IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rosss Разгледай мнение
    Трябва да ни вълнува и още как?Нали играем на борсата,гледай какво
    става в момента на американските пазари.Утре вероятно и при нас стръвниците
    ще има да бесуват.
    Мъ що гледате какво става на американските пазари?
    Гледайте си масковските

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Маранди ме ядосва с неговите исторически интерпретации.
      братле маранди е прав . нека разгледаме нещата от един друг ъгъл.СЕГА нека разгледаме българия като обща тоалетна на две къщи с ограда и тоалетната е на неутрална територия.сега въпроса ми е следния:???------АКО ти аз и други като нас сме родени в тоалетната означава ли че трябва да се гордееш с произхода си и да считаш че щом родината ти е тоалетната ти трябва да се чувстваш длъжен да живееш там докрая. чакам отговор от родолюбците дето и те не знаят защо са такива

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Поне разбрахме за носталгията по град Сталин ( днешна Варна )

П.П. Срамувам се от вас - БГ Империя е заплашвала Източна Римска Империя и е била с договор с Франкса Империя.

Доживях шматки - да се молят на чужди идоли и кумири.

П.П.П. Поне прочетете Историята - нямало е още Русия, когато БГ Империя пада под Османско.

Но ... няма смисъл да си говориш по История сякаш ...?
        Няма носталгия, а и нямам причини за такава. Не знам дали и родителите ми помнят времената на култа към личността.
        Има сценарии, в които биваме въвличани чрез медии/пропаганда и едностранчива политика. На мен не ми харесва да съм про и анти изначално по някаква тема, а още по- малко по такъв сложен геополитически и икономически казус.

Коментар

• Маранди ме ядосва с неговите исторически интерпретации.

Коментар

Киевска Рус е създадена 9 век от викингите/варяги/. Реката Днестър се оказва
            граничната линия между първата Бъпгарска държава и русите.
            не те разбрах това за какво го написа.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

П.П. Срамувам се от вас - БГ Империя е заплашвала Източна Римска Империя и е била с договор с Франкса Империя.

П.П.П. Поне прочетете Историята - нямало е още Русия, когато БГ Империя пада под Османско.

Но ... няма смисъл да си говориш с тъпунгери по История сякаш ...?
              Киевска Рус е създадена 9 век от викингите/варяги/. Реката Днестър се оказва
              граничната линия между първата Бъпгарска държава и русите.

Коментар

ще има да бесуват.
                да за това си прав.играем ги движенията ,ама не очаквам движения тук на никаде.по скоро най ликвидните постепенно да катерят а високоценовите като булгартабак,неохим ,албена,м+ц хидравлик да падат и така до края на конфликта там който очаквам да свърши 2015 края на лятото.ВСИЧКО ТАМ СЕ ПРАВИ ЗАРАДИ БОРСИТЕ КОЛКОТО И НЕВЕРОЯТНО ДА ЗВУЧИ НА ЗАКЪРНЕЛИТЕ БАЛКАНСКИ ДУШИЦИ

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Имам чувството, че не всичко е така както изглежда на пръв поглед. Само абсолютни идиоти могат да си въобразят, че системните опити за унижаване на Русия ще минат безответно. Е, ние не мислим, че всички- Там са дебили и че корумпираната й върхушка ще остави под носа й да разграбват националните богатства. В такъв случай, каква е целта? Нова ос? Симулиране на конфликт, който да "мотивира" определени спекулации? Нещо друго?

Но ... няма смисъл да си говориш по История сякаш ...?
                  Last edited by chronos; 15.04.2014, 20:36.

Коментар

• не сме живеели 1873 за да знаеме дали така не се е и случило с дякона левски--------подкокоросан от платени впуснат в борба и накрая никой да не вижда в него нищо друго освен рушител и естествено на бесилото без грам съжаление от никои.ей това ги чака и обърканите русофилчета в украйна и без грам съжаление ще бъдат изтрепани.НО ВСЕ ПАК НИКОЙ НЕ ГИ КАРА НАСИЛА

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                      Абсолютно съм на твоята позиция и бих добавил следното---НА МАЙДАНА ВЪЗТАНАХА В ЗАЩИТА НА ЕВРО ЦЕННОСТИТЕ -ПЛАТИ СЕ НА МАСА ХОРА ДА ЗАПАЛЯТ МАЙДАНА И НАКРАЯ ОТСТРЕЛЯХА ПРОСТИЯ НАРОД НАВИЛ СЕ НА БАРИКАДИТЕ БЕЗ ПЛАТЕНИТЕ.СЕГА СЕ ПЛАЩА НА ПРО РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ ИЛИ ОБИКНОВЕНИ УКРАИНЦИ ДА ПАЛЯТ УКРАИНСКОТО ЗНАМЕ------ТЕ ЗАПЛЕНЯВАТ ХОРА ОКОЛО СЕБЕ СИ И ПОСЛЕ ГЪРМИМ И ПО ТИЯ И НАКРАЯ ВСИЧКО Е ОК И ПИТО ПЛАТЕНО.ТА ВЪПРОСА МИ Е--------ТРЯБВА ЛИ ВЪОБЩЕ ДА НИ ВЪЛНУВА ВСИЧКО ТОВА
                      ще има да бесуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                        След втората световна война за пръв път в Европа армия стреля срещу собствените си граждани.
                        Това няма да се размине на главните герои.
                        За първи път Европейски политици подкрепят военни престъпления в Европа.
                        Това няма да им се размине на изборите.
                        В голяма грешка си-----ще им се размине и още как.евросъюза да застана зад майдановци----НЕЕЕЕ-------сега РУСИЯ да застава зад сепаратистите--НЕЕЕЕ--е тогава за кого се борят тези хора там-------?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????

Коментар

• След втората световна война за пръв път в Европа армия стреля срещу собствените си граждани.
                          Това няма да се размине на главните герои.
                          За първи път Европейски политици подкрепят военни престъпления в Европа.
                          Това няма да им се размине на изборите.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Имам чувството, че не всичко е така както изглежда на пръв поглед. Само абсолютни идиоти могат да си въобразят, че системните опити за унижаване на Русия ще минат безответно. Е, ние не мислим, че всички- Там са дебили и че корумпираната й върхушка ще остави под носа й да разграбват националните богатства. В такъв случай, каква е целта? Нова ос? Симулиране на конфликт, който да "мотивира" определени спекулации? Нещо друго?
                            Абсолютно съм на твоята позиция и бих добавил следното---НА МАЙДАНА ВЪЗТАНАХА В ЗАЩИТА НА ЕВРО ЦЕННОСТИТЕ -ПЛАТИ СЕ НА МАСА ХОРА ДА ЗАПАЛЯТ МАЙДАНА И НАКРАЯ ОТСТРЕЛЯХА ПРОСТИЯ НАРОД НАВИЛ СЕ НА БАРИКАДИТЕ БЕЗ ПЛАТЕНИТЕ.СЕГА СЕ ПЛАЩА НА ПРО РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ ИЛИ ОБИКНОВЕНИ УКРАИНЦИ ДА ПАЛЯТ УКРАИНСКОТО ЗНАМЕ------ТЕ ЗАПЛЕНЯВАТ ХОРА ОКОЛО СЕБЕ СИ И ПОСЛЕ ГЪРМИМ И ПО ТИЯ И НАКРАЯ ВСИЧКО Е ОК И ПИТО ПЛАТЕНО.ТА ВЪПРОСА МИ Е--------ТРЯБВА ЛИ ВЪОБЩЕ ДА НИ ВЪЛНУВА ВСИЧКО ТОВА

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              бомбардираха белград на ЦВЕТНИЦА. Можете да намерите в мрежата надписите по МАТО-вските ракети за Великден!

Явно сценария е да се лее славянска кръв на Най великия православен празник!
                              Makc, не падвернуиса как сволачная блядка, скажи чшто дуамаеш за таво чшто я спрасил тебя?

Коментар

• Имам чувството, че не всичко е така както изглежда на пръв поглед. Само абсолютни идиоти могат да си въобразят, че системните опити за унижаване на Русия ще минат безответно. Е, ние не мислим, че всички- Там са дебили и че корумпираната й върхушка ще остави под носа й да разграбват националните богатства. В такъв случай, каква е целта? Нова ос? Симулиране на конфликт, който да "мотивира" определени спекулации? Нещо друго?

Коментар

Working...
                                X