IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Роберта, отново се правиш на ударена за корелацията на БВП и ръста на цените на ресурсите...но тъй като си най-обикновен малограмотен трол, няма да ти се сърдим...
    Внимавай Чунчо!
    http://cs301203.userapi.com/v3012035...UzY7BDFyTA.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
      Не случайно Путин кърти мивки с висок рейтинг.

БВП - Русия

2000 г.--259.4 милиарда $
      ...............

2012 г. -- 2029.8 милиарда $

Mалко да се развеселим !
      Роберта, отново се правиш на ударена за корелацията на БВП и ръста на цените на ресурсите...но тъй като си най-обикновен малограмотен трол, няма да ти се сърдим...

THE TRUTH ABOUT RUSSIA: 5 Charts That Show What A Disaster The Economy Is Under Putin

Read more: http://www.businessinsider.com/the-t...#ixzz2wgDovcDx

Коментар

• Не случайно Путин кърти мивки с висок рейтинг.

БВП - Русия

2000 г.--259.4 милиарда $
        ...............

2012 г. -- 2029.8 милиарда $

Вижте кой му помага:

http://cs301203.userapi.com/v3012035...UzY7BDFyTA.jpg

Малко да се развеселим !
        Last edited by robert; 22.03.2014, 10:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
          То и при Хитлер доверието е било голямо и БВП на Германия преди войната е растял.
          А, бе тогава е друго. Великата депресия - тя заразява целия свят. Валутите ту се пръвързват към златото, но не могат да издържат и се откачат - почва хиперинфлация и т.н.
          -----------------------

Сега е съвсем елементарен казуса. Украйна като се отделя е ядрена сила. Имат спорузамение за ядрено разоръжавяне.

И тогава 3 държави-гаранти убеждават Украйна да разкара ядреното оръжие - това УСА, УКей и Русия.

Гаранцията е, че като си махне оръжието - те ще гарантират нейната териториална цялост.
          -------------------------------------------------

Кажи какво правим като точно гаранта ти Русия сам си нарушава договора помежду ви и те окупира и анексира като територия?

Втори въпрос - какво да си мислят останалите гаранти? Може ли да се бачка с такъв лилипут, дет' не помни преди 20 години какво е обещал и подписал?

Т'ва е казуса!!! ( вери фрост )

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Роберта, досадна си ми вече!!!!

Чуй интервюто, че казват, че Русия е на 1-во място в света по полезни изкопаеми на глава от населението. В същото време населението им води почти най-мизерения живот в Европа спрямо останалите.
            Казват и на какво се дължи икон. ръст - научи руски, бе БГ матрьошке, че ми писна.

П.П. Много ясно, че както Пеевски държи 95% от медийния пазар в БГ, то Джуджи държи 100% от медиите в Русия.

Ердоган не е ли същият като забрани Туитър и сега на ход е Фейсбуук?

Иди на доктор да се прегледаш какви са ти източниците преди да ми ги копи/пастиш тук като "аргумент"
            Правилно иди на доктор и остави темата на спокойствие...
            Разгони всички който имаха някаква аргументация ,мнения или информация...
            Досади на всички...
            Ако беше нормален щеше да разбереш ....ама вече 6 години..ни идваш много..
            Отвори си тема ...колко си велик и си пиши..
            Това те съветваха още през 2008 г....
            Понимаеш ли?
            П.П. Не ми отговаряй ..моля те..
            Защото обиди и простотии не ми се четат...
            Не пиша тук вече само заради теб....

Коментар

Цитираш нещо казано 2011 г. и приемаш безкритично някакво мнение финансирано от не знам си кой!
              Или си мислиш, че само в България има калинки?

Не си убедителен, не само за мене а и за руснаците.

Доверието в Путин е рекордно в Русия.

До този момент БВП на Русия расте непрекъснато !
              Роберта, досадна си ми вече!!!!

Чуй интервюто, че казват, че Русия е на 1-во място в света по полезни изкопаеми на глава от населението. В същото време населението им води почти най-мизерения живот в Европа спрямо останалите.

Казват и на какво се дължи икон. ръст - научи руски, бе БГ матрьошке, че ми писна.

П.П. Много ясно, че както Пеевски държи 95% от медийния пазар в БГ, то Джуджи държи 100% от медиите в Русия.

Ердоган не е ли същият като забрани Туитър и сега на ход е Фейсбуук?

Иди на доктор да се прегледаш какви са ти източниците преди да ми ги копи/пастиш тук като "аргумент"

Коментар

Цитираш нещо казано 2011 г. и приемаш безкритично някакво мнение финансирано от не знам си кой!

То и при Хитлер доверието е било голямо и БВП на Германия преди войната е растял.
                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

П.П Знам, че те втрещи заглавието на ТВ предаването: Стратегия 2020 - План Путина - Ликвидация России

Last edited by robert; 22.03.2014, 10:05.

Коментар

Война идей выходит сейчас на первый план.
                    Ако беше прегледал интервюто говорят и точно за този проблем, че учените им са емигрирали и изброяват няколко имена, които са били експерти. Демек, Запад им ги е дръпнал и те стават неконкурентно способни.

П.П. Иначе вчера ти го казах, че не може да плашиш целия свят с ядрен удар и те да носят баничка и боза.

Ще го смачкат Джуджи - седи гледай мача.

В БГ имате поговорка, който копае гроб другиму - сам пада в него.

Та, глей си пачия акъл на Путя как отвори Кутията на Пандора и сега ще има доста кекс за обикновените украйнци и руснаци.

Коментар

Коментирай ясно и кратко без епитети!
                      Аз какво да коментирам по същество като в интервюто ти го казват всичкото. Емиграция, жилищни нужди, цени наеми спрямо раб. заплата, , пенсионната им реформа, необлагаем минимум, причина за икон. ръст на Русия, приватизацията им, данъчна политика, либерализацията им, дерегулациите и т.н. и т.н.

Като понаучиш руски ми се обади - 'орицата го изговарят всичко това и то руснаци

П.П Знам, че те втрещи заглавието на ТВ предаването: Стратегия 2020 - План Путина - Ликвидация России

И сега се чудиш - колко копи/пасти да удариш, че да избуташ поста ми да се скрие.

Ей, го още 1 път линк-а - да има да копи/пастиш повечко

https://www.youtube.com/watch?v=HkN0b0Xi9Rc
                      ---------------------------------------------------
                      Last edited by marandi; 22.03.2014, 09:48.

Коментар

• Специало за Маранди

Едно мнение за това какво се случва!
                        http://vz.ru/opinions/2014/3/20/678186.html

На Украине проявилась одна закономерность: США несет с собой хаос, Россия – порядок. Везде, куда вмешиваются США – Афганистан, Ирак, Ливия, Сирия, Украина, – остаются развалины государств, свихнувшиеся толпы, разделенные на враждующие группировки общества...............
                        Война идей выходит сейчас на первый план.

Коментар

Твърдиш, че си по-подготвен по темата Русия в икономически аспект, от самите руснаци и политически партии ли?

Или те е срам да си признаеш, че БГ матрьошките не разбирате руски, а ви се плаща само за копи/паста да тролите нон-стоп?
                          Нищо не твърдя, споделям мнение, какво следва за Visa и MasterCard в Русия и цитирам приходите им от 120 милиарда рубли за 2011 г.
                          И чакам смислен коментар, не празни приказки за матрьошки.
                          Last edited by robert; 22.03.2014, 09:45.

Коментар

Роберта,

и аз на кого да вярвам, бря? На интервю по руска телевизия с топ-журналист и председател на Център по ..... + представител на Партия Справедливая Россия.

.
                            Център по ..... + финансиран от САЩ.
                            Много умно
                            и казано 2011 год. сега сме 2014 година и говорим за Украйна
                            Много Умно.
                            Що не цитираш някой реч на Горбачов.
                            Да не говорим за коментара към поста ти ала ЧУнчо.
                            Кой нормален човек, освен Чунчо ще ти обърни внимание?

ДА изчистим от Чунчовци форума.

Коментирай ясно и кратко без епитети!

Коментар

Следващия път качи 350 мин. на Чунчо Стамболов.
                              Твърдиш, че си по-подготвен по темата Русия в икономически аспект, от самите руснаци и политически партии ли?

Или те е срам да си признаеш, че БГ матрьошките не разбирате руски, а ви се плаща само за копи/паста да тролите нон-стоп?

Коментар

• [QUOTE=marandi;1059605493]Роберта,

ти прегледа ли линк-а, който съм качил?!

Май не си, защото предаването е 35 мин. - па ти си отговорил по-бързичко

/QUOTE]

Следващия път качи 350 мин. на Чунчо Стамболов.

Коментар

Working...
                                X