IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Това го пускаш за осемдесет и осми път и няколко пъти ти се каза че се говори така за да се убеди обществото да заделя повече пари за военните....и в САЩ го правят.....
    Mдааа, как ме излови
    ама нищо де, ето ти още едно. Пак а па руский за да панимаеш
    Ох, сори, па английскаму язике ета...

http://www.youtube.com/watch?v=LbWiQdNIqVM

а ета па русскийй

Он сказал што американцев в састаянии передотвратит атветний ядернийй удар.

http://www.youtube.com/watch?v=DM0FCsoEybc

ПП
    Бе не знам що не са ги почнали още...
    Тогава както казва един форумец тук, вас, руските патриоти ще ви мобилизират, и ще ходите да гърмите срещу руснаците...

Коментар

• ЕС подготвя "с пълна скорост" нови санкции срещу Русия

http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...nkcii_sreshtu/

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
        Стамби имам един въпрос към теб.

Понеже с огромна лекота лепиш етикетчета - напр. "Комунист" - та ми е любопитно ти самия като какъв се самоопределяш?

Социалдемократ ?
        Либерал ?
        Консерватор ?

Или просто обикновен Бойковист (каквото и да значи това)
        Твърд консерватор

Като любимия ми философ Шопенхауер например

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          За Слепеца (ако разбира руски )

Вице-премьер России: войну США мы проиграем за 6 часов
          Това го пускаш за осемдесет и осми път и няколко пъти ти се каза че се говори така за да се убеди обществото да заделя повече пари за военните....и в САЩ го правят.....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение

тва Рогозин, предполагам ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
              Норвегия е член на НАТО. Как така не го знаеш

Като резултат от руската анексия Швеция и Финландия обмислят членство в НАТО. Това е резултатът от вашата дейност, комунисти русофили
              Стамби имам един въпрос към теб.

Понеже с огромна лекота лепиш етикетчета - напр. "Комунист" - та ми е любопитно ти самия като какъв се самоопределяш?

Социалдемократ ?
              Либерал ?
              Консерватор ?

Или просто обикновен Бойковист (каквото и да значи това)

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Все още ги е страх (Ако имаха и малък шанс за победа, да са опитали. За момента, шансът е НУЛА. )... ПРО-то за НИЩО не струва
                ...

Коментар

Като резултат от руската анексия Швеция и Финландия обмислят членство в НАТО. Това е резултатът от вашата дейност, комунисти русофили
                  Норвегия не са член на ЕС обаче .....

Пък другите като влязат в НАТО ще говори ..... за сега реални деиствия в тази посока няма.

Коментар

Като гледам как е цъфнала държавата след годините членство , имам сериозни съмнения че това е правилния път. Доста неутрални страни , не членове на НАТО , като Швеция, Швеицария, Финландия, Норвегия също но тя са друга бира заради нефта, се оправят доста по добре от нас.....

Коментар

• Като гледам как е цъфнала държавата след годините членство , имам сериозни съмнения че това е правилния път. Доста неутрални страни , не членове на НАТО , като Швеция, Швеицария, Финландия, Норвегия също но тя са друга бира заради нефта, се оправят доста по добре от нас.....

Коментар

Общо взето поредното безсмислено изказване от теб.....

Въпросът ми не беше имаме или нямаме интерес ......... интереса на БГ беше да не влиза в НАТО а да бъде неутрална и да си прави на спокоиствие търговия и бизнес със всички без проблеми...но го продадоха безвъзвратно към момента ....

Интереса на България е членство и в ЕС и в НАТО. И едното очевидно беше и е условие за другото. Колко изказвания на Меркел трябва да пусна за да стане ясно...

А това че вие комунистите русофили разсъждавате като руски патриоти го разбрах ясно Но това е в пълен разрез с българските национални интереси

Коментар

• [QUOTE=onakilev;1059612808]
                          Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Отново малка разлика.... първо, доколкото решенията се вземат в Брюксел или Монс (щото седлището на НАТО е също в Белгия, а не във Вашингтон) е въпрос на избор ...QUOTE]

Teсничък избор ... тесногръд?
                          Друго са си широките простори на Великата Евразия под мъдрото ръководство на царь Путин... ей това е широта...смешкоооооо, смешкооооо

Коментар

• [QUOTE=kandid;1059612734]Отново малка разлика.... първо, доколкото решенията се вземат в Брюксел или Монс (щото седлището на НАТО е също в Белгия, а не във Вашингтон) е въпрос на избор ...QUOTE]

Teсничък избор ... тесногръд?
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Ти нямаш изгода от подобно развитие на нещата. При мащабна инвазия на Русия в Украйна и нова анексия България става преден пост на Запада в Черноморския регион. Което означава разполагане на допълнителни сили на НАТО на българското черноморие.

Какво ще правите тогава вие, комунистите русофили

Въпросът ми не беше имаме или нямаме интерес ......... интереса на БГ беше да не влиза в НАТО а да бъде неутрална и да си прави на спокоиствие търговия и бизнес със всички без проблеми...но го продадоха безвъзвратно към момента ....

Коментар

Интересно е тук къде са допустимите граници за Русия , след преминаването на които ще се намеси с военни в проруските региони на Украина.....
                                Ти нямаш изгода от подобно развитие на нещата. При мащабна инвазия на Русия в Украйна и нова анексия България става преден пост на Запада в Черноморския регион. Което означава разполагане на допълнителни сили на НАТО на българското черноморие.

Какво ще правите тогава вие, комунистите русофили

Коментар

Working...
                                X