IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=fon;1059614361]Трябва да ти обясня, че при прехвърляне на кола или апартамент у нас нотариуса взима няколко хиляди, а в САЩ взима 10 долара

http://notary.bghot.com/realprice.php

И как се прехвърля апартамент в САЩ?
    Аз доколкото зная, даже децата си купуват от бащите къщите, защото им излиза по-евтино да теглят нов заем, отколкото да плащат луди такси и да се облага придобивката с данъци.

Това за 10 долара звучи странно...

А за да ти се поддържа тръста, всяка година адвоката взема най-малко $10 000.

Че правистите вземат малко пари изобщо не е вярно.

На час $500, може и за 30 минути.

Коментар

• Сражения се водят в Източна Украйна, президентът свика извънредно Съвета за национална сигурност

Кой свика Съвета за национална сигурност? Янукович?

Турчинов не е президент......

Коментар

• marandi

Идеята им е друга, да изнесат революция към Русия.Той сега ще ги присъедини, но след 2 години те ще се вдигнат да се махат плюс други части от РФ.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          ...

Вие пак няма да имате колектори, щот' сте купешки БГ матрьошки, макар че газ сте виждали само по запалките за цигари
          ...

Ай, грухтете още от радост - изперкаляци

Руснашки патриоти в България.

Коментар

• Крым, Севастополь - Город герой

http://www.youtube.com/watch?v=YU6S-T4kePg
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              GAME OVER

Сражения се водят в Източна Украйна, президентът свика извънредно Съвета за национална сигурност

http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/04/...a_prezidentut/
              Доста преувеличени и тенденциозно. Никакви сражения няма. Милицията е на страната на руснаците. Кой воюва?
              Виж по-долу. Да не се повтарям.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• GAME OVER

Сражения се водят в Източна Украйна, президентът свика извънредно Съвета за национална сигурност

http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/04/...a_prezidentut/

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                  Уникална машина (бтв. конструиран в Киев). За съжаление е само 1(един) и се ползва от украйнски авиолинии.
                  Да конструктурското бюро е било в Украинска ССР , но зад него е била мощта на целия СССР и Русия в частност. След 1990 г. конструктурското бюро Антонов няма кои знае колко забалежими успехи .....не успяха дори да произведат втори такъв самолет.
                  Last edited by markov; 12.04.2014, 22:24.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Следейки развитието на ситуацията , мисля че вече трудно ще има връщане назад. Полицията по места преминава на страната на протестиращите, явно ще се стигне до федерализация ако не и до по-лошо .....

Коментар

• Не знам дали има "зелени човечета" в момента в Донбас, но има един вариант при който със сигурност ще се появят, барабар с танкове, БТРи и каквото друго се сетите.

Ярош обвиняет МВД и власть в бездействии и призывает "Правый сектор" к мобилизации
                      http://www.unian.net/politics/907157...ilizatsii.html

Из-за событий на востоке Украины, который хочет захватить Кремль, Ярош приказал всем структурам "Правого сектора" провести полную мобилизацию и подготовиться к решительным действиям по защите суверенитета и территориальной целостности страны.

Значи в момента в който Ярош предприеме въпросните "решителни действия" Украйна приключва като държава - и никаква федерация, конфедерация и пр. - Донбас директно го губят, а нищо чудно да замине и Южна Украйна. Просто този дебил не трябва да го допускат близо до камера или микрофон следващите 1-2 седмици, а няма да е зле направо да го гръмнат, като Музиченко !!!
                      Last edited by energetik; 12.04.2014, 22:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Антонов 225 , построен в края на 80-те от СССР и досега е най-големия товарен самолет в света. Оказва се че услугите му са доста търсени по пренос на особено големи и едрогабаритни товари.....
                        Уникална машина (бтв. конструиран в Киев). За съжаление е само 1(един) и се ползва от украйнски авиолинии.

Коментар

• ЕС ви даде кинти да си изградите конекторни връзки с Турция, Гърция и Румъния.

Кинтите изчезнаха - конекторите ги нема.
                          ----------------------------------------------------------------

Какво е виновен ЕС, че Джуджи се прави на мъж да спирал газ на цяла Европа, щот' Украйна не си плащала?!?

Ти в час ли си какви глупости чета от вас всеки божи ден дет' ми бауцате?
                          ---------------------------------------------------------------

Е, ся ЕС ще плати борча на Украйна и през това време ще им пусне връзка на Украйна през Полша, Румъния и Словения.

Вие пак няма да имате колектори, щот' сте купешки БГ матрьошки, макар че газ сте виждали само по запалките за цигари
                          ----------------------------------------------------------------

П.П. Все едно отиваш да си купиш хляб до магазина и продавач ти казва, ами целия квартал ви спирам хляба, защото Пешо има да ми плаща половин хляб?!

И вече голям възторг - Джджи го пиши бегал - ЕС, УСА и НАТО са по-тромавички с реакциите, ама като се почне - няма спирка после и лафчета, ама аз само се базиках, бе.

После 30 години Раша ще я клецат докато не ги попилеят да ровят всички по кофите и да живеят в кашони. Никой не обича някой да се ебава с кинтите му.

Ай, грухтете още от радост - изперкаляци
                          Last edited by marandi; 12.04.2014, 22:09.

Коментар

• Вътрешният министър на Украйна очевидно лъже.
                            Аваков: в Краматорске идет перестрелка, в Красном Лимане отбито нападение боевиков
                            "Краматорск (Донецкая обл.) Идет нападение.. Неизвестные обстреляли райотдел. Милиция отвечает. Идет перестрелка", - написал он.
                            ...................
                            "Красный Лиман (Донецкая обл.) нападение боевиков с краткоствольными автоматами российского производства АК 100 - отбито силами милиции и городскими дружинниками.
                            Какви престрелки, какво отбито нападение?
                            Та милицията в тези градове е минала на страната на сепаратистите.

Представители ВК «Наступ» заявляют, что милиция в Краматорске, нацепив георгиевские ленточки на груди, охраняет исполком , а рядом с ними находится группа пророссийски настроенных активистов.

Как сообщили УНИАН в пресс-службе ВК «Наступ», периодические столкновения происходят и в Красном Лимане, где также правоохранители ходят с георгиевскими лентами.
                            http://www.unian.net/politics/907150...mi-nastup.html
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Казах ти да сложиш простака в "игнора"! Не ме слушаш. С този идиот никога не можеш да проведеш смислен диалог.
                              Да прав си , нищо смислено от тоя индивид освен заяждания и празни философствания , от къде се слага в игнор щото до сега не съм слагал никои ....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Почти не ти чета безсмислиците , не ти пиша нито ти отговорям , не те споменавам никъде ............... противна и гнусна личност си ми , предполагам че чувствата са взаимни , така че ще се радвам така да постъпваш и ти към моите постове.
                                Те 'орицата ти го казаха, че докато си пишеше само за счетоводство и където си компетентен, беше приятен.

Откакто взе да се изживяваш на БГ матьошка - стана леко смешен

П.П. То не бяха обиди към БГ Президента чехльо, към БГ Парламент, към Премиер.

Имаме договор с ЕС и НАТО мой семпли, приятелю.

Дали е добър този договор или лош - не мога да кажа - според мен е абсолютно в наш ущърб, но не съм ги подписвал аз и не съм ги преговарял.

А, договорите са, за да се спазват. БГ матрьошките т'ва никога няма да го разберете.

Коментар

Working...
                                X