IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
    Малоумниците от Десен Сектор май пробват нещо като пуч, ама не ми изглежда сериозно. Ако случайно решат да влязат вътре, да разгонят депутатите и да пробват да вземат властта то това окончателно ще разкатае фамилията на Украйна за много дълъг период напред !!!

Не ми се вярва да са чак толкова откачени - по-скоро показват мускули и се опитват да сплашат Турчинов и Яценюк. При всяко положение предстои поредната интересна нощ в Киев!!!
    Ако тия наистина направят нещо и вземат властта там, Рските части на Украина ги пиши бегали окончателно.......
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• ravnovesie

Западните банки имат над 4 трилиона инвестиции там , това не са малко а много пари. Добивната индустрия там е добила суровини за последните 5 години за само 130 милиарда при сравнително високи разходи. Путин им взе парите и няма и грам намерение да им ги върне да ти кажа под секрет. Тъпи, много тъпи овце банкери има, чужда пита - суровини искат да правят помен и сега ще духат супата много зловещо.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Има логика в това,което казваш.Но я си помисли какво би станало ,ако Русия започне поетапно вдигане на цената на газта за ЕС.На всички е ясно,че Европа няма алтернатива на руската газ.Кой ще фалира първи
        България.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Има логика в това,което казваш.Но я си помисли какво би станало ,ако Русия започне поетапно вдигане на цената на газта за ЕС.На всички е ясно,че Европа няма алтернатива на руската газ.Кой ще фалира първи
          Ами какво ще стане - ЛНГ газта ще става все по конкурентна.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
            Равновесие не ми философтвай във форума, а отивай да палиш гумите на мегдана да помагаш на твоите хора
            Хахаха, поредния русофил генетично обременен с липса на абстрактно мислене, реши да се прави на остороумен

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Става все по-ясно как запада мисли да фалира Русия. Просто като създава психологическо напрежение. Тук ограничение, там пречка, този задържан, онзи разследван. А парите са фашисти, обичат ред и сигурност и като няма ред и сигурност бягат. Очевидно повече бягат руските пари от Русия, то запада няма кой знае какви инвестиции там. Руснаците сами ще си фалират държавата. И това ако не е ирония - същите тези които са печели от Путин, ще са същите които ще прецакат Путин, за да си запазят спечеленото.

Коментар

• Равновесие не ми философтвай във форума, а отивай да палиш гумите на мегдана да помагаш на твоите хора

Коментар

• Става все по-ясно как запада мисли да фалира Русия. Просто като създава психологическо напрежение. Тук ограничение, там пречка, този задържан, онзи разследван. А парите са фашисти, обичат ред и сигурност и като няма ред и сигурност бягат. Очевидно повече бягат руските пари от Русия, то запада няма кой знае какви инвестиции там. Руснаците сами ще си фалират държавата. И това ако не е ирония - същите тези които са печели от Путин, ще са същите които ще прецакат Путин, за да си запазят спечеленото.

Коментар

• Не казвам че руснаците нямат титан много, просто и англичаните имат и няма монопол. И скелета не е от титан, а охладителите.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Титан имат англичаните много, той наистина е интересен метал.
                      Сериозно? Англичаните значи. И руснаците го купуват от англичаните сигурно, та си правят подводниците с титанов скелет. А за англичаните не остава.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• stoio68

Клептокрациите и клептодиктатурите предизвикват фашизъм като защитна ответна реакция на нацията. Не можеш вечно да тормозиш и крадеш една нация, защото хората озверяват.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Малоумниците от Десен Сектор май пробват нещо като пуч, ама не ми изглежда сериозно. Ако случайно решат да влязат вътре, да разгонят депутатите и да пробват да вземат властта то това окончателно ще разкатае фамилията на Украйна за много дълъг период напред !!!

Не ми се вярва да са чак толкова откачени - по-скоро показват мускули и се опитват да сплашат Турчинов и Яценюк. При всяко положение предстои поредната интересна нощ в Киев!!!

Коментар

• prodigal

Титан имат англичаните много, той наистина е интересен метал.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                              ти нещо не ме разбра.Да съм показах подкрепа за някой-????????????.сидеров за енти път подхваща нова лъжа и хората излъгани от самия него пак започват да му вярват без да е изпълнил едно от обещанията си във времето от вестник демокрация до ден днешен.а за това че и другите не стават не споря,но най големия хамелеон е тоя смотлйо БОЛЕН.но всеки има право да вярва и да дава гласа си за който иска ----да не говорим че няма значение за кого се гласува-----все гласуваш за заплатка на някой подобен смотлйо я в евросъюза я в народното събрание.
                              Ми аз затова не гласувам.Кога направят така закона както иска целия народ и ког се явят по стойностни хора ще гласувам.Измежду Циганина Тиквата Пръмовица Дудука и Болния не искам да избирам

Коментар

• Гледайте онлайн - фашистите от Майдана пак щурмуват Радата
                                http://www.ustream.tv/channel/kutiepov13

Коментар

Working...
                                X