IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Е, за 400-те кораба, прекаляваш малко ми се струва ...
    Тва за педерасите си е баш, кошмар...
    Останалата час, не я разбрах (извиняаам са ... налЕ .. )

По последни данни от Джейнс-а, от 2011 г. - 5 Тикондероги и 20-на Арли Бърк, при това, че дори и без противодействие срещу тях, те могат да ударят близо 500 цели...от определен тип, разбира се. Хубаво е да изкара данни и за произведените ракети СМ-2/3, плюс, разбира се и техните възможности. Ама кво да се прави - аргументацията е "аз така казах", "ти си тъп", "тука така ми харесва", "виж това видео, щото ми харесва" и т.н.

Тва за педерасите, е очевадна простащина, която упорито продължава да се толерира...

п.с. Няма и да го разбереш, тук има една групичка хора, която плюят яко и анонимно, а отсреща втора, в която пък са защитници и срещу първите. Разбира се, има и нормални хора, които искат един нормален диалог, обаче такъв няма. Те така.

Коментар

• Понеже видяхте кои са Гейпарясниците с целофан во веки и снимка ( трогателна ).

П.П. Продължаваме - БГ матрьошките твърдят, че сме "братя" заради Православието?

1. Кой го беше забранил това Православие за 50 години и избиваше всички, свързани с него?
      2. Киевска Рус ( Светослав ), когато ни напада и разорява Добруджа и превзема Велики Преслав - е бил езичник - много по-късно ще се покръстят.

П.П. Още колко мит-а да ви оборвам на пикливото БКП-йе ...?

А, робчетата москвичи ( за протокола ) още ги е нямало - те ще се пръкнат след 250 годишно робство от монголците - чак в 1140г. от село Москва, дет' се срещнали 2 владетеля, ама не били руски.

Поне малко си научете Хистори-то БГ матрьошки, за да не сте смешни после като кой е проповядвал ГЕЙ - и ги снимали на снимка преди 50 години даже

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        Аз очаквах да цитираш Червен Кольо

Ще ти отговоря според данните на това изследване:

33% не одобряват действията на Русия

33% то твоята логика е повече от 50% ли ?
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ти не си човека, способен да прецени възгледите на другите, особено след като не си обявил своите

Но тъй като съм щедър, ще ти отговоря - ходя на църква, православна разбира се, и не одобрявам гей-браковете. Но за разлика от комунистите русофили, от това не следва никакво одобрение на тиранина Путин.

А сега първо си длъжен да се извиниш за обвинението в лъжа и второ, ти да декларираш своите убеждения според избраната от теб схема

Брей, щедър бил, много впечатляващо Мерси за разясненията
          Ами като си толкоз принципен и последователен що щеш в герберския тюрлюгювеч ?
          Както и да е !

А що се отнася до мен би трябвало да ти е ясно какъв съм точно, но айде и аз да съм щедър - аз съм по-скоро либерал (с лек ляв уклон, що се отнася до провалени пазарни мантри ала Дянков).

Не ми пука за гей браковете, православието да си стои в църквата и да не се меси дет не му е работа, а с Русия да си гледаме нашия интерес и по възможност да правим бизнес, а не да следваме сляпо инструкциите от Вашингтон, Берлин или Анкара !!!

Коментар

• А това е една тренировка на ВДВ на Русия.

Русия за пръв път извърши въздушен десант на Северния полюс

Въздушнодесантните войски на Русия за пръв път в историята успешно извършиха спускане на отряд с парашути на ледовете близо до Северния полюс. Това е станало днес в 14 часа московско време, съобщи подп. Евгений Мешков от пресслужбата на министерството на отбраната.
            Ако хамериканците ударят руснаците с каквото и да е оръжие, ще последва овладяване и ликвидиране на предните постове на ПВО на САЩ разположени в Аляска и полярната част на Канада.
            И масиран удар с ядрено оръжие.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Ъхъ,
              Ама Колчо виж онова дето го дадохна Марков първото, с него спират обикновени снаряди
              А с тази аеджис ще има накъм 400 кораба. Това означава, че на един път могат даминат рашките, китайците, норт корейците, пакистанците, индийците, и вся астальная сволач с ядерное аружие в тази част на света. Азия.

Ама представяш ли си - лягаш си една вечер и сънувайки кошмар как те гони тумба от европейски гейове за да ти бъркат в гъза, и събуждайки се, пускайки вефа, чуваш новината че петата калона на масква в България е останала сама...
              Баси ужаса, а?
              Е, за 400-те кораба, прекаляваш малко ми се струва ...
              Тва за педерасите си е баш, кошмар...
              Останалата час, не я разбрах (извиняаам са ... налЕ .. )
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Стамба, ади бе...що не ни информираш от конкурентни медии:

Проучване: Повечето българи са за Русия и против Запада в схватката за Украйна
                Само 6% одобряват действията на САЩ и ЕС, е установила "Медиана"

Събитията в Украйна показват, че предпочитанията на по-голямата част от българите са на руска страна, сочи проучването на "Медиана". На въпрос "Одобрявате ли или не действията на ЕС и САЩ в събитията в Украйна?" 6 на сто отговарят утвърдително, 20% - "донякъде", 41 на сто - не одобряват, а 33% не могат да преценят. На същия въпрос, но за Русия, 17% отговарят с "да", 21 на сто - донякъде, 33% - не ги одобряват, а 29 на сто не могат да преценят.

http://www.blitz.bg/news/article/260593
                И всичко това при масираната кампания против Русия, при масираната дезинформация течаща в проамериканските медии, които са 95% от всичките.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Обожанието на нашият русофилистик към Русия е на практика същото чувство, което изпитва малкият простак към големия простак, малкото хулиганче, към големия хулиган-разбойник. Стадното чувство е особено силно в провалените общности!
                  Повечето от нашите “русофилистици” са хора със сериозни личностни проблеми. Произхождащи от абсурдния Homo Sovieticus, те са негодни да се състезават за по-добър живот, мързеливи са и смятат, че някой друг е длъжен да се грижи за тяхното благополучие. Лишени от елементарна самокритичност и скромност, те са неспособни да приемат мястото си в обществото, и винаги търсят някаква външна причина за собствената си посредственост.
                  Те намират тази причина в “злия запад”, в “Америка”, в “педалската Европа”, в “чуждите компании-колониалисти”, и т.н. Те мразят безкрайно силно “запада” за неговия прогрес и за свободните му хора, които успяват да водят нормален живот. Те мразят хората, които се справят по-добре от тях. Това е онази пролетарска злоба, която изпитва неграмотния хамалин, към онези хора, които му плащат надницата.

http://www.frujin.com/?p=3662&fb_act...es=og.comments

Коментар

Норвегия не са член на ЕС обаче .....

Пък другите като влязат в НАТО ще говори ..... за сега реални деиствия в тази посока няма.
                    Никакво значение - участват в европейското икономическо пространство. И като такива например са длъжни да внасят в общата европейска касичка, посредством т. нар. Норвежка програма...т. е. де факто имат малко по-различен статут от редови член на ЕС...

http://www.norwaygrants-greeninnovation.no/

айде малко безплатна помощ, ако решиш да спретнеш некое проектче по Норвежката програма...

Коментар

тва Рогозин, предполагам ...
                      Ъхъ,
                      Ама Колчо виж онова дето го дадохна Марков първото, с него спират обикновени снаряди
                      А с тази аеджис ще има накъм 400 кораба. Това означава, че на един път могат даминат рашките, китайците, норт корейците, пакистанците, индийците, и вся астальная сволач с ядерное аружие в тази част на света. Азия.

Ама представяш ли си - лягаш си една вечер и сънувайки кошмар как те гони тумба от европейски гейове за да ти бъркат в гъза, и събуждайки се, пускайки вефа, чуваш новината че петата калона на масква в България е останала сама...
                      Баси ужаса, а?

Коментар

Стамба, ади бе...що не ни информираш от конкурентни медии:

Събитията в Украйна показват, че предпочитанията на по-голямата част от българите са на руска страна, сочи проучването на "Медиана". На въпрос "Одобрявате ли или не действията на ЕС и САЩ в събитията в Украйна?" 6 на сто отговарят утвърдително, 20% - "донякъде", 41 на сто - не одобряват, а 33% не могат да преценят. На същия въпрос, но за Русия, 17% отговарят с "да", 21 на сто - донякъде, 33% - не ги одобряват, а 29 на сто не могат да преценят.

Аз очаквах да цитираш Червен Кольо

Ще ти отговоря според данните на това изследване:

33% не одобряват действията на Русия

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                          Ама голям смех е когато герберите се напънат да се пишат я консерватори, я християн-демократи

Кого лъжеш бе, Стамболов

Ти си консерватор колкото аз съм примерно анархист :

Я кажи бе, твърд консерваторе, какво ти е отношението към традиционните ценности - примерно към православието или гей браковете
                          Ти не си човека, способен да прецени възгледите на другите, особено след като не си обявил своите

Но тъй като съм щедър, ще ти отговоря - ходя на църква, православна разбира се, и не одобрявам гей-браковете. Но за разлика от комунистите русофили, от това не следва никакво одобрение на тиранина Путин.

А сега първо си длъжен да се извиниш за обвинението в лъжа и второ, ти да декларираш своите убеждения според избраната от теб схема

Коментар

• Стамба, ади бе...що не ни информираш от конкурентни медии:

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Твърд консерватор

Като любимия ми философ Шопенхауер например
                              Ама голям смех е когато герберите се напънат да се пишат я консерватори, я християн-демократи

Кого лъжеш бе, Стамболов

Ти си консерватор колкото аз съм примерно анархист :

Я кажи бе, твърд консерваторе, какво ти е отношението към традиционните ценности - примерно към православието или гей браковете

Коментар

Гейропа ще се прекрои на нов принцип. Сегашният "модел", доказа пълната си несъстоятелност, като механизъм за взимане на решения и решаване на проблеми.. ОГРОМЕН апарат от ненужни бюрократи, само дългове и нарастваща безработица. Само Германия пълни джобовете
                                Питах БГ матрьошките - тази целувка с език на Тошо и Брежнев ли е? ( и гейовете ми говорят за "Гейропа"? )

Малко срам нямате ли да говорите за фидерасти - като си гледате "лидера"?
                                ---------------------------------------------------------

Питах и оня "енергетик" каква криза в БГ като сме под 1% на газ от енергоносители? Отделно всичко ти е вързано като алтернатива на въглища, мазут и ток?

К'ва "газова" криза, бре стюпид БГ матрьошки?!

Предложих някоя БГ матрьошка от тук списващите да ме покани, за да го видя, че е на ГАЗ и няма друга алтернатива?
                                ---------------------------------------------------------

Не е зле БГ матрьошките да отидете и дружно да се самоубиете, че ни писна вече 130 години от вашата "помощ".

Попиляхте БГ - бравос. Още какво искате?
                                Attached Files
                                Last edited by marandi; 08.04.2014, 16:36.

Коментар

Working...
                                X