If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
гигов посочи страна от европейския съюз дето са бомбандирали и след това там е само радикални ислямисти и тотална бедност.:.незабравяй че си страна от европейския съюз а не страна от близкия изток или африка.да политиката към тях региони е такава ама я вземете вижте какво е отношението и на русия към афганистан чечения,дагестан,узбекистан ,туркменистан,
Впрочем пропуснах да отбележа, че за разлика от Афганистан, където съветската агресия приключи преди 24 години и сега агресорът е САЩ, за разлика от Узбекистан и Туркменистан, които са независими държави и Русия не извършва НИКАКВИ агресивни действия спрямо тях, то Чечения и Дагестан са републики от Руската федерация. Това не са независими държави, ами територии на Русия, при това попаднали под силното влияние на ислямския фундаментализъм и тероризъм и Русия с право се бори с това.
Та какво общо имат ВЪТРЕШНИТЕ работи на Русия с бомбардировките на САЩ над европейска държава на 10 000 км от Америка?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
гигов посочи страна от европейския съюз дето са бомбандирали и след това там е само радикални ислямисти и тотална бедност.:.незабравяй че си страна от европейския съюз а не страна от близкия изток или африка.да политиката към тях региони е такава ама я вземете вижте какво е отношението и на русия към афганистан чечения,дагестан,узбекистан ,туркменистан,
Мога да посоча европейска държава, която е бомбардирана от САЩ, без резолюциа на Съвета за сигурност.
А афганистан чечения,дагестан,узбекистан ,туркменистан не са държави от Европейския съюз, така че щом САЩ могат да си защитават "жизнените интереси" посредством бомби в Сърбия, намираща се на 10 000 км от САЩ, където не живее нито един американец, то защо Русия да няма право да защитава своите интереси на СВОИТЕ граници, в територии където живеят много РУСНАЦИ?
При това Афганистан беше в едни други времена. По време на тоталитарния комунистически режим.
А Узбекистан и Туркменистан за какво си ги посочил, за цвят ли?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
КРАЙ! Появи се спамера на спамерите, вероятно модератор или админ в инвестора, който е решил да затрие темата. Нищо, да си знае, че Източна Европа и в частност Россия и Украина съществуват и аз винаги ще пиша за тях.
Средната работна заплата в руската столица Москва ще достигне 2000 долара до края на 2013 година, в Санкт Петербург - 1600 долара, а в градове като Екатеринбург, Владивосток и Красноярск - 1200 долара, пише вестник „Независимая газета”, като цитира държавната статистическа служба. Вестникът посочва, че средно за Русия номиналните възнаграждения са около половината от московските и растат с по около 11% на година.
В Москва темповете на растеж са по-слаби, около 6 на сто за последната година, но от 2009 година досега средната заплата е нараснала от 34 000 на 50 000 рубли.
Според статистиката за декември 2012 година средната заплата за цяла Русия е била почти 35 000 рубли, което прави малко над 1000 долара.
По данни на руската статистическа служба най-добре платени в страната са компютърните специалисти, финансистите и работниците в търговията, както и тези в петролната индустрия.
"Независимая газета" отбелязва, че московските заплати не са най-високи, а повече, отколкото в столицата, получават в Чукотка, Тюменска и Магаданска област и в Ямало-Ненецкия и Ханти-Манскийския автономен окръг.
като говориш за русия никога не сравнявай с москва.и украйна и българия да я вземат в съюза никога няма да вземат колкото хората в москва.то е като да даваш за пример белгия и да казваш на украинците че видиш ли в европейския съюз вземали толкова.ние сме в прецакан регион и вечно ще сме прецакани така че стига фантасмагории
Средната работна заплата в руската столица Москва ще достигне 2000 долара до края на 2013 година, в Санкт Петербург - 1600 долара, а в градове като Екатеринбург, Владивосток и Красноярск - 1200 долара, пише вестник „Независимая газета”, като цитира държавната статистическа служба. Вестникът посочва, че средно за Русия номиналните възнаграждения са около половината от московските и растат с по около 11% на година.
В Москва темповете на растеж са по-слаби, около 6 на сто за последната година, но от 2009 година досега средната заплата е нараснала от 34 000 на 50 000 рубли.
Според статистиката за декември 2012 година средната заплата за цяла Русия е била почти 35 000 рубли, което прави малко над 1000 долара.
По данни на руската статистическа служба най-добре платени в страната са компютърните специалисти, финансистите и работниците в търговията, както и тези в петролната индустрия.
"Независимая газета" отбелязва, че московските заплати не са най-високи, а повече, отколкото в столицата, получават в Чукотка, Тюменска и Магаданска област и в Ямало-Ненецкия и Ханти-Манскийския автономен окръг.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
я господата от русия да вземат да погледнат и заплащането на русия и българия .за 2013 в уйкипедия има статистика за минималната заплата в евро.117за русия ---174 за българия .и не забравяйте че там е в рубли обезценяващи се постоянно.мерси не ми се живее с ниска евро приравнена заплата нито ми се иска да гледам само телевизии в духа на атака където водещите сами си говорят с часове и ние като малоумници трябва да стоим и да им слушаме внушенията .хайде мерси
Не знам колко човека в БГ и Русия работят на Минимална заплата и според мен това не показва нищо. Доста западна държави нямат дори минимална заплата , което не означава че работят за по 100 долара нали. Важен индикатор е средна работна заплата и БВП на човек от населението:
- Средната работна заплата за 2011 в Русия е 810 $, а в Москва към 1500 долара.
- БВП на Русия на глава от населението също е значително по висок от този на България.
Тези и други подобни данни често бяха поствани тук по назад в споровете.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
я господата от русия да вземат да погледнат и заплащането на русия и българия .за 2013 в уйкипедия има статистика за минималната заплата в евро.117за русия ---174 за българия .и не забравяйте че там е в рубли обезценяващи се постоянно.мерси не ми се живее с ниска евро приравнена заплата нито ми се иска да гледам само телевизии в духа на атака където водещите сами си говорят с часове и ние като малоумници трябва да стоим и да им слушаме внушенията .хайде мерси
Че аз кога съм хвалил болшевизма, нацизма, сталинизма и маоизма?
НИКОГА! Абсолютно никога! Няма такъв случай!
И съм ЗА Путин, защото благодарение на него се възроди силна руска държава, която се противопостави на американския експанзионизъм.
Колко народи бомбардираха американците последните 20 години?
Колко войни водиха, няколко и без санкция на Съвета за сигурност, което си е абсолютна агресия отвсякъде! За отбрана ли са им 11 атомни самолетоносача? Отбраната е 10 пъти по-евтина със самолети на наземните летища. За АГРЕСИЯ са, за нищо друго.
Не налагат ли САЩ своята търговска политика по целия свят? Да не го прави в НАША изгода случайно?
В какво Щатите превърна Ирак? В псевдодържава, където всеки ден гърмят бомби и се избиват цивилни.
В какво САЩ и Франция превърнаха Либия? Територия без държава, където няма закон, има хаос и война.
В какво САЩ превърна Сирия? Кой подкрепя "бунтовниците" там?
Кой създаде измислената държава на шиптърите близо до нашата западна граница. И постави начело един архиубиец. Наркотрафикант и трафикант на човешки органи.
А Афганистан? Какво доведе необявената война на САЩ в Афганистан освен до масови убийства и разрастване на производството на наркотици десетки пъти?
Плюя на вашата измислена само за ВАС демокрация! Плюя и на САЩ!
На агресора САЩ трябва да се даде отпор! И това прави Русия!
Берти аз не съм влюбчив.Трудно се ожених точно поради това.И не харесвам мъже харесвам жени.Та боли ма фара за Путин.У дома има руска водка друго руско може би бензина и дизела поне така предполагам.Американско няма нищо.Аз пък не разбирам тоя телеЖки възторг пред УСА.Не разбирам как така допуснахте да ви бъдат промити мозъците с човешки права и демокрация.Айде да погледнем прехваления модел там.Няколко семейства олигарси определят кой да е президент и къде да има война.С гадната си лихварска политика са превърнали населението в роби.На 30 години излизаш от училище с 500000 долари кредит.Работа няма или ако има тя е ниско платена.....Ако не си доктор или инженер духаш супата яко.И така господарите са техванали за гушата и цял живот няма мърдане.Не може ли да разбереш че еднополюсния свят е вреден.Някой трябва да набие юмрук в гадните муцини на тая еврейска напаст с лихвите.И да има каже ясно че за два часа са радиоактивна пепел.Извън тяхна територия да не си врат гагите...
ПРИЯТЕЛЮ много гледаш алфа тв.спрете с тази американизация параноидна .америка е на хиляди километри.тука америка я няма.спрете да приказвате глупости атакаджии ами погледнете се как гласувате с дпс и бсп
Гигов,
ти си много по-зле, но мозъкът ти е толкова закърнял, че освен червено и пак червено нищо не можеш да вденеш. Равновесния макар и краен не величае един или друг държавник, а защитава едни ценности, които във времето се доказаха, че са по успешни в сравнение със болшевизма, нацизма, сталинизма, маоизма и тн..
Путин та путин... какво сте се влюбили в него не мога да ви разбера. КГБ агент (ако не знаш що за стока са виж нашите ДС кадри), заряза си семейството и подгони оная гимнстичка, обкръжи се с милионери и ги направи милиардери...като всички в последните години си изтеглят капиталите от Русия и ги кътат на запад....(сети се за червените пари и австрия и лихтенщайн) Направи една средна класа, която е 95% зависима от цената на петрола, а не от добавената стойност, която икономиката може да генерира.
Петролна индустрия, която стана силна не на последно място благодарение на гнилите капиталисти и тяхната технология и ... пари... същите технология и пари, които направиха арабите царе.
Погледни у вас колко предмета имаш в домакинството, които си купил в последните 10-15 години и са руски..произведени с руска технология.... като изключим енрегията... май няма с какво да се 'похвалиш'.
Руснаците си повярваха в последните 10 години, че са много добре икономически, но това е до време... бумът, който се дължеше на чуждестранните инвестиции е история. В момента всеки по-сериозен чуждестранен инвеститор мисли 2 неща - как да минимизира щетите и как да кешира... защото и на малките е ясно, че запада няма и няма как да мели с Путин оттук нататък.
Берти аз не съм влюбчив.Трудно се ожених точно поради това.И не харесвам мъже харесвам жени.Та боли ма фара за Путин.У дома има руска водка друго руско може би бензина и дизела поне така предполагам.Американско няма нищо.Аз пък не разбирам тоя телеЖки възторг пред УСА.Не разбирам как така допуснахте да ви бъдат промити мозъците с човешки права и демокрация.Айде да погледнем прехваления модел там.Няколко семейства олигарси определят кой да е президент и къде да има война.С гадната си лихварска политика са превърнали населението в роби.На 30 години излизаш от училище с 500000 долари кредит.Работа няма или ако има тя е ниско платена.....Ако не си доктор или инженер духаш супата яко.И така господарите са техванали за гушата и цял живот няма мърдане.Не може ли да разбереш че еднополюсния свят е вреден.Някой трябва да набие юмрук в гадните муцини на тая еврейска напаст с лихвите.И да има каже ясно че за два часа са радиоактивна пепел.Извън тяхна територия да не си врат гагите...
Коментар