Първоначално изпратено от energetik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
ravnovesie
Западните банки имат над 4 трилиона инвестиции там , това не са малко а много пари. Добивната индустрия там е добила суровини за последните 5 години за само 130 милиарда при сравнително високи разходи. Путин им взе парите и няма и грам намерение да им ги върне да ти кажа под секрет. Тъпи, много тъпи овце банкери има, чужда пита - суровини искат да правят помен и сега ще духат супата много зловещо.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИма логика в това,което казваш.Но я си помисли какво би станало ,ако Русия започне поетапно вдигане на цената на газта за ЕС.На всички е ясно,че Европа няма алтернатива на руската газ.Кой ще фалира първи
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИма логика в това,което казваш.Но я си помисли какво би станало ,ако Русия започне поетапно вдигане на цената на газта за ЕС.На всички е ясно,че Европа няма алтернатива на руската газ.Кой ще фалира първи
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнениеРавновесие не ми философтвай във форума, а отивай да палиш гумите на мегдана да помагаш на твоите хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСтава все по-ясно как запада мисли да фалира Русия. Просто като създава психологическо напрежение. Тук ограничение, там пречка, този задържан, онзи разследван. А парите са фашисти, обичат ред и сигурност и като няма ред и сигурност бягат. Очевидно повече бягат руските пари от Русия, то запада няма кой знае какви инвестиции там. Руснаците сами ще си фалират държавата. И това ако не е ирония - същите тези които са печели от Путин, ще са същите които ще прецакат Путин, за да си запазят спечеленото.
Коментар
-
Става все по-ясно как запада мисли да фалира Русия. Просто като създава психологическо напрежение. Тук ограничение, там пречка, този задържан, онзи разследван. А парите са фашисти, обичат ред и сигурност и като няма ред и сигурност бягат. Очевидно повече бягат руските пари от Русия, то запада няма кой знае какви инвестиции там. Руснаците сами ще си фалират държавата. И това ако не е ирония - същите тези които са печели от Путин, ще са същите които ще прецакат Путин, за да си запазят спечеленото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТитан имат англичаните много, той наистина е интересен метал.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Малоумниците от Десен Сектор май пробват нещо като пуч, ама не ми изглежда сериозно. Ако случайно решат да влязат вътре, да разгонят депутатите и да пробват да вземат властта то това окончателно ще разкатае фамилията на Украйна за много дълъг период напред !!!
Не ми се вярва да са чак толкова откачени - по-скоро показват мускули и се опитват да сплашат Турчинов и Яценюк. При всяко положение предстои поредната интересна нощ в Киев!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениети нещо не ме разбра.Да съм показах подкрепа за някой-????????????.сидеров за енти път подхваща нова лъжа и хората излъгани от самия него пак започват да му вярват без да е изпълнил едно от обещанията си във времето от вестник демокрация до ден днешен.а за това че и другите не стават не споря,но най големия хамелеон е тоя смотлйо БОЛЕН.но всеки има право да вярва и да дава гласа си за който иска ----да не говорим че няма значение за кого се гласува-----все гласуваш за заплатка на някой подобен смотлйо я в евросъюза я в народното събрание.
Коментар
Коментар