Първоначално изпратено от prodigal
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНяма съмнение че рушняците са много напред технологично. Ама е тайна.
Даже и те не знаят.
Ракете С-125 Нева каквим је оборен F-117
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеФаки, този кораб е тъжно свидетелство за задъдената улица до която е стигнала американската военна индустрия !
4 000 000 000 долара единия !!! Почти колкото самолетоносач !
Представяш ли си за какво безумие говорим
Те затова ще построят само три бройки - ами че това е невероятно разхищение на средства за R&D !!!
Сума ти милиарди пръснаха за тая разработка, толкова други проекти закриха само и само да излезе прословутия Зумуалт и накрая - три бройки
Все едно Боинг да разработят нов пътнически суперсамолет и накрая да продадат 5-6 екземпляра, щото бил много скъп
А науката и прогреса струват пари
А защо даваш пример с боинг? Аз лично бих искал да видя пример с да речем туполев или илюшин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеОбясни по-подробно.
Какво по-подробно, дай насока
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеДобре де, ето малко енертейнтмънт:
4 000 000 000 долара единия !!! Почти колкото самолетоносач !
Представяш ли си за какво безумие говорим
Те затова ще построят само три бройки - ами че това е невероятно разхищение на средства за R&D !!!
Сума ти милиарди пръснаха за тая разработка, толкова други проекти закриха само и само да излезе прословутия Зумуалт и накрая - три бройки
Все едно Боинг да разработят нов пътнически суперсамолет и накрая да продадат 5-6 екземпляра, щото бил много скъп
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеТочно, че става насила е проблема. На всички им е ясно, че плащат рекет, а не инвестират.
Именно за това огромната чат от дълга се поема от емитентите му, срещу комисионна при това, което е тема за нов разговор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ не е така, обезпечени са с долари.
Затова споменах структура на дълга - по-голямата част е вътрешен. А другия са дцк продадени навън.
Ми никой не кара китайците, еле па рушняците да купуват. Ми не купувайте бре! Тая работа насила не става.
Именно за това огромната чат от дълга се поема от емитентите му, срещу комисионна при това, което е тема за нов разговор
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТоя ша е толкова невидим колкото ония невидими Стелтове над Сърбия дето ги сваляха с ракети Руско производство модел 1960 г.
Още помня сърби снимани на останките на стелта със плакати .....Извиняваи че го свалихме чичко Сам, не знаехме че е невидим.
Даже и те не знаят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеДобре де, ето малко енертейнтмънт:
Още помня сърби снимани на останките на стелта със плакати .....Извиняваи че го свалихме чичко Сам, не знаехме че е невидим.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДа, не споря, че имат някакви продажби на лицензионни права, аз също съм плащал такива, за разлика от повечето пишещи тук, но сравнено с дълга им приходите от това са пренебрежимо малка сума!
Както и да го гледаме, заемите на САЩ в момента са обезпечени със самолетоносачи, а не със стоки и услуги
Затова споменах структура на дълга - по-голямата част е вътрешен. А другия са дцк продадени навън.
Ми никой не кара китайците, еле па рушняците да купуват. Ми не купувайте бре! Тая работа насила не става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ процесорите в компютрите ти какви са? А чипсета в компютрите ти какъв е? А да не би да използваш виндовс? А офис пакет? Сигурно не ползваш гпс навигатор, но тези които ползват, откъде мислиш че взимат данните? Ами интернет ползваш ли?
А производни на антибиотици като например аугментин? (дано не ти се е налагало де..). Ами ЯМР да не би да ползват в болниците например китайски или не дай си боже руски? Ако идеш в някоя болница сигурно имат компютърни томографи? Е - тях и сименс ги прави, но пък ония мааалки чипчета ги купува от.. ха познай откъде,
Всъщност разбирам те напълно, но това е защото могат да си го позволят. Не оставай с впечатлението че одобрявам. Но както казва попа на сватбата - "заедно в добри и в лоши дни".
Технологично нещата са докарани до доста високи нива, които даже и не ни минават през акъла. Няма да споменавам щото нямам в момента източници, и не ща да ми се смеете, а аз не ходя по въже и не очаквам да падна за да ви ентертейнтвам.
Както и да го гледаме, заемите на САЩ в момента са обезпечени със самолетоносачи, а не със стоки и услуги
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПък тази на САЩ и какво от това.....те ще се разпаднат преди Русия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеEто тази карта е от авторитетен руски източник:
Русия я чака разпад на няколко държави
Last edited by markov; 12.04.2014, 19:02.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМи в случая със САЩ се набляга на факта, че само федерацията има дълг от 17 000 000 000 000 долара, от които половината е пресен ...пресен. За целия дълг се споменават цифри от порядъка на 8 пъти повече. Външния дълг, предполагам, е от порядъка на около 5 трилиона и всички банкноти по мазетата в Азия и Латинска Америка (още + 10%).
Проблемът е, че Щатите са поели ангажимент да осигурят световна валута при строги условия и в момента хич не ги изпълняват и крадат от света. Сам знаеш, че няма как да продадат стоки и услуги, че да платят на ФЕД дължимото, еле пък на Китай, Япония и Русия.
Дългът се мери като % от БВП, ама понеже нямам нищо произведено в САЩ в дома ми, не че не ги харесвам, напротив, е нормално да се замисля -що така нямам стока произведена от лидера на световната икономика и наш ексклузивен партньор ?
А производни на антибиотици като например аугментин? (дано не ти се е налагало де..). Ами ЯМР да не би да ползват в болниците например китайски или не дай си боже руски? Ако идеш в някоя болница сигурно имат компютърни томографи? Е - тях и сименс ги прави, но пък ония мааалки чипчета ги купува от.. ха познай откъде,
Всъщност разбирам те напълно, но това е защото могат да си го позволят. Не оставай с впечатлението че одобрявам. Но както казва попа на сватбата - "заедно в добри и в лоши дни".
Технологично нещата са докарани до доста високи нива, които даже и не ни минават през акъла. Няма да споменавам щото нямам в момента източници, и не ща да ми се смеете, а аз не ходя по въже и не очаквам да падна за да ви ентертейнтвам.
Коментар
Коментар