If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И математиката ти е същата, като енергетиката. Не можеш да умножиш две по две.
Един вход с по три апартамента на осем етажа прави 24 апартамента. Седем входа по 24 апартамента прави 168 апартамента.
Хиляда киловата делено на 168 прави по шест киловата на апартамент бе! Това са по три печки! И то да работят денонощно!
Разкарай ми се от главата. Хабер нямаш.
Къде ги тия масови блокове с по седем входа бе Гигов? Да не са блоковете на овенните в Шумен?
Жилищен блок се топли с по 2 киловатчаса на жилище, ако е добре топлоизолиран в България. 1000 киловатчаса ти трябват за Сибир.За завод има въглища евтини, намират се и в Китай имат много такива централи а са най бързо растящата икономика.
И математиката ти е същата, като енергетиката. Не можеш да умножиш две по две.
Един вход с по три апартамента на осем етажа прави 24 апартамента. Седем входа по 24 апартамента прави 168 апартамента.
Хиляда киловата делено на 168 прави по шест киловата на апартамент бе! Това са по три печки! И то да работят денонощно!
Разкарай ми се от главата. Хабер нямаш.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Време е да кажат една истинска цена за газта и петрола и с тази дефлация да си приключи и да станеш фен на евтините въглища, които са направо безплатни.Въглищата с тази се цена са фрии енерджи.
Жилищен блок се топли с по 2 киловатчаса на жилище, ако е добре топлоизолиран в България. 1000 киловатчаса ти трябват за Сибир.За завод има въглища евтини, намират се и в Китай имат много такива централи а са най бързо растящата икономика.
На Бат Ти Пешо отдавна съм му казал че става..що да не става. На него ако му трябват 1 000 киловата за час мощност то мен 5 ме устройват и си ги имам направени.
Хабер си нямаш що е то КИЛОВАТ.
Хиляда киловата е малък завод бе!
Това са петстотин ( 500 ) печки "Лъч" по 2 киловата! С ХИЛЯДА киловата може да отоплиш през зимата осем етажен жилищен блок със шест-седем входа.
Престани да цапаш темата с твоето скудоумие!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Така де, що тогава си разправяме политически коректни приказки и не си кажем честно, че „демокрациите“ виждат диктатури само там където има ресурси за крадене. Как пък не им домиля за демокрацията в частите от Африка, които са бедни на ресурси. Оставят (и често финансират) нелепи диктатори с десетилетия, които си тормозят народите брутално, а не просто недемократично.
То, не че топлата вода не е открита, но ме дразни, когато хора имащи се за интелигентни прекаляват със сервилничество.
Примерно, ние нашите ресурси сме им ги дали и уж нямаме грижи (нещо за крадене), но прави впечатление, че за големи братя, се притесняват доста умерено от факта за сериозните проблеми, които имаме със съдебната система и циганите. Един вид, тези са си платили, да правят каквото искат. Точно защото сме платили би следвало да ни дължат решение, а не неглижиране на проблемите.
демокрация се сее там където има какво да се ожъне
капитализмът е строго практична система и не търпи изключения.
Напоследък ЕС залитна по социализма и това ще ни донесе само бели на главата.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
На Бат Ти Пешо отдавна съм му казал че става..що да не става. На него ако му трябват 1 000 киловата за час мощност то мен 5 ме устройват и си ги имам направени.
Кратко и ясно - природните ресурси са неравномерно разпределени и наличието им на места поражда наличие на щастливи диктатури дори.
Така де, що тогава си разправяме политически коректни приказки и не си кажем честно, че „демокрациите“ виждат диктатури само там където има ресурси за крадене. Как пък не им домиля за демокрацията в частите от Африка, които са бедни на ресурси. Оставят (и често финансират) нелепи диктатори с десетилетия, които си тормозят народите брутално, а не просто недемократично.
То, не че топлата вода не е открита, но ме дразни, когато хора имащи се за интелигентни прекаляват със сервилничество.
Примерно, ние нашите ресурси сме им ги дали и уж нямаме грижи (нещо за крадене), но прави впечатление, че за големи братя, се притесняват доста умерено от факта за сериозните проблеми, които имаме със съдебната система и циганите. Един вид, тези са си платили, да правят каквото искат. Точно защото сме платили би следвало да ни дължат решение, а не неглижиране на проблемите.
Автономно захранване на потребителите ще има по скоро отколкото си го представят болните мозъци.Важно е Европа да застане на този полюс твърдо.В момента в който го направят ще се развият много бързо събитията.
Бат Пешо ти обясни веднъж тая работа как става и не става, ама ти нали си писател, а не читатал, продължаваш да твориш малоумия на кило...
Автономно захранване на потребителите ще има по скоро отколкото си го представят болните мозъци.Важно е Европа да застане на този полюс твърдо.В момента в който го направят ще се развият много бързо събитията.
Коментар