IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Смешко, то и на 5 септември Сталин не нападна България нали? Само си взе своето и я окупира за 40-50 години. И жертви пак нямаше. Национални предатели! Само въже за вас.
    Моля! Ти пи ли си хаповете тази сутрин? Какви национални предатели те гонят в тема за Украйна? Ти да не си украинец, внук на Хрусчов?

Коментар

Смешко, то и на 5 септември Сталин не нападна България нали? Само си взе своето и я окупира за 40-50 години. И жертви пак нямаше. Национални предатели! Само въже за вас.
      Сталин, България, а де е Украйна в цялата работа ?(аналогиите са абсурдни..)
      Просто НЯМАШ какво да кажеш и ГРАЧИШ ЕДНО И СЪЩО...
      Колкото и да се мъчиш да сменяш темата.
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Какво общо има Путин с Украйна ?
        Крим е Русия ..... а украйна не се знае докога ще е такава а не федерация....
        Според мен до изборите...
        Съпоставям рейтинга на путин и раздорите в секторите , Удар ,Свобод и тимошенко....
        Уволнения и назначения без смисъл..закони без смисъл
        договорки с ЕС от нелигитимни представители...
        подписани наполовина споразумения..
        Ами като видят цялото ...тази сволоч в Киев ще бъде изметена за една нощ...

Коментар

Ми.....нападна я!
          Объркал си се драги ...
          ОЩЕ не е ...
          ЗА СЕГА си взе САМО Крим. (който НИКОГА не е бил украински)
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Не я е нападнал, а си е взел своето! Ха като твърдиш, че е имало агресия, нашествие, колко са жертвите в Крим?

Коментар

Ми.....нападна я!
              Не я е нападнал, а си е взел своето! Ха като твърдиш, че е имало агресия, нашествие, колко са жертвите в Крим?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Ми.....нападна я!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  ...

Коментар

• Електоралната подкрепа за Владимир Путин нарасна до 64%
                    26 Март 2014 | 10:30 | Агенция "Фокус"

Електоралната подкрепа за Владимир Путин нарасна до 64%Снимка: АФП
                    Москва. Шестдесет и четири процента от имащите право на глас руснаци биха дали вота си за настоящия президент на страната Владимир Путин, ако изборите се проведат сега, предаде Интерфакс. Осем процента от хората биха гласували за лидера на Либералдемократичната партия Владимир Жириновски, пет процента за лидера на Комунистическата партия Генадий Зюганов, два за бизнесмена Михаил Прохоров и един процент за ръководителя на партия „Справедлива Русия” Сергей Миронов. Останалите 20% са заявили, че се затрудняват да изберат или не желаят да гласуват. Допитването е проведено на 23 март, като в него са взели участие 3000 души от 204 различни населени места на Руската Федерация.

Политик ,който си върши работата в името на народа....
                    А нашите в името на Обама и Барозу....

Коментар

• "Харесвам ли Русия и руснаците. Не защото били православни или били славяни. Няма как да не ги харесвам и щом те са в общи линии доброжелателни. Досега не съм срещал руснак да не харесва България, освен говедата в Кремъл. Харесвам всички тия които последните години наляха парите си в страната, защото знам, че без тях 1/3 от българската нация щеше да пукнала от глад, валутния борд да е заминал на кино, а имотният пазар да рухне до нивото на изоставен краварник в ТКЗС. Харесвам руските писатели, чел съм всичко от Достоевски до Братя Стругацки, руските класици като Чайковски и Прокофиев, руските художници от времето на империята, 20 те и 60 години на 20 век. Харесвам руските туристи, рускините, харесвам Анна Курникова и Мария Шарапова, балерините, но да харесвам вместо тях едно дребно, плешиво и крадливо ченге като Путин, от което при това не съм видял полза нито за себе си нито за страната си, за мен е извратено! "

http://investments.dir.bg/_wm/librar...5&df=8&dflid=3

Шат на патката главата !

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        Ти кaжи ок ли си зa Косово...не отговaряй щом пляскaш зa Крим си съглaсен с подобно прекроявaне нa грaници.
                        Aз не одобрявaм косовскaтa история и кримскaтa също.
                        Аз също....
                        но не одобрявам и свалянето на Янукович и как прекараха Путин.....при сключен договор му спретнаха преврат в Украйна и точно тези с двойния стандарт...
                        В либия ,Афганистан ,Ирак.... и 100 други...

Той даде 15 милярда долара и 380 долара на газта.... и си искаше неговото....
                        Той не иска нато на границите...
                        Не знам дали знаеш ,но преди 24 години разпускането на Варшавския договор беше обвързано и със същото с НАТО.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          не ми отговори за двойния стандарт....
                          там 90 дни бомбардираха сърбия...и да ти кажа цялата земя в кюстендилско още е заразена...имаше някакви мутанти хлебарки с невиждан произход и размери...:confтused:
                          хашим тачи.... говори ли ти нещо...
                          Ти кaжи ок ли си зa Косово...не отговaряй щом пляскaш зa Крим си съглaсен с подобно прекроявaне нa грaници.
                          Aз не одобрявaм косовскaтa история и кримскaтa също.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Може дa си сигурен,че aко Косово беше решило дa е чaст от aлбaния -щяхa дa ги порежaт.
                            Защото ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              "Русия – това е регионална сила, която не от сила, а от слабост заплашва своите съседи”, заяви Обама снощи в Хага.
                              Американският народ не е съвсем съгласен с изявлението на президента, че Русия е регионална държава, коментира Вашингтон поуст.

А САЩ са световна.....
                              Даа....

Коментар

Може дa си сигурен,че aко Косово беше решило дa е чaст от aлбaния -щяхa дa ги порежaт.
                                не ми отговори за двойния стандарт....
                                там 90 дни бомбардираха сърбия...и да ти кажа цялата земя в кюстендилско още е заразена...имаше някакви мутанти хлебарки с невиждан произход и размери...
                                хашим тачи.... говори ли ти нещо...

Коментар

Working...
                                X