IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• МОДЕРАТОРА, ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТАКИВА БОЛНИ СЪЩЕСТВА ДА НИ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИТЕ СИ. НИЩО КОЕТО Е НАПИСЪЛ НЕ Е ВЯРНО, ЗАЩО ГО ОСТАВЯШ ТОГАВА ДА ВТЪЛПЯВА И НА ДРУГИТЕ, КОЛКО Е ...........

ТОВА Е КАТО ЗА 2 МЛРД.ЛВ КОИТО ОТКРАДНАЛ Б.Б затова сега има дело, и някои ще го отнесе. Ама на наш кире не на ясно и е се разболял по червената истина. Защо Кире си толкова елементарен.
    Нито съм платен, нито съм трол,както ТВЪРДИШ ТИ КИРО, нито ще бъда, нито пък съм гласувал за ГЕРБ.Но виж като виждам какви хора сте с какво мислене, май с двете ръце ще гласувам за тях. И това, че Орешарски ни връща 10 години назад поне само за една година управление, къде го забрави? И ВЪОБЩЕ ТАКАВА ПРОСТОТИЯ НЯМА КАТО ВАШАТА.

ЕТО МОДИ ОТ ТЕМА ЗА ЕНЕРГОПРО. ВИЖ ГО КОИ КАКВО ГОВОРИ И КАК?????? КОИ БИЛ ПОСЛЕ АГРЕСИВЕН И КОИ ОБИЖДАЛ. ТОВА Е ЗАРАДИ ТОЛЕРИРАНИТЕ ОТ ВАС.................

Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Пак се появиха герберастите тролове с личните нападки.Нали Тиквата скапа енергетиката, икономиката и сравни Борсата с черешова.Не свалиха ли герберастите , заради цените на тока.Нямат ли мутрата и цветелина интереси в зелената енергия..Тези глупости си ги пишете на профила на мутрите и не мърсете Инвестора..Тук е професионален форум
    Last edited by X_Y; 07.04.2014, 14:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Колчо, що се абиш да комуникираш с поредния платен трол? Единственият елемент на интрига тук е дали е чисто нов или е клонинг на някои от съществуващите олигофрени.

И само какви никове им измислят ..... Много е важно да има нещо трейдърско ....
      +1

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
        Е добре де, кога и как ме изкара трол, че и платен, че и приканваш всички останали за игнор листа. Че и някои по нагли горе вече били готови. хахах вие не сте добре...аз ли да ви казвам. Какви сте вие тука, само мислещи за Русия и нищо друго ли????? Просеете яко.

Не бре мрежа, такова мислене имам не е робско като вашето.За съжаление на повечето от вас. АМА ТОВА СПРЕТЕ СЕ МАЛКО, ПОНЕ БИЛИ МИ ИЗМИСЛЯЛИ НИКА ИТОЙ ДА ИМАЛ НЕЩО ТРЕЙДЪРСКО... ХАХАХА ТОВА АКО ТАКОВА МИСЛЕНЕ ИМАТЕ ЗА ДРУГИ НЕЩА Е ЯСНО. Колко ти стига.

Леко, че оплю целия монитор!

Що се касае до случая в Крим, ето от новините - http://www.dnes.bg/iztochna-evropa/2...-v-krim.221569

"Група пияни хулигани нападнали през нощта КПП на кримско военно поделение и общежитие към него. Нападателите се нахвърлили срещу служители на МВР и военен патрул в опит да им отнемат огнестрелното оръжие. По време на схватката един от хулиганите бил задържан, а друг - ранен и починал от раните си, преди да пристигне линейка. Трима успели да избягат, обобщава случката РИА Новости."

Дам, кофти случка...

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
          Народна република... Айде червените тролове, ето я вашата лелеяна цел, бързо докато още не са сложили телените мрежи по границата.
          Кримският сценарий се разиграва в Източна Украйна
          Самообявила се Донецка република поиска войски от Путин

Готви се референдум за влизане в Русия

http://www.mediapool.bg/samoobyavila...ews218877.html

Лозунгът на Путин - "Апетитът идва с яденето"

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Колчо, що се абиш да комуникираш с поредния платен трол? Единственият елемент на интрига тук е дали е чисто нов или е клонинг на някои от съществуващите олигофрени.

Е добре де, кога и как ме изкара трол, че и платен, че и приканваш всички останали за игнор листа. Че и някои по нагли горе вече били готови. хахах вие не сте добре...аз ли да ви казвам. Какви сте вие тука, само мислещи за Русия и нищо друго ли????? Просеете яко.

Не бре мрежа, такова мислене имам не е робско като вашето.За съжаление на повечето от вас. АМА ТОВА СПРЕТЕ СЕ МАЛКО, ПОНЕ БИЛИ МИ ИЗМИСЛЯЛИ НИКА ИТОЙ ДА ИМАЛ НЕЩО ТРЕЙДЪРСКО... ХАХАХА ТОВА АКО ТАКОВА МИСЛЕНЕ ИМАТЕ ЗА ДРУГИ НЕЩА Е ЯСНО. Колко ти стига.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Някой да отвори нова тема човешката злоба, обиди,ругатни ,пусувни и всякакви
              такива.
              НЕ ЩАТ бре, НЕ ЩАТ !!!
              От кога им предлагам, да се съберат там и да обменят "мисли и мнения.."
              Предполагам, че тогава пада тарифата ... (тоя, работодателя, не е чак толкова забутан - следи нещата )
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Някой да отвори нова тема човешката злоба, обиди,ругатни ,пусувни и всякакви
                такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                  В Донецке митингующие провозгласили Донецкую народную республику
                  Народна република... Айде червените тролове, ето я вашата лелеяна цел, бързо докато още не са сложили телените мрежи по границата.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                    В Донецке митингующие провозгласили Донецкую народную республику
                    Вчера "местные харьковчане" штурмовали театр оперы и балета, думая, что это - мэрия и требовали выйти мэра!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Този пост, уважаеми, има пряко отношение към Вашето "поведение"...

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
                        Ами сега този ти пост има ли нещо общо с действителността или със форума?????????????
                        Този пост, уважаеми, има пряко отношение към Вашето "поведение"...

Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
                        Как обаче, като ви опарят под опашките и обичате да се обяснявате и да сменяте темата и да измествате и така до кога/??????? И кой ще ви търпи????????
                        тук, малко се надценихте ...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• В Донецке митингующие провозгласили Донецкую народную республику

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Лелейййй ...
                            Още един ...
                            хммм ... юзър се появи ..
                            "Пише", само с главни букви... ?
                            Допускам, че влага много енергия в работат си...
                            Ама пък не увеличава и не оцветява "написаното"... ???
                            Защо ли ?
                            Ами сега този ти пост има ли нещо общо с действителността или със форума?????????????

Как обаче, като ви опарят под опашките и обичате да се обяснявате и да сменяте темата и да измествате и така до кога/??????? И кой ще ви търпи????????

Коментар

• Лелейййй ...
                              Още един ...
                              хммм ... юзър се появи ..
                              "Пише", само с главни букви... ?
                              Допускам, че влага много енергия в работат си...
                              Ама пък не увеличава и не оцветява "написаното"... ???
                              Защо ли ?

Коментар

• ЕТО И ПОРЕДНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ПУТИН В ЗАЩИТА НА ИМПЕРИЯТА СИ.
                                Само дето са леко простовати.Но нищо да видим резултата. ЕТО И ЗАЩО РУСИЯ НЕ ИСКА УКРАЙНА В НАТО. ЗАЩОТО ИСКА ЗОНИ НА ВЛИЯНИЕ. А ТОВА В 21В. МУ ВИКАТ ТЕРОРИЗЪМ.

Целта на протестите в Източна Украйна е да доведат руските войски

Да и да спретнат бърз референдум.Те затова нашите тука червени малоумници не искат референдуми особено покрай избори.Сакън, така или иначе, КОЙ ще гласува за БСП? Трябва да е с мислене от преди 70-те години на миналия век.

Коментар

Working...
                                X