Първоначално изпратено от kefala
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе забравяй че Доган свали правителството на Орешарски.Та питам защо го свали за да му вадят зъбите ли?Въпреки ревовете на Местан кадрите на ДПС не са пипнати.Тия народни артисти се представят за врагове ама са ортаци аз не им вярвам а и комунягите едни хрисими по ниски от тревата....На тия мошеници не им вярвам и дума като ми кажат добър ден отивам да проверя дали луната не е изгряла.На патологични мошеници не вярвам
че процеса все по-вече ще се задълбочава.
Коментар
-
Protokol
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеhttp://economic.bg/bg/news/4/za-merk...vitelstvo.html
Винаги съм се чудел защо , когато политиците говорят за неща , които възнамеряват да свършат ....и ги наричат политики.
А сроковете къде са ?
Не се сещам да има друга работа в която не се изискват срокове и ... не се търси ефективна отговорност
Например реформа в сектор "-.-.-.-.-" , срок .-.-.-.- и ако не се случи политическия екип на министерството аут.
Почнаха яко да ме нервят, а съм мноооого спокоен човек
Колкото до сроковете, те са ясни и няма причина да бъдат изрично упоменавани - в случая сроковете за изпълнение са края на мандата на Правителството.
А да те "нерви" някой е абсолютно невъзможно. Подчертавам - невъзможно. Това, което би могъл да направи успешно, обаче е да те "нервира". А думата "нерви" е мн.ч. на думата "нерв", която съгласно Български тълковен речник означава: "Един от най-тънките израстъци на главния и гръбначния мозък, който управлява дейността на организма." Схващаш разликата, нали?
Поздрави.
ПП. Искрено се надявам да съм ти бил полезен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе забравяй че Доган свали правителството на Орешарски.Та питам защо го свали за да му вадят зъбите ли?Въпреки ревовете на Местан кадрите на ДПС не са пипнати.Тия народни артисти се представят за врагове ама са ортаци аз не им вярвам а и комунягите едни хрисими по ниски от тревата....На тия мошеници не им вярвам и дума като ми кажат добър ден отивам да проверя дали луната не е изгряла.На патологични мошеници не вярвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе забравяй че Доган свали правителството на Орешарски.Та питам защо го свали за да му вадят зъбите ли?Въпреки ревовете на Местан кадрите на ДПС не са пипнати.Тия народни артисти се представят за врагове ама са ортаци аз не им вярвам а и комунягите едни хрисими по ниски от тревата....На тия мошеници не им вярвам и дума като ми кажат добър ден отивам да проверя дали луната не е изгряла.На патологични мошеници не вярвамНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеИ тук се сещам за репликата на Бисеров: "Сега боли ли? Боли ли, боли ли като ви вадят зъбите? Така ще бъде."
Местан, явно минава през пълна процедура в момента и му предстоят доста интервенции в бъдеще.
Коментар
-
http://economic.bg/bg/news/4/za-merk...vitelstvo.html
Винаги съм се чудел защо , когато политиците говорят за неща , които възнамеряват да свършат ....и ги наричат политики.
А сроковете къде са ?
Не се сещам да има друга работа в която не се изискват срокове и ... не се търси ефективна отговорност
Например реформа в сектор "-.-.-.-.-" , срок .-.-.-.- и ако не се случи политическия екип на министерството аут.
Почнаха яко да ме нервят, а съм мноооого спокоен човекЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Взаимен контрол
Странно, ей сега забелязах едно заглавие:
"Взаимен контрол – формулата на новата коалиция".
Да рече човек, че са преписали буквално точка 3 от поста ми от 20 октомври, който си позволих да цитирам вчера в 18:28 часа под заглавие "Кой колко разбира от политика".
http://novanews.bg/news/view/2014/11...6%D0%B8%D1%8F/
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеХа, даже това не е вярно. Щото както казах това излезе още есента на 2013 в някоя от червените агитпроп медийки - поглед инфо, афера или нещо от сорта...
Местан, явно минава през пълна процедура в момента и му предстоят доста интервенции в бъдеще.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от kony Разгледай мнениеАвтор ПИК(сигурно го е писал лично Пеевски ама го е срам да се подпише
Всеки сам решава какви източници на информация да използва, този е крещящо жълт....забелязвате ли, че вече у нас почти няма качествени разследващи журналисти, които да проверяват една информация от поне 2 източника?
Коментар
-
до Alee
Автор ПИК(сигурно го е писал лично Пеевски ама го е срам да се подпише
Всеки сам решава какви източници на информация да използва, този е крещящо жълт....забелязвате ли, че вече у нас почти няма качествени разследващи журналисти, които да проверяват една информация от поне 2 източника?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеГледам вестниците на Детето Чудо и установявам, че доста бързо се активизираха по отношение на РБ, и най-вече Петър Москов.
Вижте мръсните бизнес врътки на Плевнелиев, Прокопиев и братовчед на Петър Москов! Ето защо Москов е личният министър на кръга "Капитал"!
http://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%...ews247373.html
Коментар
-
Гледам вестниците на Детето Чудо и установявам, че доста бързо се активизираха по отношение на РБ, и най-вече Петър Москов.
Вижте мръсните бизнес врътки на Плевнелиев, Прокопиев и братовчед на Петър Москов! Ето защо Москов е личният министър на кръга "Капитал"!
http://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%...ews247373.html“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Ми що - щото форума е пълен с бивши червени номенклатури като Гигов или платени кадри на Кутев като коки. Тук в инвестора дори нямаше отворена тема за мин-фин. Чобанов, а за Дянков се сцепваха да плюят по негово време
Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнениеДААА ЗА 1 ГОДИНА НИ ВЪРНАХА С 10 НАЗАД, ОБАЧЕ НИТО ЕДНА ДУМА НЕ КАЗАХТЕ ЗА ТЯХ ОРЕШАРСКИ, СТАНИШЕВ, МЕСТАН......
ЗАЩО НЕ ГОВОРИТЕ ЗА ТЯХ ... ВИДЯХТЕ ПОГРОМА ЗА 1 ГОД. КАКЪВ БЕШЕ... МНОГО СТЕ ПРОСТИ МАЙ.. ФЛАШКИ ЩЕ ИМА ЛИ ... СКОРО ???
Коментар
Коментар