IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поздрав от братския китайски народ:
    http://www.youtube.com/watch?v=P1L-Jfhq2IQ

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Къде ги тия масови блокове с по седем входа бе Гигов? Да не са блоковете на овенните в Шумен?
      Пий си водката със сельодката, хапвай зелена салата и не се занимавай с неща, които милиционерския мозък не може да проумее.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        И математиката ти е същата, като енергетиката. Не можеш да умножиш две по две.
        Един вход с по три апартамента на осем етажа прави 24 апартамента. Седем входа по 24 апартамента прави 168 апартамента.
        Хиляда киловата делено на 168 прави по шест киловата на апартамент бе! Това са по три печки! И то да работят денонощно!

Разкарай ми се от главата. Хабер нямаш.
        Къде ги тия масови блокове с по седем входа бе Гигов? Да не са блоковете на овенните в Шумен?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Жилищен блок се топли с по 2 киловатчаса на жилище, ако е добре топлоизолиран в България. 1000 киловатчаса ти трябват за Сибир.За завод има въглища евтини, намират се и в Китай имат много такива централи а са най бързо растящата икономика.
          И математиката ти е същата, като енергетиката. Не можеш да умножиш две по две.
          Един вход с по три апартамента на осем етажа прави 24 апартамента. Седем входа по 24 апартамента прави 168 апартамента.
          Хиляда киловата делено на 168 прави по шест киловата на апартамент бе! Това са по три печки! И то да работят денонощно!

Разкарай ми се от главата. Хабер нямаш.

Коментар

• gigow

Време е да кажат една истинска цена за газта и петрола и с тази дефлация да си приключи и да станеш фен на евтините въглища, които са направо безплатни.Въглищата с тази се цена са фрии енерджи.
            D.Y.F-091066

Коментар

• gigow

Жилищен блок се топли с по 2 киловатчаса на жилище, ако е добре топлоизолиран в България. 1000 киловатчаса ти трябват за Сибир.За завод има въглища евтини, намират се и в Китай имат много такива централи а са най бързо растящата икономика.
              D.Y.F-091066

Коментар

На Бат Ти Пешо отдавна съм му казал че става..що да не става. На него ако му трябват 1 000 киловата за час мощност то мен 5 ме устройват и си ги имам направени.
                Хабер си нямаш що е то КИЛОВАТ.

Хиляда киловата е малък завод бе!
                Това са петстотин ( 500 ) печки "Лъч" по 2 киловата! С ХИЛЯДА киловата може да отоплиш през зимата осем етажен жилищен блок със шест-седем входа.
                Престани да цапаш темата с твоето скудоумие!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                  Така де, що тогава си разправяме политически коректни приказки и не си кажем честно, че „демокрациите“ виждат диктатури само там където има ресурси за крадене. Как пък не им домиля за демокрацията в частите от Африка, които са бедни на ресурси. Оставят (и често финансират) нелепи диктатори с десетилетия, които си тормозят народите брутално, а не просто недемократично.
                  То, не че топлата вода не е открита, но ме дразни, когато хора имащи се за интелигентни прекаляват със сервилничество.
                  Примерно, ние нашите ресурси сме им ги дали и уж нямаме грижи (нещо за крадене), но прави впечатление, че за големи братя, се притесняват доста умерено от факта за сериозните проблеми, които имаме със съдебната система и циганите. Един вид, тези са си платили, да правят каквото искат. Точно защото сме платили би следвало да ни дължат решение, а не неглижиране на проблемите.
                  демокрация се сее там където има какво да се ожъне
                  капитализмът е строго практична система и не търпи изключения.

Напоследък ЕС залитна по социализма и това ще ни донесе само бели на главата.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Носят отговорност пред собствените си граждани проформа и реално пред собствените си корпорации, затова е така.
                    Доста кратко го формулира, комплименти за което!

Коментар

• prodigal

Носят отговорност пред собствените си граждани проформа и реално пред собствените си корпорации, затова е така.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Flanker

На Бат Ти Пешо отдавна съм му казал че става..що да не става. На него ако му трябват 1 000 киловата за час мощност то мен 5 ме устройват и си ги имам направени.
                        D.Y.F-091066

Коментар

Кратко и ясно - природните ресурси са неравномерно разпределени и наличието им на места поражда наличие на щастливи диктатури дори.
                          Така де, що тогава си разправяме политически коректни приказки и не си кажем честно, че „демокрациите“ виждат диктатури само там където има ресурси за крадене. Как пък не им домиля за демокрацията в частите от Африка, които са бедни на ресурси. Оставят (и често финансират) нелепи диктатори с десетилетия, които си тормозят народите брутално, а не просто недемократично.
                          То, не че топлата вода не е открита, но ме дразни, когато хора имащи се за интелигентни прекаляват със сервилничество.
                          Примерно, ние нашите ресурси сме им ги дали и уж нямаме грижи (нещо за крадене), но прави впечатление, че за големи братя, се притесняват доста умерено от факта за сериозните проблеми, които имаме със съдебната система и циганите. Един вид, тези са си платили, да правят каквото искат. Точно защото сме платили би следвало да ни дължат решение, а не неглижиране на проблемите.

Коментар

• Може ли най-учтиво да помоля да не задръствате темата "Украйна" в вашите енергийни фантазии.

Ето ви теми за енергиите:
                            Изберете си една, или си направете нова тема и си тротинеткайте там! МОЛЯ!

Коментар

Автономно захранване на потребителите ще има по скоро отколкото си го представят болните мозъци.Важно е Европа да застане на този полюс твърдо.В момента в който го направят ще се развият много бързо събитията.
                              Бат Пешо ти обясни веднъж тая работа как става и не става, ама ти нали си писател, а не читатал, продължаваш да твориш малоумия на кило...

Коментар

• Grosss

Автономно захранване на потребителите ще има по скоро отколкото си го представят болните мозъци.Важно е Европа да застане на този полюс твърдо.В момента в който го направят ще се развият много бързо събитията.
                                Last edited by supertrader; 30.03.2014, 18:56.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X