимен контрол – формулата на новата коалиция".

Да рече човек, че са преписали буквално точка 3 от поста ми от 20 октомври, който си позволих да цитирам вчера в 18:28 часа под заглавие "Кой колко разбира от политика".

http://novanews.bg/news/view/2014/11...6%D0%B8%D1%8F/

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Ха, даже това не е вярно. Щото както казах това излезе още есента на 2013 в някоя от червените агитпроп медийки - поглед инфо, афера или нещо от сорта...
                      И тук се сещам за репликата на Бисеров: "Сега боли ли? Боли ли, боли ли като ви вадят зъбите? Така ще бъде."
                      Местан, явно минава през пълна процедура в момента и му предстоят доста интервенции в бъдеще.
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от kony Разгледай мнение
                        Автор ПИК(сигурно го е писал лично Пеевски ама го е срам да се подпише
                        Всеки сам решава какви източници на информация да използва, този е крещящо жълт....забелязвате ли, че вече у нас почти няма качествени разследващи журналисти, които да проверяват една информация от поне 2 източника?
                        Ха, даже това не е вярно. Щото както казах това излезе още есента на 2013 в някоя от червените агитпроп медийки - поглед инфо, афера или нещо от сорта...

Коментар

• до Alee

Автор ПИК(сигурно го е писал лично Пеевски ама го е срам да се подпише
                          Всеки сам решава какви източници на информация да използва, този е крещящо жълт....забелязвате ли, че вече у нас почти няма качествени разследващи журналисти, които да проверяват една информация от поне 2 източника?

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                            Гледам вестниците на Детето Чудо и установявам, че доста бързо се активизираха по отношение на РБ, и най-вече Петър Москов.

Вижте мръсните бизнес врътки на Плевнелиев, Прокопиев и братовчед на Петър Москов! Ето защо Москов е личният министър на кръга "Капитал"!

http://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%...ews247373.html
                            Мда, явно някой го е заболяло след петък... а този "матрял" дори не е нов - претоплена манджа е, излезе още в "пика" на протестите срещу Орешаро в края на 2013г.

Коментар

• Гледам вестниците на Детето Чудо и установявам, че доста бързо се активизираха по отношение на РБ, и най-вече Петър Москов.

Вижте мръсните бизнес врътки на Плевнелиев, Прокопиев и братовчед на Петър Москов! Ето защо Москов е личният министър на кръга "Капитал"!

http://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%...ews247373.html
                              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Ми що - щото форума е пълен с бивши червени номенклатури като Гигов или платени кадри на Кутев като коки. Тук в инвестора дори нямаше отворена тема за мин-фин. Чобанов, а за Дянков се сцепваха да плюят по негово време

Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнение
                                ДААА ЗА 1 ГОДИНА НИ ВЪРНАХА С 10 НАЗАД, ОБАЧЕ НИТО ЕДНА ДУМА НЕ КАЗАХТЕ ЗА ТЯХ ОРЕШАРСКИ, СТАНИШЕВ, МЕСТАН......

ЗАЩО НЕ ГОВОРИТЕ ЗА ТЯХ ... ВИДЯХТЕ ПОГРОМА ЗА 1 ГОД. КАКЪВ БЕШЕ... МНОГО СТЕ ПРОСТИ МАЙ.. ФЛАШКИ ЩЕ ИМА ЛИ ... СКОРО ???

Коментар

Working...
                                X