If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Правилно иди на доктор и остави темата на спокойствие...
Разгони всички който имаха някаква аргументация ,мнения или информация...
Досади на всички...
Ако беше нормален щеше да разбереш ....ама вече 6 години..ни идваш много..
Отвори си тема ...колко си велик и си пиши..
Това те съветваха още през 2008 г....
Понимаеш ли?
П.П. Не ми отговаряй ..моля те..
Защото обиди и простотии не ми се четат...
Не пиша тук вече само заради теб....
Значи маранди е направил едно добро дело.
Довиждане монти!
Много ми е кеф, като гледам хамериканчетата как вземате желаното за действително. Това показва че вие абсолютно сте изгубили връзка с главния мозък и това личи по изборните резултати. Сините духат супата.
А рейтингът на Путин в Русия е стигнал 75% одобрение. Рекорд на рекордите.
Руснаците са националисти. Всеки който е говорил с руснаци го знае. И се гордеят с родината си.
"Целта : 1. Укрепване във вътрешно политически план . "
Гълабе бял - нали точно туй съм ти написал ? Играе го американската даго ебем - кат наближат избори се удря у гърдите . Демек с тия 75 % доказваш че съм бил прав
1. Путин отдавна търси конфронтация с запада , първо беше Грузия , сега Украйна . Целта : 1. Укрепване във вътрешно политически план .
2. Търсене на санкции от страна на запада - целта е да си прибере руснаците и милиардите им пръснати по света, кат ги подплашат западняците .
Обаче - тъпите западняци не налагат даго ебем санкции на руснаците а само на елита им . Кофти случка нали ?
п.п. тука мненията за това как бил слаб запада и не му стискало да наложи санкции и т.н. са на момичета от 8-9 клас . Най-големият враг на Путин са самите руснаци дами и господа . Хората се изнасят от тази страна отбележете си го ! Направете справка с каква скорост напускат парите Русия както и хората , че вече във Варна не мож се размина от тях . Та санкции на обикновените руснаци - няма да има , те тъпите западняци виждат кви ги мисли Путя спок !
Много ми е кеф, като гледам хамериканчетата как вземате желаното за действително. Това показва че вие абсолютно сте изгубили връзка с главния мозък и това личи по изборните резултати. Сините духат супата.
А рейтингът на Путин в Русия е стигнал 75% одобрение. Рекорд на рекордите.
Руснаците са националисти. Всеки който е говорил с руснаци го знае. И се гордеят с родината си.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
1. Путин отдавна търси конфронтация с запада , първо беше Грузия , сега Украйна . Целта : 1. Укрепване във вътрешно политически план .
2. Търсене на санкции от страна на запада - целта е да си прибере руснаците и милиардите им пръснати по света, кат ги подплашат западняците .
Обаче - тъпите западняци не налагат даго ебем санкции на руснаците а само на елита им . Кофти случка нали ?
п.п. тука мненията за това как бил слаб запада и не му стискало да наложи санкции и т.н. са на момичета от 8-9 клас . Най-големият враг на Путин са самите руснаци дами и господа . Хората се изнасят от тази страна отбележете си го ! Направете справка с каква скорост напускат парите Русия както и хората , че вече във Варна не мож се размина от тях . Та санкции на обикновените руснаци - няма да има , те тъпите западняци виждат кви ги мисли Путя спок !
Изгоре завалията - американската подлога,която наричаше Подполковника през 2008 г. "страхливец"
ТБИЛИСИ, 22 марта. /Корр. ИТАР-ТАСС Эка Мехузла/. Экс-президент Грузии Михаил Саакашвили приглашен в главпрокуратуру страны на допрос в качестве свидетеля по целому ряду уголовных дел. Как сообщил 22 марта журналистам на специальном брифинге в Тбилиси официальный представитель главной прокуратуры Грузии, Саакашвили должен явиться в главпрокуратуру 27 марта......
Под "шапката" "ИНВЕСТОР", под реда "Коментари" и пр. има ред с по-малко буквички
"контролен панел, съобщения, потребители, и т.н."
Кликваш на контролен панел и избираш опцията "нежелани потребители"
Аз такива тролове като чунчо, дилетанта, маранди съм ги сложил там. И не ми досаждат. Просто не им излизат писаниците.
Да си жив и здрав!
Как не съм видял тази възможност?!
Е вече форума става нормален!!!!
Това цялото БВП на Русия - дългове, корпоративни а държавата на плюс с половин трилион ! Запада им маха картите, чрез тях могат да заобикалят плащането на дълговете и да го отлагат. Нямат избор - трябва да продават суровини на китайците, иначе потъват зловещо. Путин е прав че действа така, той избор няма.
По-здрав на русофилите, Партенки, шапкари и всякакви БСП лайнЕри с промити мозъци. Един старец е по-умен от ВАс.
в памет на Радой Ралин
Пиша ти от Плевен, драги Ванка.
Помниш ли кагда пришол със танка?
Беше млад, но се държеше мъжки.
Зарази семейството ми с въшки
Взе на мама златните пендари
и дори галошите ми стари.
Помниш ли, как кушаше картошки?
Наконец забърса три кокошки.
После си преспал със какa Сия
и изпил си всичката ракия.
А след време чухме и мълвата,
че си гръмнал тате във главата!
Длъжен бях да те обичам, Ваня.
Даже кръстих дъщеря си Маня.
Залъкът си давахме насила
на Русия тая дива сила.
После цели девет петилетки
грабихте уран и руди редки.
Грабихте и жито, папироси
Зарад тебе ходим голи-боси!
Дружбата ни беше свята, чиста.
Ние всички хранехме танкиста.
А пък ти ни пазеше със танка
и ни взе последната луканка
Пазеше и немците, и чехите.
Ние тук възпявахме успехите.
С паметник стърчиш ни на главата
и скверниш небето и земята.
Под "шапката" "ИНВЕСТОР", под реда "Коментари" и пр. има ред с по-малко буквички
"контролен панел, съобщения, потребители, и т.н."
Кликваш на контролен панел и избираш опцията "нежелани потребители"
Аз такива тролове като чунчо, дилетанта, маранди съм ги сложил там. И не ми досаждат. Просто не им излизат писаниците.
/Поглед.инфо/ Колкото и да не се харесва на някои, както и да го отричат, омаловажават или се правят, че не забелязват, фактът си е факт - Путин успя да привлече на своя страна над две трети от българите. Тук, в европейска България. Социолозите, разбира се, удобно мълчат за това, вместо да се надпреварват в тестване на общественото мнение по парливата тема на деня. За разлика от американските, които обявиха, че половината американци искат президентът им да е като Путин...
Няколко наши известни сайта като "Фокус" и Dir.bg обаче продължават с различни анкети, чиито резултати са категорични и недвусмислени - симпатиите към Русия и лидера й са скочили на около 70%, независимо от зададените въпроси: "Подкрепяте ли действията на Путин по украинската криза?", "Да признаем ли референдума в Крим?", "Трябва ли да бъдат налагани санкции на Москва?"... Впрочем не е нужно човек да е голям социолог, за да стане свидетел на тази реалност - достатъчно е да се поразходи из социалните мрежи и бързо ще усети обществените настроения.
А парадоксът става още по-впечатляващ, като се има предвид, че в най-критичните дни, свързани със събитията на Майдана в Киев и референдума в Крим, родните ни политици (с малки изключения) вкупом се оказаха от едната "страна на барикадата" - обратно на нагласите на собствените им избиратели. Някои даже се презастраховаха превантивно, което пък им се върна като политически бумеранг. Други сервилно зазвучаха като ретро предаване на Свободна Европа от 70-те с първосигналната си русофобия.
Защо? Защо "авторитарна Русия" и "диктаторът Путин" така шамаросаха евроценностната ни ориентация? Не е трудно да си отговорим - защото от две десетилетия насам едностранно ни облъчват с безалтернативни шаблони за това как да живеем и да дишаме, кое е добро и кое - лошо, какво трябва и какво не трябва да правим. Досущ като при "комунизма"? И на нас, българите, както и на милиони други по света, ни писна от еднополюсния свят, в който един хегемон вилнее безнаказано, напада и бомбардира всяка страна, където има нещо за ограбване, и за която прецени, че е беззащитна. Писна ни да бъдат избивани с бомби и "умни ракети" милиони мирни и невинни хора, само и само да не застояват амунициите и да има още и още военни поръчки за големите корпорации.
Да не говорим за двойните стандарти, проявявани и до ден-днешен. Защото да обявиш най-висшия демократичен вот, какъвто е един референдум, за нелегитимен, означава да плюеш на собствената си физиономия, да се отречеш от собствените си принципи и идеали. Ако въобще си ги зачитал. А да излизаш с номера за "погазване на международното право", когато сам си го тъпкал години наред, е висш пилотаж на демагогията.
Е, след случая "Крим" и речта на Путин стават по-разбираеми и злобата, и стъписването, и объркването на мнозина. Но искат или не, светът вече не е същият. Той става по-богат, многополюсен и взаимно балансиран. А съответно и с повече адреналин в конкуренцията на идеи и модели на поведение - предизвикателство за умните лидери и държави.
Правилно иди на доктор и остави темата на спокойствие...
Разгони всички който имаха някаква аргументация ,мнения или информация...
Досади на всички...
Ако беше нормален щеше да разбереш ....ама вече 6 години..ни идваш много..
Отвори си тема ...колко си велик и си пиши..
Това те съветваха още през 2008 г....
Понимаеш ли?
П.П. Не ми отговаряй ..моля те..
Защото обиди и простотии не ми се четат...
Не пиша тук вече само заради теб....
Не храни трола.
Просто го сложи в игнора и толкова.
Коментар