Пък и голяма част от земеделието се контролира от вън. Колкото и да хвалиш американците какво са допринесли за икономиката ни, освен макдоналс. Европа трябва да се дърци единна, а не да позволяваме граждански войни
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеСега се сеих да вляза на ЛаРуш с страницата и ето една статия, толкова ясна, че няма накъде!
LaRouche Interview on RIA Novosti: Remove 'British Stooge Obama' to Prevent World War:
http://larouchepac.com/node/30488
Явно и той е русофил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеЕВАЛА БРАТ САМО ТАКА АМА МАЛКА ПОПРАВКА-------В КИТАЙ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ЕВТИНКО ЗА АМЕРИКА,А БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИЗМИСЛЕНАТА СТРАНА РУСИЯ СИ ПРАВИМ ГРАФИКИТЕ НА УОЛ СТРИЙТ.АМА ИЗВИНЯВАЙ ЗАНИМАВАМ ТЕ С НЕЩА ДАЛЕЧЕ ОТ ТЕБ.ЧЕТИ СИ МАРКС И ЕНГЪЛС И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С НИЩО ДРУГОПОНЕ ЗНАЕШ КАК ДА МЕ РАЗСМЕЕШ
Те и оръжията им ще се окажат бутафорни. Добре, че любовницата на Путин е искала крем, не каляска
Коментар
-
Сега се сеих да вляза на ЛаРуш с страницата и ето една статия, толкова ясна, че няма накъде!
LaRouche Interview on RIA Novosti: Remove 'British Stooge Obama' to Prevent World War:
http://larouchepac.com/node/30488
Явно и той е русофил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениедерзайте за русия,пак изгаряте от желание да сте роби ама вече и те не ви щат.подай молба за руско гражданство.по всяко едно време можеш да отидеш да живееш там.поне НАТОВЦИ--няма да те спрат докато твоите хора защо така затваряха границите и не пускаха никой след като бе прекрасно тук.......е май това си бе окупация А!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Все едно да ме убеждава някой, че като харесвам червено вино да пия, мразя бялото!
Спрете се да ни "натяквате " ваши си пустолати!
Не одобрявам Обама и политиката на НАТО!
Оттам нататък кого харесвам си е моя работа!
Току виж утре американците избрали Рон Пол или Ла Роуш за президент, ами друго ще е мнението ми, защото се надявам да видя тотално различна американска политика!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДобре, че съществуват Россия и Китай! Иначе презокеанските престъпници щяха да си правят каквото искат в едно световно правителство. Добре, че са Россия и Китай
Россия погубва военно, а Китай икономически най-тъпия световен лидер от 2000 години насам.ПОНЕ ЗНАЕШ КАК ДА МЕ РАЗСМЕЕШ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеИма ли бази, има!
Ако докажеш, че можеш да се освободиш да речем с един референдум от американските бази, тогава ще се съглася с теб, че не сме окупирани!
Нима не те притесняват предложенията на Паси за ядрените играчки?
А за, че Крим е окупуран от "нашите", извинявай, но писъците Ви ни правят изкуствено русофили.
Познавам достатъчно руснаци, които мразят руската политика и Путин, и са се американизирали окончателно.
Наши и ваши, не ме вкарвай в тая игра!
Даже в Брюксел бяха възмутени от Обама, какви условия поставя на Европа, за да "помогне" на Украйна!
Тя се вижда помощта!.подай молба за руско гражданство.по всяко едно време можеш да отидеш да живееш там.поне НАТОВЦИ--няма да те спрат докато твоите хора защо така затваряха границите и не пускаха никой след като бе прекрасно тук.......е май това си бе окупация А!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеОпять 2-ка, Дорогая
После ще ви дирят като индианците в УСА и Канада - демек изчезващ вид.
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПомнят, а и аз знам.
Добрич беше Толбухин до 90-те.
Аз не разбирам докрай твоята позиция. Анти- рус, но про- Какво?
И Русия, и САЩ действат от позиция на силата. Никоя от тях не приритва за нас.
За какво да мразя руснаци, украйнци и так. далее ..?
----------------------------------------------------------------------------------
Мразя какви лилипути станахте да се кланяте на всеки и всичко. Т'ва мразя
----------------------------------------------------------------------------------
Гьобелс мисля, че го беше казал: "Преправяш Историята за 100 години на един народ и той става племе."
---------------------------------------------------------------------------------
Демек губи идентичност - ако ми кажеш, че в днешните ви БГ учебници се учи История по БГ - аз ще те поздравя първи.
Скоро си заминавете - защото от 70 години учите чужда История.
------------------------------
После ще ви дирят като индианците в УСА и Канада с лупа какво е било това Българи - демек изчезващ вид.
Не ви се меся - просто ще видя какво мога да направя като противодействие, не в мащаб БГ и смешна РашаLast edited by marandi; 15.04.2014, 21:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПриятел кога БГ народа е грласувал да стане член на НАТО ?
Щото аз не помня. Както напремето ни вкараха в Варшавския договор без да ни питат така сега ни вкараха в НАТО. Е тогава каква е разликата между двете ...никаква !
Мисля че ако имаше референдум както трябва да бъде в демократично общество мнозинството от народа щеше да иска да сме неутрални.....
Ами ако сега ни противопоставят на Русия?
Соломон Паси само подхвърля това онова и не се знае утре с какво ще ни изненада!
Не искам войни, но не така мислят корпорациите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениевъв крим гласуваха със ЗА и ПРОТИВ както бе и за аеца..отговорите са два не три..
- Искаш ли да България да не членува във никакви военни блокове и организации ?
Да
НеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПриятел кога БГ народа е грласувал да стане член на НАТО ?
Щото аз не помня. Както напремето ни вкараха в Варшавския договор без да ни питат така сега ни вкараха в НАТО. Е тогава каква е разликата между двете ...никаква !
Мисля че ако имаше референдум както трябва да бъде в демократично общество мнозинството от народа щеше да иска да сме неутрални.....
Коментар
Коментар